new_rider

New member
../images/Emo49.gif

ממש טוב שנפתח פורום כזה!!! אני דווקא יותר בקטע של פיוזן(שזה ג´אז עם רוק) אבל אני מאוד אוהב גם ג´אז... בהצלחה!

JOE KALIBER

New member
זה מקום גם לפיוז´ן

ולמעשה אני אשמח מאוד אם תדברו על פיוז´ן כי אני לא מכיר מספיק.. אגב יש לך איזשהי המלצה?

Bodom-child

New member
לי יש !

היה הרכב ישראלי שקראו לו Confusion והם ניגנו פיוז´ין מצויין, רמת נגינה עילאית ממש. אני לא יודע מה קורה איתם היום אבל אני יודע שיש לי דיסק שלהם ואני שומע אותו לעיתים קרובות.

new_rider

New member
מה????? אתה מכיר אותם???

גדול!!! גם לי יש דיסק שלהם האמת אני התחלתי לשמוע אותם כי הבסיסט שם הוא בן דוד שלי(אסף קופלר) שהוא פשוט בסיסט אדיר!!! להקה עם נגנים ברמה עולמית!!! כרגע הם לא מנגנים אבל אין לי מושג אם הם התפרקו... פשוט אני יודע על 2 מחברי הלהקה שבחו"ל...אסף(הבסיסט)כרגע נמצא אני חושב בספרד או בלוס אנג´לס והקלידן שהוא פשוט מוזיקאי מחונן כרגע לומד בהצלחה בברקלי ואם הוא הגיע לשם אז אין בכלל מה לדבר על כמה שהוא טוב... נראה לי שמי שרוצה את הדיסק היה לו קצת בעיה להשיג... פשוט להקה מעולה!!! מי שבכל זאת מוצא את הדיסק ואוהב פיוז´ן שיקנה ומהר!!!ועוד תוצרת כחול לבן...ממש גאווה!

Bodom-child

New member
הבנדוד

שלך הוא בנאדם מטורף ! במובן הטוב. זה חוויה להקשיב לאלבום שלהם וגם הקאבר הפיו´זני שהם עשו לשמוליק קראוס מדהים.

new_rider

New member
כן...

הוא בסיסט חייתי בכלל בלהקה הזאת כולם שם נגנים פשוט מעולים! המתופף הוא בין המתופפים היותר טובים שממעתי(ואני לא מתכוון בארץ אני מתכוון בכלל!)הגיטריסט מעולה עושה סולואים פשוט מדהימים נגן הסקסופון גם אין כלכך מה לדבר פשוט טוב!!!!!!!!!!!!! ויש את הקלידן שהוא פשוט מופרע לגמרי...הוא פשוט נגן...גדול!!! באמת אחלה להקה... נ.ב בודום היית בהופעה שלהם פעם?

untitled

New member
איך קוראים לדיסק?

ולהרכב? תנו פיסת מידע שלפחות יהיה עם מה לחפש

galahead

New member
דבר ראשון

שלומות לך ונעים לפגוש אותך גם מחוץ לפורום שלך :) דבר שני: ללהקה קוראים קונפיוז´ן - confusion. ולדיסק קוראים confusion custom made - נחש למה? :) חברי ההרכב: אסף קופלר - בס (וכמו שכבר אמרו הוא גאוני), איתי לסקי - גיטרה, שלומי כהן - סקסופון, ערן אסיאס - תופים (אכן מתופף מהטובים) ולסיום, האהוב עליי ביותר, ולדעתי פצצת הכישרון הכי גדולה הרכב ז"ל הזה: רוסלן סירוטה - קלידים. האיש מדהים! שמעתי שתי הופעות של ההרכב לפני שהתפרקו (שתיהן בפסטיבל הג´אז) ואת רוסלן סירוטה גם שמעתי בערבי הג´ם סשן שבהם הוא אפילו עוד יותר הבריק לטעמי. וזהו. אה כן, גם לי יש את הדיסק:)

POET-

New member
זונזי! יש תקווה!!!!!!!!!

