לגבי הדיכאון...

Adi zmanit

New member
../images/Emo5.gifלגבי הדיכאון...

זה ממש מפחיד אותי הקטע הזה: כן, אני סובלת מדיכאון, אבל האם זה גם מתבטא באופן פיזי? אני כל הזמן מרגישה מן חולשה כזאת, לפעמים אפילו שקשה לי לנשום, בגלל זה יש לי סחרחורת, ואני כל הזמן מפחדת שאני אתמוטט. למרות שלמה שאני אתמוטט? אני אוכלת טוב (דווקא תאבון יש לי, פחות או יותר), שותה כל הזמן וזה, אבל מרגישה עדיין... צריכה תמיד כיסא שיהיה לידי, למקרה שיסתחרר לי הראש. (ואני נבדקתי לכל מיני פתולוגיות, חוץ ממקרו אדנומה אין לי כלום). יכול להיות שהדיכאון הוא זה שגורם למצב הזה? וגם לחולשה הנוראית הזאת? אני ממש מרגישה כמו סבתא זקנה! בכל מקרה, כנראה שאני אתחיל עם התרופות, אבל האם הן פתרון הפלא???

nutmeg

New member
היי עדי

את צודקת שדיכאון בא לידי ביטוי גם במצב הרוח גם בחשיבה וגם באופן פיזי. החולשה שאת מתארת, חוסר האנרגיות, עודף או חוסר תיאבון, עצירות, הפרעות בשינה - כל אלו יכולים להתלוות לדכדוך. וכפי שנאמר פה לא מעט פעמים - התרופות לא ממגרות את הדיכאון ואין תרופות פלא (לא לדיכאון ולא בכלל). מה שהתרופות עושות - הן מפחיתות בעוצמת הסימפטומים כך שתוכלי לתפקד יותר טוב, ולא תהיי מושבתת במיטה, ומקצרות את משך ההתקף. לא קסמים ולא פלאים.

Adi zmanit

New member
לא, לא, בכלל לא כואב לי הגוף...

אם אפשר לתאר את זה, אז יותר נכון, כואבת לי הנפש, מרגישה שנמאס לי מהחיים. כנראה, שהמצב הנפשי משליך גם על הפיזי... תודה על העזרה בכל מקרה!

גילגול 3

New member
אני לא יודעת איפה את בארה"ב

אבל אם אנחנו באותו איזור אולי אני יכולה לתת לך שם. תכתבי לי מסר אם את מעוניינת.

למעלה