As I You We Are

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo103.gif../images/Emo23.gif

אנו מועדון מערצי לין מוריסט בע"מ. רוצים לאחל לכוכבת שלנו לינה מוריסט. !!!!!!!!!!!!!!יומולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם המון אושר ועושר בריאות ואיימי!!!
שכל משאלותיה יתגשמו!
ושכל פשפשיה ירדו!
ושכל פנטזיותה יתגשמו!
ושכל... ושכל... ושכל.... חבריה יהנו! (?!?!?!?!)
ואנו רוצים לאחל לה רק טוב ואושר ובריאות וכושר ויושר ובושר ופיצה (
) והמבוגרגר (|המבורגר|) ושתיה וקולה ורקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק תפוזינה (
)
שתמשיך להיות בחרתינו הנעלה.
שתמשיך להיות ילדה (נערה) מתוקה ומדהימה.
שתמשיך לאהוב סגול ושחור. |
שתמשיך להיות מאגניבה ומאושרת.
שתמשיך להיות קולית וסטייליסטית.
שתמשיך ללבוש מכנסי ציפי וחולצות שאקסיות.
שתמשיך לנעול נעלי מריאנה וחצאית מריאנה.
שתמשיך להיות... לין.
אני (אנחנו) אוהבים אותך לין מוריסט הראשונה מבית גלובוס. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד. ואני (אנחנו) מאחלים לך שוב רק אושר ושיהיה לך יומולדת שמח ונפלאה. ורק שתדעי שאנחנו אוהבים אותך מאוד. ו.. ו... אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים אוהבים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

17. זה חצי מ34. :X סתם, את לא זקנה. העיקר ההרגשה.
לא, באמת, מזל טוב

צו צאנג

New member
ליננננננננה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

המווווווון המון המון מזל טוף
שיהיה לך יומולדת נורא שמח ונחמד!
המון אושר
עושר
בריאות
וכושר
תמיד תשארי אותה לינה שולתת ורולזית
^_^ ואתה לינה משעשעת שמנסה לארגן משחקים ולא מצליחה
מממ... תמשיכי להיות ילדה משעשעת, מצחיקה, חמודה ונחמדה
ותבואי ליותר מפגשים!

SaberTooth

New member
מזל טוב, לין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif

המון המון בישוננים ובישונניות (?) ואושר והצלחה ובריאות וכושר וכל הדברים סיגנון כיתה ו' האלה. :x יום הולדת שמח!!!
^_^

NitsNats©

New member
לין-לין! ../images/Emo173.gif|מיוחדת|

מזל טוב!!!!
המון המון המון מזל טוב!!!!! אני אוהבת אותך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם!

Charmed Gal

New member
מזל טוב.../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

Woogyman

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

המון המון
קות, מת עלייך
!

buffgirl

New member
אוּ, לין ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מצטערת שזה יומיים אחרי, אבל לא הייתי בבית שישי-שבת.. (
) אז מזל טוב! אני אוהבת אותך המון המון המון ואני ממש שמחה שחזרת להיות איתנו שוב
הרבה אושר, מזל ובריאות והלוואי ותוכלי יום אחד לפגוש את אלניס