הצילו!! שותפים!!

חגית1111

New member
../images/Emo5.gif הצילו!! שותפים!!

עוד לפני ששכרתי דירה עם שותף שמעתי סיפורי זוועה על שותפים ועל צרות כאלו ואחרות. חשבתי שהצלחתי להינצל מהתופת כשעברתי לגור עם בחור שעד אותו רגע היה ידיד שלי. כמה שטעיתי!! מסתבר שהבעיות לא פסחו גם עלי. מה בסה"כ רציתי? שקט, שלווה, לשלם בזמן ולנקות פעם בשבוע - זה יותר מידי? שקט ושלוה יש לי תשלומים - אני צריכה לנדנד לו נקיון - הבחור אוהב שנקי - אבל לא אוהב לנקות. בכל אופן- הוא כנראה עוזב (לגור עם החברה) ואני אאלץ עוד החודש למצוא שותפ/ה חדש/ה ואני מתה מפחד!! אני מקוה שאגיע אל המנוחה והנחלה - למי יש כוח לבלאגנים האלה? לא לי

אוקיי, לנשום עמוק

ברוכה הבאה
תחשבי שדווקא עכשיו זו הזדמנות מצויינת: את יכולה לברור את השותפים שלך ע"פי הקריטריונים שלך. נראה לי שנקודה מאוד חשובה לגבי שותפים, היא שלא כדאי לבוא מראש עם הציפייה שהם יהיו חברים טובים שלך. נכון, זה קורה הרבה פעמים באופן טבעי, אז הציפייה הזו היא לא מופרכת לגמרי - אבל היא לא ממין העניין. את בעצמך אומרת - עברתי לגור עם ידיד, ופתאום התחילו בעיות: עם הניקיונות, עם התשלומים. הלקח מכך הוא שקודם כל צריך להסדיר את העניינים הטכניים, ה"אפורים". עם כל מועמד או מועמדת שאת בודקת, תבהירי מראש שתהיה תורנות נקיונות, ושתשלומים צריכים להיות בזמן. את אפילו יכולה, לדרגה מסויימת, לעגן דברים כאלו בחוזה.

חגית1111

New member
../images/Emo11.gif אני לא חדשה כאן

נכנסתי כבר בכמה הזדמנויות וזכיתי תמיד לקבלת פנים חמה ולעצה טובה ממך יישר כוח !!
בכל אופן- אני ממש "מתוחה" בימים האחרונים מכל הסיפור. האמת היא, שאני בדיוק בדיעה שלך, אני לא חושבת שצריך להיות חברים טובים כדי להסתדר בתור שותפים. מספיק שהשותפ/ה יהיה ישר, הוגן ומתחשב. ואת צודקת, צריך לברר את הדברים מראש וזאת עשיתי, העניין הוא שהוא לא עמד בסיכום. ועכשיו נותר לי להחזיק אצבעות ולקוות שדברים ייסתדרו לי. תודה חציש

NightElf

New member
נראה לי שהמכה השנייה אחרי מציאת

דירה טובה היא מכת "השותפים". בין אם אלה אנשים שהכרנו לפני, לבין אם זרים, לא יודעים על מי ניפול וזאת באמת בעיה. אפשר רק לקוות למצוא שותפים "נורמליים" (נקיים, משלמים בזמן וכו'...), אבל זה לא קל... שיהיה לך בהצלחה במציאת שותפ\ה

למעלה