ידעתי

m i c h a l i

New member
../images/Emo5.gif ידעתי

שאסור לי לישון בלי גרביים... אז התקררתי לי בינתיים ולכן לא ממש נמצאת כאן היום ( שונאת שונאת שונאת להיות חולה אופפפפ ומחר גם שרב....) בתקווה שמחר אהיה בריאה
אז תהיו טובים כן? שיהיה לנו שבוע נעים

מיכלי תודה תודה תודה

על שבת נפלאה שביליתי אצלכם, אני והפרינססה שלי נהננו מאוד היה כייף,הפינוקים ובכלל שבת נהדרת. חבל לי שחלית, (אולי גם קצת ממהתרגשות לא רק מהגרביים) תודה לאמא שלך הנפלאה שהיא מארחת נהדרת היה כייף לשהות עם אחיותייך ואביך....
(תיזהרי היה כל כך טוב אני ארצה עוד... אני מהר מתרגלת לדברים טובים) אלה מוסרת את אהבתה ותודה גם לפרינססה שלך שבילתה איתה. בקיצור ת ו ד ה ע ל ה כ ל
זה בשבילכם
הפרחים לצה"לחחחח שתרגישי טוב מהר יקירתי אוהבת אותך

m i c h a l i

New member
אופטימיות זה הצד החזק שלי

חחחחחחחח אז היום יותר גרוע מאתמול... כבר הייתי אצל הרופאה שלי עלהבוקר... טיפות אף סירופ ושלושה ימי מחלה אההההההההה כבר אמרתי שאני שונאת להיות חולה? לא יכולה אפילו לשבת פה מול המחשב כי העיטושים מממממ ( בקיצור לא בא לי לנקות את המסך והמקלדת אחר כך....) חוזרת לפוך...

blonda3

New member
מיכלי תהיי בריאה../images/Emo185.gif../images/Emo101.gif

יש איזה וירוס כנראה כי גם אני קמתי הבוקר בתחושה של סימן שאלה
האם אני עומדת להיות חולה?
משהו בגרון.... וקצת חולשה בגוף אז מה שאני עושה זה לוקחת את הויטמינים שלי אולי כדור אחד של קולדקס נכנסת לפוזה של מנוחה ובד"כ זה עובר לי ככה....
שנהיה כולנו בריאים וחזקים

ממושקהההההההה

לפחות יש לך חופש זו תמורה סתםםםםםםםםם תרגישי טוב יקירתי מואהההההההההה ענקית

../images/Emo24.gif מיכלי, תרגישי טוב

אנחנו חולים קצת יותר ממך נראה לי.. לאופק יש מחלת הנשיקה והיא עדיין עם חום גבוה, אבל לפחות כבר לא משחררים אותנו עם תירוץ של "אמא היסטרית". ואני חולה שוב, השד יודע במה, רק מה שבטוח שאני לא מסוגלת להשאר על הרגליים יותר מכמה דקות..
.. החלמה מהירה לכולנו.

m i c h a l i

New member
נועה'לה ../images/Emo24.gif

כנראה שזו תקופה שכזאת... החלמה מהירה ונשיקות לאופק לא מפחדת להידבק

אiסי

New member
לכל מי שחולה ../images/Emo101.gif

החלמה מהירה הבריאות מעל הכל חברים....... לא לשכוח את זה אז קדימה להתחיל להתאושש מחכים לכם פה

למעלה