מור~!

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

הההההיום יומולדת ההההההיום יומולדת היום יומוללללדדדדתתת למישל!!!
ים מנהלת שקסית שכמוך

HAPPY BIRTHDAY../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

עד מאה ועשריםםםםם שתהיי מאושרת,ועל החארטה הזה ותמשיכי להיות לנו מנהלת תתפארת מדינת ישראל...<אה?!> וחיים טופייייים~! מממממאאאאאאזזזזזזללללל - טטטטטטווווווףףףףףף

שׁזִיף

New member
יו... נכון כבר ה23/4 ../images/Emo3.gif

מ-ז-ל ט-ו-ב
יום הולדת שמחחחחחחחחח

וואי וואי וואי !!!!!

כונפה!! שתהיה לך יומולדת הכי הכי כיף שיש!!!! (נכון שזה תמיד נשמע מוזר שיומולדת זה זכר?!) בייבי, עד 120, תחייכי תשמחי תהיי אופטימית תמיד ותמשיכי להיות... פשוט מיכשל!

ני3ו3ות

New member
מזל טוווווובבבבבבבבב../images/Emo65.gif

אוף... אני רציתי להיות הראשונה. מכות למור...
המון מזל טוב. סופסוף את חוקית בובה

הדרומית

New member
תודה אנשים מתוקים../images/Emo80.gif

תודה תודה תודה
הרגע חזרתי מחגיגת הממולדת שלי. היה לי פשוט כייייייייייף... כל כך נהנתי
... יצאנו לשחק סנוקר ומחר כשכבר יהיה מותר לאכול חמץ (לי זה באמת שלא מפריע, אבל לחברים שלי כן)- נצא לשבת איפשהוא. האאא ובמועדון הסנוקר הקדישו לי את השיר "יומהולדת" של ברי סחרוף.. מה זה התרגשתי
תודה לכולכם.

כולם הקדימו אותי ../images/Emo7.gif

בכל אופן יפה שלי
שיהיה לך יום הולדת פצתיתתתתתתתתת והרבה הרבה מזללללל טוווווווובבבבב
אל תשכחי שאני הכי אוהבת אותך בעולם!!!
רציתי לשלוח לך כאן את הקובץ אבל הוא גדול מידיי אז לא הצלחתי לשלוח אותו כאן. אז אני כבר אשלח לך אותו באיסיקיו..

CoSMoPHiliA

New member
מיצושששש אני אוהבת אותך!!!!

יפה שלייייייי שיהיה לך את כל המזל הטוב שבעולם ושתחיי עד 100 כמו 20
אוהבת אותך המון המון המון אבל אני לא טובה בברכות אז נקטע את העניין פה
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

בודד17

New member
מיייישששששללללללל.... ../images/Emo124.gif

אני רציתי להיות ראשון אני אני אני!! (אבל אנשים רעים לקחו אותי מהמחשב!!).. לא משנה! ממזללל"טטטטט גוולללוווווששש (קריאה מרוקאית רמלאית טיפוסית!) המון המון מזל"ט אנחנו אוהבים אותך המוניםם
!!! שתמשיכי להיות יאלדה כזזאת מקסימה וחמודה ומנהלת פורום כזאת מוכשרת!! שתזכי להמון אורגזמות וזיונים סוף הדרך! ועכשיו למצעד איקוני המזל"ט:

הדרומית

New member
רעות וערן../images/Emo80.gif

יה השמות שלכם מה זה דומים. זהו, התעוררתי... והתקשרתי לחברה אחרת שלי שגנבה לי ת'יומהולדת (נולדנו באותו יום). ועכשיו אם לא אכפת לכם שאכתוב מה היה לי אתמול כי אני חייבת להוציא את זה (נצל"ש). אז ככה, בשעה שש בערב נסעתי לפ"ת ואני נעלתי ת'בית, הפעלתי ת'אזעקה ויצאנו. בחמישה לשתיים עשרה נכנסתי הביתה וראיתי שכל החדר שלי מלא בלונים, אבל מה זה מלא- מפוצץ!!!! ואז ידיד שלי התקשר ראשון ועשה לי ספירה לאחור, וכשהגענו לחצות (היעד) הוא שר לי את יומהולדת של עדן
. יצאתי מהבית כי הייתי חייבת לעשות משהו ואיך שיצאתי חברים שלי התנפלו עליי ושרו לי יומהולדת שמח
האקס שלי גם הגיע אליי וחיבקתי אותו מה זה חיבוק גדול והוא כתב לי ברכה עם הבושם שמזכיר לי זיונים
(פורום סקס לנוער לא?) אח"כ יצאנו לסנוקר ואז הקדישו לי ת'שיר "יומהולדת" של ברי סחרוף חחחחח וכל שנייה חברה שלי צורחת "מי בת 18?" ואני כזה מרימה ת'אצבע. חחחחחחחח
. אח"כ ישבתי עם האקס שלי וחבר שלו בגינה שלי, ואז טיילתי עם האקס שלי שהחליט להיות הפעם רגיש אליי, ואז הלכתי לחברה שלי שעשתה לי שיחת נפש שממש בכיתי ממנה מהתרגשות ואשכרה בירכה אותי בע"פ את הברכה הכי יפה שיכולה להיות... היום בטח נצא כל החבר'ה לנאפיס. יומהולדת שמח לי

בודד17

New member
תודע...

כמובן כפי שכבר ראית את היית ההשראה... אני מחכה שתהיי ההשראה שילי במיטה.. (בכל זאת מנהלת פורום סקס לנוער צריכה להיות לך השפעה גם שם..)

למעלה