אמא´לה............

מאמאלה

New member
../images/Emo5.gifאמא´לה............

הי בנות, הפריה ראשונה / התקפת היסטריה קלה! זקיקים - לאיזה גודל הם צריכים להגיע ע"מ שיהיו מוכנים לשאיבה?... לצפות לאיזה שהם כאבים לאחר השאיבה?... ממועד השאיבה ועד להחזרה עושים משהו?... טיפולים, זריקות, מנוחה???????? ... תודה וסליחה על ההתקפה.

חן (*_*)

New member
היי מאמאל´ה ../images/Emo13.gif, מדוע בהיסטריה???

אין צורך בה יקירה אלא, ללכת בתקווה שתצליחי בהפרייה
*גודל הזקיקים, אמור להיות לפני הכוריגון, 17- 20 מ"מ. *לאחר השאיבה, בד"כ יש כאבים לא נוראים- ניתן לקחת משככי כאבים. *ממועד השאיבה ועד להחזרה, בד"כ מקבלים תרופות לתמיכה ברירית ובביצית- מנה נוספת של כוריגון, או תכשיר פרוג´סטרון בזריקות, או בכדורים להחדרה לנרתיק. *מנוחה ביום השאיבה- עקב ההרדמה. ושיהיה...........

אפרת12

New member
נרגעים../images/Emo11.gif

זה מה שעושים (או מנסים לעשות) עד ההחזרה. וברצינות - דבר ראשון בהצלחה אני - ממרומי שתי הפריותי הכושלות - יכולה לחלוק איתך את הידע והנסיון כדלהלן: הזקיקים - צריכים להיות 18-20 מ"מ. אצלי אישית היו גם יותר גדולים וזה בסדר צפי למחושים קלים לאחר השאיבה (בהנחה שאת לא נופלת על הסנדלרית שביצעה לי את השאיבה הראשונה) ממועד השאיבה עד ההחזרה - יכול להיות שתקבלי תמיכה לרירית (תלוי איפה את מטפלת) אבל בכל מקרה חשוב לשתות הרבה. ושוב - המון בהצלחה !

נועם@בת

New member
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה

זקיקים מוכנים לשאיבה בגודל 20-22 מ"מ בערך, לפעמים טיפה יותר. בשלושת הפעמים הראשונות אחרי שאיבה כאב לי מאוד. בנוסף לזה פעמיים גם לקחתי את הדוקסילין מיד אחרי השאיבה ולא חכיתי לערב או למחרת- מה שגרם לי להתכווצויות כל כך חזקות עד שכמעט התעלפתי. את שתי השאיבות האחרונות עשה לי דר´ לוויט- תבורכנה ידיו. התעוררתי מההרדמה, זזתי בזהירות במיטה ו... כלום. כמו חדשה. לא כאב, לא אי נוחות, לא מתח- שום דבר. יש נשים שמגיבות לא טוב להרדמה, ומתעוררת מבולבלות, אבל זה עובר. בין שאיבה להחזרה נחים. עד הבוקר למחרת מטפסים על קירות, עד שיודעים כמה הפריות יש, ואחרי כן פשוט מתרגשים לקראת ההחזרה. שיהיה בהצלחה
נועם

מאמאלה

New member
מליון תודות...

זה לא שנרגעתי... (ההורמונים עושים את שלהם)...אבל למדתי המון עד מטר השאלות הבא.. הסקתי מתשובותיכן שעניין התמיכה ברירית (נרות פרוגסטרון במקרה שלי) שונה מאחת לאחת. ניתן לי מרשם ונאמר לי לא לחשוב על זה עד אחרי ההחזרה(?) אין דבר נפלא יותר מהפורום הזה ומהבנות המככבות -
אחת גדולה!

חן (*_*)

New member
טיפול התמיכה בתכשירי פרוג´סטרון....

ניתן,(לאחר החזרה, ולעיתים לאחר השאיבה), בהתאם לרמת הפרוג´סטרון, או בהתאם לאסכולה עליה נמנה הרופא המטפל.

למעלה