impossible Prince

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo49.gifimpossible Prince

מזל טוב שיהיה לך יום מאושר כול מה שאתה מאחל לעצמך הגשמה עצמית עצמית ושנה מלאה במוסיקה טובה

I מ י ר ב I

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!! בריאות,אושר אהבה והצלחה בכל מעשה ידייך. שכל חלומותיך יתגשמו... עד 120!!! תעשה חיים ותחגוג

../images/Emo65.gifמזל טוב אמיר../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טובבבבב!! המון אושר בריאות ואהבה. שתצליח בכל מה שתעשה, ושכל חלומותיך יתגשמו

1shiran1

New member
../images/Emo65.gifמזל טווווווווב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יומלדת שמחחחחח[[: המון אושר עושר ושמחה .. ובהצלחה בכל תחום שתעשה בחיים
עד 130 !!!!

Inbar789

New member
../images/Emo77.gifמזלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo103.gif

המון אושר, בריאות והצלחה

../images/Emo49.gif

'יום הולדת שמח' זו התחלה של כל ברכה ובעצם רציתי לאחל לך חיים טובים, בריאות והצלחה. ליום הולדת זה ועוד רבים,

dcohn

New member
ברכה מקורית ../images/Emo3.gif

אוקיי אז ככה, חוץ ממזל טוב ויום הולדת שמח, אני אשים לך פה שיר שכתבתי לחברה שלי פעם ליומולדת. קבל: תהנה, תשיר, תרצה לרקוד אך תמיד תדע לשמור טעם של עוד תחייך, תצחק, תצעק לשמיים תעלה גבוה, תפרוש כנפיים תזכור שמה שחשוב זה מוח אך תמיד תשאף להצלחה בכל הכוח תגיד, תשתף, תוציא כל שעל נפשך ובדרך זו אף אחד לעולם לא יעצור אותך... מזל"ט!!!
- דורין. © דורין

תוווווווווודה רבה לכולכם!!!!../images/Emo140.gif

על כל הברכות והאיחולים הלבביים! זה מאד מרגש לקרוא את הכל
שבאמת שאני מאחל לכולכם בחזרה את כל הטוב והשמחה חגגתי היום עם המשפחה והחברים , טיילנו , קצת שופינג , אכלנו במסעדה מעולה והיה מאד כייף... למרות שאני לא כזה חסיד של ימי הולדת...במיוחד אם הם שלי !
תודה רבה לכולם שוב!!

למעלה