יאוש

טל טל 20

New member
../images/Emo5.gif יאוש

אני לא יודעת כמה זה יעניין אתכם אבל אני חייבת לשתף.......................... עברתי מקום עבודה ואני ממש אבל ממש מיואשת,לא בא לי לקום בבוקר וללכת לשם לא נעים לי שם ב כ ל ל
הצוות עושה פרצופים ונמאסססססססס לי היום אני עובדת משמרת ערב משמע שאני צריכה לקום עכשיו ולהתארגן... איזה יאוששש אוףףףףףףףף ממש עצוב לי

גרציה פ

New member
יש לי משהו בשבילך...תפנימי...

אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד לא תהיה יותר לבד לא תהיה יותר לבד מקווה שעוזר קצת....

טל טל 20

New member
../images/Emo23.gif ורד!!!!../images/Emo23.gif

אחחחח הצלחת להפתיע ולרגש אותי (מאוד!) גרמת לי להזיל דמעה. . . כמה שאת נשמה, וכמה שהשיר מחזק אין לך מושג. מתה עליך!

odery

New member
אולי כי היא זו שהקדישה לך את געגוע

והתודה היתה לורד.... למרות שאין לי מושג למה היא באמת היתה מופתעת... ויתכן ואני סתם מרגישה מנתחת ואין לזה בסיס העיקר שעבר לך...

גרציה פ

New member
אני אסביר כי עכשיו אני כבר מבינה...

באמת הקדשתי לה את השיר מעל דפי הפורום, אבל הסתבר שהמזרובה {ורד}חשבה על טל באמצע ההופעה - ובשיר געגוע צלצלה אלייה ישירות...אבל באמת מה זה משנה? העיקר שטל טל מרגישה יותר טוב.. הבהרנו.....?

טל טל 20

New member
../images/Emo9.gifגרציה....התודה היא לך!

אחרי הכל את זו שהקדשת ראשונה את השיר ולפי הכתוב ולפי ההרגשה התודה היא לך בראשונה!!!! ואני חייבת לציין אותך לטובה שכל אותו יום חמישי לא הפסקתי לזמזמם את השיר בעבודה(שאני ממש לא אוהבת)
אותה(את העבודה כמובן.. אבל לא משנה...) וזה חיזק אותי ברמות אדירות! זה באמת עוזר,רק שתדעו...

קוב001

New member
הלוואי עלי,היום דיכי זה באופנה

יאללה תעבירי לי קצת דיכי.. סתם אחותי,יאללה מה הכבדות,גם אני התחלתי עכשיו עבודה במדינה חדשה אנשים חדשים שפה חדשה אבל שטויות,הכל עובר...

ענן 9

New member
אני מבין אותך../images/Emo201.gif

ואם הייתי יכול לסייע במשהו אז את הכוכבים את הכוכבים,,,,גם לי מצאו לפני זמן עבודה חדשה במשקם והאנשים היו הכי מגעילים איתי בעולם ובסופ כאות הוקרה על מאמצי הרבים פוטרתי מהיום להיום ואני ניצב בגלל זה ערירי בצמתים כמו כלב מתחנן לפרנסה אל תעבירי את זה הלאה בבקשה

טל טל 20

New member
יהיה בסדר,תאמינו לי....

מחר מתחילים שבוע חדש,אנחנו נתעודד ונקווה שיהיה לנו שבוע טוב,מוצלח ו..מלא בבשורות טובות...

אם היאוש...

השבוע שמעתי את השיר הזה לפחות 3002 פעמים ובזכותו שרדתי... אני גם נמצאת בתקופה איומה ולחוצה, הגעתי למצב שהודעתי לבעל הדירה שיחפש דיירת חדשה והייתי בדרך לראש חוג להודיע שאני עוזבת את ותוך כדי מחפשת כרטיס לטיסה הקרובה. חברה שלי שמה לי את השיר כי אני תמיד שרה לה אותו שהיא מצוברחת והבנתי שהכי קל זה לקום ולעזוב הכל.. ואז מה? צריך לנסות להתמודד , ובאמת שהחיים לא קלים.... השבוע הזה היה משהו מיוחד מבחינתי, כל יום קרה משהו יותר מעצבן מקודמו.... ואפילו עכשיו חברה שלי מחול"ל הודיעה לי שהיא התחתנה אתמול. וזאת החברה הכי טובה שלי בעולם, אחותי ממש, היא התחתנה הכי ספונטי שבעולם עם כושי ורק בשביל האזרחות, לשמוח? בכל מקרה, חייבת להתניע לירושלים, עיר הקור והכפור. שבוע מקסים ושבעזרת ה', ורק בעזרתו ובעזרתנו שהשבוע הקרוב יביא עמו בשורות טובות.

טל טל 20

New member
סאלי את צודקת..

השבוע הבנתי כמה זה לא נכון! לברוח מדברים זה הדבר הכי פשוט, הכי קל שמשהו קשה לנו לקום באמצע החיים ולברוח אל מציאות אחרת....(מציאות מדומה...) זהו,שנוכחתי שזה לא העניין ולא הפיתרון ..חייבים להתמודד ותאמיני לי הכל עובר בחיים זה רק תקופה,וזה עובר. אל תתן אף פעם שתקוותך תתחיל לדעוך אל תוותר, הייה מנצח ואז תחשוב פתאום אולי עד מתי לי עד מתי, אלחם? זה כדאי? כל זאת אזכור ואנסה, בחיי אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד,התחבר לנשמתך ולא תהיה לבדדדדדדד תגידו,יש יותר מעודד מהשירים האלה?........

טל טל 20

New member
אוי אחות שלי../images/Emo9.gif

שבוע טוב שיהיה... אוהבת אותך המון כמה שאת מ-פ-ו-ש-ש-ת !

טל טל 20

New member
עזוב אותך עידוד,תקרא מה עמיר כותב..

אל תתן אף פעם שתקוותך תתחיל לדעוך אל תוותר, הייה מנצח ואז תחשוב פתאום אולי עד מתי לי עד מתי, אלחם? זה כדאי? כל זאת אזכור ואנסה, בחיי אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבדדדדד

למעלה