פיוז´ו מדהים... החבורה המדהימה הופיעה בפסטיבל הג´אז השנה שאגב לא ממש היה בו ג´אז אבל הוא היה מהנה בכל מקרה בעווני אני מאלו שמזלזלים בתוצרת הארץ ולהפתעתי גיליתי שהם עושים אחלה מוסיקה! אני רצה לחפש אותם באוזן השלישית והאמת... כדאי שגם אתם

galahead

New member
לא היה בו ג´אז?!

בובי ווטסון זה לא ג´אז? טוטס תילמנס, קני וורנר ואוסקר קסטרו נווס זה לא ג´אז?? MMW לא הפגינו ג´אז (אף על פי שבחלק גדול מהזמן הם די עיצבנו)??? ארט אוף פור, עם בילי קובהאם ורון קרטר,ההופעה הטובה מאוד של אנסמבל הצוללת הצהובה, וגם קולות ניו-יורק - כולם לא היו ג´אז?

דייב ווקל!!!!!!!!!!!!!!

מתופף פיוזן מדהים שהופיע בארץ לפני כמה חודשים ואותי אישית הדהים שווה ביותר לקנות דיסקים שלו

new_rider

New member
מממ...

כמו שאמרתי לך בעבר יש את uzeb וזה לא נראה לי בכלל משנה איזה שיר...כולם שווים יש אתalain caron(שהוא היה,או עדיין הבסיסט של uzeb) שאני חושב שהוא הבסיסט הכי טוב שיש כיום! יצירות ממולצות שלו הם Jack Cannon ו S.E.C שהם מאלבום שנקרא le-band שהוא בכלל דיסק מאוד ממולץ!!! יש לו גם את Slam The Clown(מצטער לא יודע מאיזה אלבום) המאוד ממולץ! שמתחיל קצת מוזר... אבל אחרי זה הוא עושה שם את הסולו של בס הכי טוב ויפה ששמעתי בחיים שלי... פשוט בסיסט עצבני!!!!

.Mr. Wizard

New member
יש דרך שאני אוכל להתרשם מזה?

מהפיוזן כלומר? בחיים שלי לא שמעתי שילוב של גקאז עכם רוק, וזה נשמע דיי מעניין... אם למישהו פה יש משה ו בMP3, הייתי שמח אם הוא היה יכול לשלוח לי. תודה! Mr Wizard.

RHCP

New member
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בדיוק

מה זה פיוז´ן? תודה

new_rider

New member
פיוז´ן ההגדרה(פחות או יותר...)

קודם כל נתחיל מה ההגדרה האמיתית של פיוז´ן(זה לא רק שם של ז´אנר במוזיקה)פיוז´ן זה שילוב של כמה דברים ביחד והסגנון פיוז´ן הוא פחות או יותר שילוב של רוק וג´אז(שזה אחלה שילוב!) זה לרוב קצת יותר תוסס ויותר מהיר מהג´אז הרגיל... ואם אתה שואלים אותי הנגנים הכי טובים נמצאים בפיוז´ן...

guitarman

New member
הפיוז´ן

הוא לא רק שילוב של רוק עם ג´אז אלא יש בו משהו פרוגרסיבי אבל לא מעניין של קצב ומשקל אלא מבחינת נגינה שיכולה להישמע בפעמים ראשונות קצת מבולבלת אבל אחרי כמה שמיעות מתרגלים ושומעים את הגאוניות.. אני יכול להמליץ על John Abercombie - Night שזה שיר אדיר דרך ג´ון אברקומבי היה המורה של המורה שלי כשהוא טס לארה"ב ושניהם ממש גיטריסטים ענקיים אני גם ממליץ על הדיסק Bright Size Life- Pat metheny שהוא דיסק אדיר..

.Mr. Wizard

New member
אפשר לבקש המלצה על שיר

עדיף מפורסם, כדי שאני אוכל להוריד אותו מהרשת ולהתרשם? תודה.

למעלה