נטאשה

מצב
הנושא נעול.

rachel or

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif נטאשה

נטאשה
יום הולדת שמח ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה
רחלי

שיר5520

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

נטאשה
רחלי
מזל טוב!

שכול מה שתרצי יתגשם ואם אפשר עוד השנה! הרבה בריאות ואושר! וכל הכבוד לרחל על הזריזות עם הברכה!

ronitili

New member
מזל טוב נטאשה../images/Emo65.gif

מזל טוב!

שכול מה שתרצי יתגשם ואם אפשר עוד השנה! הרבה בריאות ואושר! וכל הכבוד לרחל על הזריזות עם הברכה!
מזל טוב נטאשה

מאחלת לך בריאות ואושר ובעיקר - הגשמת משאלות

ayoosh

New member
../images/Emo39.gifנטאשה יקרה ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב

מאחלת לך מזל טוב והצלחה בכל אשר תפני ושנה הבאה לחגוג ב-3
נטאשה יקרה

מאחלת לך עם המון
שהטיפול הקרוב יביא את ה
המיוחלת ליום ההולדת... שהחלפת הקידומת- תהיה גם מקום לשינוי לטובה בהכל (החיים רק מתחילים בגיל 40, לא
) המון המון
וכמובן
ו

../images/Emo140.gifלנטשה ../images/Emo65.gif

מזל טוב!

לנטשה

המון
ליום הולדתך. אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך... די ברור שזה - הצלחה בטיפול הקרוב כל כך...

I N K A

New member
מזל טוב נטאשה ../images/Emo77.gif

מזל טוב והצלחה רבה בטיפול הקרוב
מזל טוב נטאשה

המון המון מזל טוב ושעם המזל טוב יבוא גם המזל הטוב! בהצלחה בכל ובעיקר כמובן בטיפול הבא, כי ביום הולדת הבא בלי נדר תהיה לך המתנה הכי יפה שיש.

נטאשה

New member
תוודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

נטאשה
רחלי
תוודה תודה תודה

תודה לכולם, אתם מקסימים כולכם!!! היה לי יום שמח וכייפי אבל גם טעון מצד שני כידוע לכם אני עכשיו "על הורמונים" וכל דבר קטן גורם לי להגיע לסף בכי ולפעמים גם לבכי ממש התחלתי את הבוקר בביקור במשתלה שווה שיש לנו באיזור וחוץ מצמחים שקניתי פינקתי את עצמי בקטלוג של המשתלה שהוא ממש ספר ומגדיר לצמחי גינה בצהריים נסעתי לסרט עם חברה שהיא גם בת דודה שלי סרט מומלץ, ללכת על המים. ואחרי הסרט היא גם קנתה לי מתנה ובערב נסעתי עם עוגה שקניתי מקונדטוריה מעולה למשפחה של בן זוגי ואיתו אה, ובשבת נסעתי למשפחה שלי גם עם עוגה ענקית מאותה קונדטוריה וחגגנו יחד אפשר להגיד שהיה פסטיבל קטן סביב היומולדת. יש עדכון קטן מהתהליך, הגיעה תשובת הבדיקה הגנטית של התורמת והכל בסדר וגם שלושת העוברים נחתו בשלום ומחכים לנו במקפיא של מדיקל. ושוב המון המון תודה לכל המברכים ואני באמת חושבת שאת המתנה הגדולה לגיל ארבעים אני אקבל בקרוב... וגם קיבלתי מתנות נחמדות

../images/Emo49.gif ים של ברכות ואיחולים

תוודה תודה תודה

תודה לכולם, אתם מקסימים כולכם!!! היה לי יום שמח וכייפי אבל גם טעון מצד שני כידוע לכם אני עכשיו "על הורמונים" וכל דבר קטן גורם לי להגיע לסף בכי ולפעמים גם לבכי ממש התחלתי את הבוקר בביקור במשתלה שווה שיש לנו באיזור וחוץ מצמחים שקניתי פינקתי את עצמי בקטלוג של המשתלה שהוא ממש ספר ומגדיר לצמחי גינה בצהריים נסעתי לסרט עם חברה שהיא גם בת דודה שלי סרט מומלץ, ללכת על המים. ואחרי הסרט היא גם קנתה לי מתנה ובערב נסעתי עם עוגה שקניתי מקונדטוריה מעולה למשפחה של בן זוגי ואיתו אה, ובשבת נסעתי למשפחה שלי גם עם עוגה ענקית מאותה קונדטוריה וחגגנו יחד אפשר להגיד שהיה פסטיבל קטן סביב היומולדת. יש עדכון קטן מהתהליך, הגיעה תשובת הבדיקה הגנטית של התורמת והכל בסדר וגם שלושת העוברים נחתו בשלום ומחכים לנו במקפיא של מדיקל. ושוב המון המון תודה לכל המברכים ואני באמת חושבת שאת המתנה הגדולה לגיל ארבעים אני אקבל בקרוב... וגם קיבלתי מתנות נחמדות
ים של ברכות ואיחולים
ששנה זו תהיה תמשיך להיות עבורך רק בשורות טובות
ושהמספר החדש שאת מתחילה איתו יהיה סימן להתחלה חדשה ומוצלחת
ושהצמחים שקנית יהיו סמל לצמיחה החדשה שתיגע ל
שולחת לך
צפוני ואוהב

ronitili

New member
איזה יומולדת כיפי../images/Emo70.gif

תוודה תודה תודה

איזה יומולדת כיפי

מאחלת לך שבפרק החדש תגשימי את אימהותך ואת כל משאלותיך

נטאשה

New member
איזו הודעה מבולבלת ולא ממוקדת

תוודה תודה תודה

איזו הודעה מבולבלת ולא ממוקדת
המוח שלי מתחיל להרגיש את ההורמונים איך לא התגעגעתי להרגשה הזאת שכאילו המוח הופך לספוג לא מרוכז לא ממוקד הכל מעורפל איך אני אעבור את היום הזה? איך אני אעבוד את השבועיים הקרובים? מתנצלת מראש על התגובות המוזרות שיהיו לי בתקופה הקרובה זאת לא בדיוק אני....

מצב
הנושא נעול.
למעלה