חרדות

קאריני21

New member
../images/Emo5.gif חרדות

איזה עוד סיבות חוץ מ - HT BLD DEF,HT YIN DEF יכולים לגרום לחרדה? אשמח אם תעזרו לי, אני מכינה עבודה על זה

SideKick

New member
המון סיבות...

אבלא אני מניחה שאת מתכוונת באספקט הסיני, ולכן לא אתערב... מצד שני, אם אי פעם תרצי לדעת סיבות הנובעות מגורמים שונים, אשמח לספר לך מה קורה בתחום שלי.

קאריני21

New member
תודה ../images/Emo51.gif

אני יודעת את שאר הסיבות (שהן לא מהראייה הסינית), אני קוראת הרבה על נושאים פסיכולוגיים ופסיכיאטרים. תודה
אבל לכל המדקרים או השיאצואיסטים שבנינו ... איזה עוד סיבות גורמות לחרדות בראייה הסינית? (חוץ ממה שהזכרתי בהודעתי הראשונה). אשמח אם תעזרו לי. קארין.

SideKick

New member
פסיכולוגיים ופסיכיאטריים?..

ממש לא לאלה התכוונתי. בסך הכל רציתי לרמוז לך בעדינות שיש עוד תחומים של התייחסות לאדם: נפשו וגופו, ולא רק דיקור ושיאצו. כדאי לזכור את זה לפעמים.

קאריני21

New member
אוקיי

אוקיי אני יודעת. אבל יש לי עבודה לעשות , לבחור מחלה או בעיה ואיך אני הולכת לטפל בה בשיאצו. זה הכל. אז שאלתי.

כל סיבה שיכולה להביא למצבים שהזכרת,

בעיקר חולשה של הטחול (שיכולה לגרום לחוסר דם), וכל מה שיכול לגרום לה. צריך להפריד בין חרדה (פחדים מדברים לא-מוגדרים, שבאים מהלב) לפחד (מדבר מוגדר, שבא מהכליות).

קאריני21

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ועוד שאלה ... חרדה = anxiety ויש גם את ה - Mental Restlessness .. האם זה יכול להיות שזה קרוב לחרדה? האם חוסר YIN וחוסר דם הם הגורמים העיקריים לחרדות? תודה לכם שוב
קארין.

מאיר72

New member
רוח בכבד, חולשה של הטחול - דם/צ'י

חולשה של הכליות (Kid Yin) אין מספיק YIN שיעגנו את הSHEN. ישנם עוד סינדרומים, אבל צריך לקרוא אותם הייטב ולהבין את הנגזרות שלהם. בהצלחה

קאריני21

New member
תודה תודה ושוב תודה ../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולם על התשובות ועל העזרה ... תודה תודה תודה

למעלה