יש לי שאלה

../images/Emo5.gifיש לי שאלה

ניראה לי שאמא שלי תיקנה לי מנגה של דיג'ימון ופרוטס באסקט היא קנתה (אינוישה קניתי 41 ספרי מנגה) ואני אוכל לסרוק לכם את המנגה וכמובן שאני יתרגם(אבל רק אם אתם אוצים את זה)

אני לא בטוח שזה מותר.

יש על זה זכויות יוצרים, אני מניח, ואני לא חושב שתפוז תומכים בסריקת ספרים והעלתם לפורומים. לתשובה טובה יותר תצטרכי לחכות לליסטה, נציגת הביורוקרטיה בפורום.

Digi Lista

New member
...

נראה לי שיכול להיות נחמד לסרוק אבל חשוב להדגיש כול מיני דברים לגביי זכויות יוצרים,ראיתי בהרבה מקומות(כולל תפוז) שסורקים דברים דומים וגם מתרגמים אבל צריך לעבוד לפני כללים מסוימים,אני אנסה לבדוק את זה... בכול מקרה אם טלי ומילי אומרים שזה לא חוקי אז אני מאמינה שהם יודעים יותר ממני ואולי הם(ואחרים) יוכלו להסביר בהרחבה את ההגבלות ואת ענייני החוקיות,אני מעדיפה לא להגיד דברים שאני לא סגורה עליהם במאה אחוז. מה שכן לסרוק את הדפים המקוריים בלי שינויים את יכולה עד כמה שאני יודעת,זה לא אמור להיות שונה מסריקה של כתבות וספרים בעברית...,אני אברר ליתר ביטחון

Hyde Snow

New member
...

את יודעת, את חצופה. מנסים להסביר לך יפה ואת פשוט מתעלמת, ואז עוד שואלת בלי קשר שאלה. ובבקשה, תעשי טובה ותרגעי עם סימני השאלה. העולם לא יתפוצץ עוד דקה.

DanaDuck

New member
בטח!

אני נסעתי שלוש פעמים. כל החטיבה. הפורום הזה עדיין קיים? אני שמחה לראות...

באמת?

זה היה כיף? אני פשוט גרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעה באנגלית.... וחברה שלי כל הזמן לוחצת עלי בואי לסמר סקול!!!!!!!

DanaDuck

New member
זה כיף

ואין שום קשר לרמת אנגלית שלך. אם אתה גרוע אז על אחת כמה וכמה כדאי לך ללכת. זה בעיקר בשביל החברה. בשנתיים הראשונות הייתי בסאמר סקול בארץ והיו פשוט ילדים מגעילים (בעיקר בנות) ובשלישית בין ט' ל-י' נסעתי לאוקספורד והייתה לי אחלה קבוצה. אחד משם הוא חבר טוב שלי עד היום! שזה כבר 8 שנים מאז!

כי היא המדובבת של זואי, אידיוט.

אני מקווה שלא טעיתי, שנינו לא היינו פה הרבה זמן. דנה, תישארי ותעזרי לנו להרים את הפורום, בבקשה!

../images/Emo3.gifי 7 דברים מביישים עלי!

1. אין לי טלווזיה 2. אני מנגנת פסנתר שנה 6 3. גבוהה 4. פעם חציתי את הכביש והסתקלתי על ילדה אחת ולא שמתי לב והתנגשתי במכונית!! 5. אני לא טובה כל כך באנגלית! 6. יותר נכון, אני ממש גרועה באנגלית!!!!!!!!!!! 7. יש עוד הרבה דברים שאני מש מתביישת להגיד! (אולי שאני יור יתחבר פה אני יעיז להגיד) ***אולי אין לי טלוויזיה אבל זה לא ממש איכפת לי, אני מורידה מהאינטרנת!

Oukami Kun

New member
אמ...

זה יכול להיות משחק נחמד, אבל את צריכה לשרשר את זה לשרשוא אוף או לתפוז אנשים או משו, כי ככה סתם זה לא ממש קשור לנושא של הפורום...

זה בסדר, אבל זה פשוט לא קשור

לדיג'ימון, נכון? אז כדי לא למלא סתם את הפורום בדברים לא קשורים, כדאי לשרשר לשרשור אוף (ללחוץ "הוספת תגובה" ולכתוב את ההודעה כתגובה להודעה שאינה קשורה לנושא הפורום). ככה יהיה שרשור אחד שלא קשור לדיג'ימון במקום שניים.

למעלה