אמל'ה איזה פחד

yoyo10

New member
../images/Emo5.gifאמל'ה איזה פחד

האם יש לכן פוביות שמשבשות לכן את חיי היום יום כמו פוביה מכלבים או מנהיגה במצבים מסוימים או פחד גבהים או ממקומות סגורים מעליות וכו'

אתי@

New member
מפחדת מגשרים גבוהים וצרים

אבל לא נותנת לזה לשבש לי את החיים. כשצריך - אני עולה ועוברת את הגשר.

לי יש פוביה אחת ויחידה והיא די מוזר

יש לי פוביה מנחשים, וכל זאת תודה לידיד "טוב" שמגדל כמעט 500 נחשים בבית.

גם לי הפוביה הכי גדולה

זה נחשים
אני גם חולמת חלומות בלהה עליהם... בתאילנד בעלי נכנס לבד לחוות נחשים ואני חיכיתי לו בחוץ בפחד שאולי אחד מהנחשים ברח

שחיה במי לב ים או התנסויות כמו

במעלית עם רצפה שקופה לגובה של 70 קומות. אני חושבת שבזה זה מסתכם. שניהם לא מפריעים לשגרת חיי. האם (ועד כמה) הפוביות שלכם מפריעים לחיים שלכם? (רו ערך ג'וקים (הילה), עכבישים (FILA) וכו.

rinsp

New member
אני מפחדת מכלבים ומכל דבר שזוחל או

עף (חוץ מסממיות)

כמו שכבר סיפרתי

לי יש פחד בלתי מוסבר מחושך, פעם הייתי מקבלת התקפי חרדה מליסוע מעל חצי שעה בחושך (בינתיים זה נרגע קצת) חוצמיזה אני מפחדת נורא מעכבישים, לא מסוגלת להתקרב אליהם היה לי בעבודה קטע ממש מפדח שיום אחד נשארתי עם הבן של הבוס (הוא בתפקיד משנה למנכ"ל) וסידרתי ניירות כשפתאום קפץ לו לשולחן שלי עכביש, תבינו עכביש קטנטן לא משהו רציני, ואני לא יכולתי לזוז פשוט השתתקתי...... אז בשיא הפדיחה אני מבקשת ממנו שיבא רגע ויהרוג אותו
פדיחות שבוע אחרי זה הוא עוד צחק עלי מוזר....כשאני חושבת על זה זה היה בבחירות שעברו
רק שזה לא יקרה שוב

mariana

New member
אני הפחד שלי זה

מחיות קטנות כמו עקבישים עכברים או ז'וקים אני שונאת מקומות צרים.

הפחדים שלי../images/Emo5.gif

דבורות/דבורים/צרעות ומה שביניהם נחשים חושך מוחלט לונה פארקים למיניהם (כל הגלגלי ענק למתאבדים וכאלה...) זה מה שצץ במוחי כרגע...

Luly4

New member
הפוביה שלי : לטאות!

אפילו בנשיונל ג'אוגרפיק. אבל שיא השיאים היה בתאילנד בקוסומוי,על כל קיר הייתה חמולה איכס!!!

mayalea

New member
הפחד הכי מטופש כאן

אני מפחדת ממאווררים, בעיקר מאווררי תקרה. למזלי, הפחד לא משתק אותי, ואני מצליחה להדליק מאווררים. אבל אני לא אשן מתחת לאחד כזה. מפחדת שהוא יפול מהתקרה ויחתוך אותי לשתיים (יותר מדי סרטי אימה). עקרונית, אני גם מפחדת שתפול עלי שממית מהתקרה, ואת דרור זה מצחיק, והוא שואל אם שממית תשב על מאורר תקרה - האם הסיכויים גדלים ? ועוד פחד - אני מפחדת מחשופיות. מפחדת שאני אדרך עליהם. בלילות חשוכים, אני נדבקת לדרור לגב, וצועדת צמוד צמוד עליו, כדי לא לדרוך במקום שהוא לא דרך.

לי

יש פחד גבהים חלקי- במקומות בהם אפשר לראות ישירות את מה שיש למטה(גשרים שרצפתם לא אחידה כמו הגשר מרכבת השלום לקניון עזריאלי... הרים שיש להם נקודת תצפית).. אבל לפעמים זה מפריע לי ולפעמים לא. מעין פוביה במשרה חלקית

למעלה