p r u d e n s

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo176.gif

יופי! עשו שרשור על הקומיקס 'בנות' הנחשק! הגיע הזמן באמת. אז אני אספר קצת על עצמי:
קוראים לי שיר.
אני צפונית קיצונית. מכפר ורדים.
אני ב 12.
אני יצירתית ביותר.
אני אוהבת לדבר במליציש.
יש לי אוזן ופה טובים ביותר לאנגלית.
אני אויבת של מוזיקה מזרחית. חמסה וכאלה מעצבנים אותי, בעיקר בגלל שהם נתקעים בראש.
אני חסידת מכושפות גדולה. בעצם, אני צ'ארמד מאסטר.
אני בן אדם של כלבים.
אחות שלי מתחתנת עם איש חיל בשם אריאל.בלומוביץ'. אני קוראת לו בלומו. או אריק.
הכלבה האהובה עליי ביותר היא של האחות המאורסת, העונה לשם..פיבי! חולה עליה! שבדית מתוקה...
יש לי אובססיה לאבטיחים. לא מזמן אימצתי אבטיח העונה לשם טיחי. הוא בא איתי לכל הודעה ומשמש ככוכב כמו בהודעה הזאת.
עד כאן, מקווה שנהנתם ולא חשבתם שאני משוגעת. וגם טיחי ידידותי מאוד,אל תפחדו.
מליציש היא שפה מליצית.

door

New member
מצטער, את עלובה

פורום עלוב ואין לי בכלל מושג מה זה הקומיקס הדפוק הזה. אני מקווה שיסגרו את הפורום הזה מהר, כי זה סתם תופס מקום ברשת האין סופית שאנחנו קוראים לה אינטרנט. לא בהצלחה, door

p r u d e n s

New member
אני אגיב שוב../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif

אמרו לך פעם שאתה מעצבן? אם לא, אני מופתעת, כי אתה מעצבן!!! יש כאלה שאוהבים את "בנות" וקוראים אותו. זה שאתה לא אוהב אותו, בעיה שלך. אל תהרוס לאחרים את המצברוח, פארטי פופר.

לקחת אישי מידי אההה??

זה שלך אין מושג - זה בעיה שלך... ואגב רק שתהייה מודע , שפורומים בתפוז נפתחים רק במידה ויש היענות גדולה לנושא.. אז כנראה כן יש הרבה אנשים שיש להם מושג . בכל אופן , אני לא אחת מהם אבל מאחלת לכם בהצלחה רבה!

p r u d e n s

New member
הוא יכול לקרוא לי עלובה../images/Emo176.gif

כמה שהוא רוצה, אני יודעת שזה לא נכון ושאני יצירתית, חכמה וכו'. אבל הוא מעליב את הנושא והוא אפילו לא יודע עליו! וזה, רבותיי, מ-ע-צ-ב-ן-!

למעלה