../images/Emo5.gif טורקיה !
בעקבות הדיונים האחרונים בפורום על טורקיה 2002 החלטתי לכתוב שאני פשוט מת על השירים הטורקיים! הם אף פעם לא היו משהוא, ולכן זה או שאוהבים את כולם, או שלא
אז אני בניגוד ל 99.9999% ( אני העשירית אחוז הנותרת ) אוהב מאוד את טורקיה 1983 ואולי יש לי גם כמה סנטימנטים אליו ( החל בשריקות ברחוב וכלה בלשמוע אותו סתאם להנאתי...) האמת, שמטורקיה85 באמת הזדעזעתי אבל, נו, טורקיה בכל זאת, השיר נדבק לי ועד מהרה החלתי לזמר בזמן מבחנים בתנ"ך ´די די די דיי די´ - שיר חביב. מה הלאה? ממ...הא! טורקיה 87 האדיר ( לה לה לה לה) עכשיו כשמגייסים מילואימניקים אפשר יהייה לשים להם את טורקיה 87 ברקע, זה אולי יכניס בהם קצת רוח קרב. אנחנו עוברים לטורקיה 89ל הכבוד על התלבושות (?!!!) אחד השירים הטורקיים היותר אהובים עלי, והפחות על כולם. אחרי זה שיר החתונות טורקיה90-עם הזמר אבי ביתר הטורקי, אני-אהבתי (נייייי-ני ני ני נה נייי...) אחח...כמה ששיר יכול להיות נוראי. טורקיה 91- יותר מדי נחמד, יחד איתו טורקיה 92- שאותו אני אולי הכי אוהב. מה הלאה? טורקיה 96 97 ועוד השיר שלה Cal ביחד צרובים אצלי, ואני שומע אותם כל פעם לפני השינה... וכמובן, טורקיה 99 האגדי ההאדיר! עם אונל ומיסטיק. להקפצת האנדרנלין בדם עד כאן. שרון המזוכיסט
בעקבות הדיונים האחרונים בפורום על טורקיה 2002 החלטתי לכתוב שאני פשוט מת על השירים הטורקיים! הם אף פעם לא היו משהוא, ולכן זה או שאוהבים את כולם, או שלא