רעות וערן../images/Emo80.gif
יה השמות שלכם מה זה דומים. זהו, התעוררתי... והתקשרתי לחברה אחרת שלי שגנבה לי ת'יומהולדת (נולדנו באותו יום). ועכשיו אם לא אכפת לכם שאכתוב מה היה לי אתמול כי אני חייבת להוציא את זה (נצל"ש). אז ככה, בשעה שש בערב נסעתי לפ"ת ואני נעלתי ת'בית, הפעלתי ת'אזעקה ויצאנו. בחמישה לשתיים עשרה נכנסתי הביתה וראיתי שכל החדר שלי מלא בלונים, אבל מה זה מלא- מפוצץ!!!! ואז ידיד שלי התקשר ראשון ועשה לי ספירה לאחור, וכשהגענו לחצות (היעד) הוא שר לי את יומהולדת של עדן
. יצאתי מהבית כי הייתי חייבת לעשות משהו ואיך שיצאתי חברים שלי התנפלו עליי ושרו לי יומהולדת שמח
האקס שלי גם הגיע אליי וחיבקתי אותו מה זה חיבוק גדול והוא כתב לי ברכה עם הבושם שמזכיר לי זיונים
(פורום סקס לנוער לא?) אח"כ יצאנו לסנוקר ואז הקדישו לי ת'שיר "יומהולדת" של ברי סחרוף חחחחח וכל שנייה חברה שלי צורחת "מי בת 18?" ואני כזה מרימה ת'אצבע. חחחחחחחח
. אח"כ ישבתי עם האקס שלי וחבר שלו בגינה שלי, ואז טיילתי עם האקס שלי שהחליט להיות הפעם רגיש אליי, ואז הלכתי לחברה שלי שעשתה לי שיחת נפש שממש בכיתי ממנה מהתרגשות ואשכרה בירכה אותי בע"פ את הברכה הכי יפה שיכולה להיות... היום בטח נצא כל החבר'ה לנאפיס. יומהולדת שמח לי