../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo29.gif

מזל טוב לי
היום בדיוק(14.5)אני שנה בפורום
חחחח חשבתם שיש יומולדת?
אני ממש מתביישת בהודעה הראשונה שכתבתי פה בפורום.לא יודעת למה
ואני מסתכלת ורואה שם ניקים של אנשים שמלא זמן לא ראיתי. אני מרגישה פחות נוח לכתוב עכשיו בפורום,אני מרגישה פחות שייכת לצערי הרב.ואני רוצה להיות שייכת!פעם כתבתי יותר והשתתפתי יותר. אבל בכל מקום יש שינויים אני משערת וגם רובנו הגדול משתנה.וזה בסדר!(אממ..רוב הפעמים..) וסתם הסתכלתי על ההודעה הזאת,ונזכרתי בהודעה שכתבתי לפני שהתגייסתי(שמאז הספקתי להשתחרר די מהר)ואני חושבת על עצמי עכשיו. מאז שכתבתי את ההודעה הראשונה השתנתי ואני מרגישה שאפילו הייתה תקופה שהייתה עליה בחיים שלי.אבל עכשיו..אחרי שחשבתי שהייתי הכי למטה שאפשר אני מרגישה שזה מעין תהום שפשוט התחתית לא מגיעה.אני ממשיכה ליפול.לא חשבתי שאני ארגיש רע יותר ממה שהרגשתי.זה פשוט..כל כך עצוב.ויותר גרוע-זה נורא מייאש
זה מעגל כזה.אבל זה מעגל שנהיה יותר קטן.ויותר קטן זה יותר רע.
ולפני שנתיים בערך,שנתיים וחצי ככה,שהייתי בת 17(בכיתה יא')הייתה לי התקופה הכי קשה בחיים שלי וזאת הייתה תקופה שסבלתי מנדודי שינה מטורפים.לא הייתי נרדמת בלילה,בצהריים לא הייתה מצליחה לישון והייתי עייפה כל כך!וזה שוב חוזר
אני לא מצליחה לישון בצהריים,בלילה אני מתהפכת שעות במיטה ואני עייפה.כל כך עייפה
טוב!די!ההודעה הזאת לא הייתה אמורה להיות עצובה. אז היום זה שנה בפורום
חחחח זה נחמד לא
תאחלו לי משהו לכבוד זה?

אפרתוש ראיתי והתרגשתי ממי...

מההודעה שלך עכשיו,ומרפרוף קל בהודעה שלך מאז ומהתגובות שלנו. את מרגישה שהדבר חוזר ונשנה ואני חושב שאין סיכוי כי הדבר חוזר כי עברה לה שנה ואת הישתנית ואת רואה את הדברים אחרת גם אם זה לא נראה לך לכאורה כי "הסימפטומים"דומים. לא יצא לנו לדבר זמן רב ואת כבר משוחררת מצה"ל ואני שמח לשמוע כי את במקום שעושה לך טוב ויצאת איכשהוא מהרע והמדכא בחייך. כיום את בדרך חדשה וזה ברור וגם אם עדיין לא ממש טוב כמו שאת רוצה להרגיש. אני שולח לך רק ורק אור ואהבה עצומים ומי שאת היום עם השיעורים וההתנסויות שעברת בחייך זו לא אותה ילדה שהופיעה לנו פתאום לפני שנה בפורום, ואת זה עלייך לזכור ולהיות סמוכה ובטוחה כי גם העתיד חובן בתוכו עבורך דברים חיוביים ויפים יותר ממה שאת כרגע. את היית לפני שנה בשינוי ואת בשינוי גם כרגע וגם בעתיד אך ההווה הוא החשוב והשמירה על החיוביות והאאור בחייך. כתבתי לך כפי שאת רואה בשעה קצת מוזרה אך גם הודעתי אולי ניראת כך,אבל בכול זאת ילדה תרגישי טוב ותהיי איתנו עוד שנה ועוד... ורק אהבה עבורך כי זהו הדבר שמגיע לך יותר מהכול,ויתר הדברים שאת מגדירה כאןףףףףף אחד גדול הם זומנו לחייך על מנת ללמדך ותו לא. נדבר יותר ולא רק בפורום יקירתי אז שבת שלום ויום טוב. אורן.

תודה תודה תודה../images/Emo29.gif

שינויים זה חלק מהחיים שלנו אני יודעת ואני גם מקווה שנדבר יותר!

איזה רעיון נפלא לחגוג שנה בפורום

מקסים וחומד התכסי בשמיכתי היא נמצאת בחתימתי ותוכלי לנוח בכיף תסלק את כל נדודי השנה וקבלי גם סל של עוגיות אהבה ושמחה ובריאות מצופות בחיוכים חיבוקים ונשיקות שימיתקו לך את יומך ממני ליידיסנו

למעלה