../images/Emo142.gifתודה לכולכם!../images/Emo23.gif
אוהבת אותכם המון! ורק לשם השיתוף.. הייתה לי את היומולדת הכי הכי שווה ומגניבה וכייפית ומדהימה ומושלמת שהייתה לי אי פעם!
אני מניחה שחלקכם קיבלתם טלפון מנורית מגלבוע^^ בכל מקרה, מי שלא יודע על מה מדובר.. נורית מגלבוע, יותם לוינקרון ועוד ידיד שלי מגליל תחתון באו אליי עם עוגה ושטויות ואז העלו אותי על אוטובוס לנתניה. בנתניה עלינו על מונית שירות "לאנשהו" ועיניי כוסו בצעיף. זה היה מאוד מבדר ואנשים צחקו עליי! והרגשתי נורא מטומטמת
(זה אפילו היה קצת מפחיד. ודיברתי מלא שטויות.) הגענו, הורידו אותי והתחלתי לצרוח כי זה היה מפחיד ללכת ככה והם משכו אותי ממש.. >< פתאום אני שומעת כזה מישהו מבקש לראות את התיק שלי.. אז הסתובבתי והוא בדק והמשכנו.. ואז כזה שמעתי אנשים אומרים "ארזתם לבד? תראו דרכונים" וזה היה ממש משעשע. הרגשתי שאני נכנסת לאנשהו והיה ריח מטורף של שוקולד! ואז הם משכו אותי ממש חזק, והעמידו אותי במקום כלשהו ואמרתי שיש שם ריח טוב ושאני שומעת אנשים צוחקים עליי.. הם לקחו לי את המצלמה.. פתחו לי את העיניים.. ופאקינג שיט! אני במקס ברנר (יאמי!) ומלא חברים שלי מצורן שם והכל מלא בלונים!

ואז אכלנו מלא שוקולד

ונסענו לצורן

והיה ממש ממש כיף!

אז מלא תודה לכל מי שהיה וגם לכל מי שהתכוון להיות או לא יכל להיות.. ומלא תודה גם לכל אלה שסתם אמרו לי מזלטוב!
וזה פשוט לא נכנס לי טוב בניסוח למעלה.. אז אני אספר פה שאתמול בערב אלה מצורן באה להיות איתי את השעות האחרונות שלי בתור בת 16 ונשארה אצלי עד שהייתי בת 17 ושעה!

ועשינו מלא שטויות! ולסיום.. ב24 שעות של היומולדת (מ12 עד 12) 108 איש אמרו לי מזלטוב!
(שזה שובר שיא! השיא היה לפני שנתיים - 96 איש)
(חפרתי.אני מרגישה דורדיק
דור, הכל מאהבה!

)