שלום לכולם!

catslover

New member
../images/Emo49.gifשלום לכולם!

שלום, אני רותם, חכיתי הרבה זמן לפורום הזה! ואני כל כך שמחה שהחליטו לפתוח אותו! אני פשוט חולה על קיאנו! וראיתי את שלושת המטריקסים אולי 200 פעמים ואני זוכרת את הכל בעל פה! כיף לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את קיאנו המושלם! נעים להכיר! רותם

hen 10

New member
שלום ברוכה הבאה!

וכן גם אני מאוד שמחה שיש אנשים שאוהבים אותו! ואני רק לא מזמן ראיתי את שני המתריקסים 2,3 כי אחד לא ניקלט לי

Shani276

New member
מטריקס 1../images/Emo99.gif

עד כמה סרט יכול להיות טוב,עד כמה?!
הסרט ה-כי גאוני בעולם!!

Shani276

New member
אממ..מכיוון שראיתי את הסרט איזה 40

פעם,אני הצלחתי להבין כמעט כל שאלה שמתעוררת בזמן הצפייה בסרט.. אם יש משו לא מובן,תשאלי
.

catslover

New member
אני דווקא לא הבנתי מה קורה בסוף

הסרט השלישי... האם הוא מת? זה שהוא ניצח נראה לי ברור... אבל ניצח במה? מה עתיד המטריקס? מה עתידה של ציון? ניסית להבין וחשבתי על זה מעט בכל עשרות הפעמים שראיתי את הסרט... אבל עדיין לא הבנתי ממש... אשמח אם מישהו חושב או בטוח שהוא יודע... רותם

Shani276

New member
אהמ:)

*ראשית,הוא הצליח לשים קץ למלחמה בין המכונות לבני האדם.שנית,הוא הצליח להשמיד את התוכנה של הסוכן סמית',מכיוון שהיא יצאה מכלל שליטה. *עתיד המטריקס לא ברור וגם לא צויין בסרט,אבל ניתן להבין כי יתכן והמכונות לא ינצלו יותר את אנרגיית בני האדם. *עתידה של ציון?נמנמ מצויין
.מה,באמת
.המלחמה נגמרה,בני האדם יכולים לחיות בשקט ובשלווה בעולם האמיתי,אין שומבעיה.כנראה
.

matrixtrinity

New member
../images/Emo99.gif אני אוהבת כאלו שאלות

למרות שכבר ענו
הוא מת
גם אני סירבתי להאמין . בפעם הראשונה שראיתי את הסרט ( כן , כן בבכורה
) אז הייתי בטוחה שהוא לא מת. אבל אחרי שראיתי כמה פעמים הבנתי שהוא כן
וגם סמית' מת. שניהם מתו... אוי זה כל כך עצוב
גם טרין שלי מתה!!!!!!!!! גרררררררר האחים וואשבסקי האלה גרמו לי לבכות באמצע הסרט
הוא ניצח במלחמה של ציון. האנשים יוכלו עכשיו לחיות בשקט
וציון תוכל להמשיך ולהתפתח ... ללא הגבלה

LA EyEs

New member
נו ברור ...

שאם סמית' מת אז גם ניו ימות.. / הפוך .. כי ככה הולכת המשוואה... כמו שנאמר בסרט..

catslover

New member
תודה....../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

אממ... זה מה שחשבתי... אבל רציתי לקוות שזה לא נכון.. ושהוא לא באמת מת... חבל שלא יהיה מטריקס 4... כי זה ממש לא מובן מה קורה אם המטריקס... \יש לי עוד שאלה שקשורה לכל הסרטים... לא בדיוק שאלה אבל לא משנה אם באמת יש או היה מטריקס.. והייתם חיים בו... הייתם רוצים לדעת שזה מטריקס כלומר כמו ניו להיות בעולם האמיתי או להמשיך לחיות במטריקס?

Shani276

New member
המממ...יש מצב

לאיודעת,שינויים אפילו גדולים לא ממש מפחידים או מדאיגים אותי ... וגם כי אני די סקרנית ... אז שוב,יש מצב
.

LA EyEs

New member
לא יכול להגיד לך.. כ"כ.. אבל

נראה לי שהייתי בוחר בעולם האמיתי.. עדיף לדעת את האמת.. לא משנה מה..גם אם היא כואבת.. זה פשוט חרא של חיים.. לחיות באשליה.. אממ ובקשר סרט..ה4.. זה יהרוס עוד יותר לדעתי.. אם יעשו עוד סרט.. אבל מי יודע.. אם הם חושבים על להרויח כסף.. הם יעשו את זה.. למרות שזה פשוט יהרוס עוד.. לדעתי.. נ.ב אם שמת לב בסוף הסרט ה3 הם השאירו מקום לסרט המשך.. היא אמרה משהו על זה.. יום טוב :)

matrixtrinity

New member
גם לדעתי אם יעשו 4 זה יהרוס

מלבד העובדה שהמחשבה הראשונה שלי הייתה כשיצאתי מהקולנוע אחרי שראיתי את השלישי הייתה : " ואיי !!! אני לא יכולה לחכות שיעשו עוד סרט " . אבל אחר"כ כשחשבתי על זה, הבנתי שזה באמת נגמר. ואין עוד מה להמשיך. המלחמה כבר נגמרה
ניאו מת
טרין מתה
סמית' מת ( אהבתי את הצחוק שלו )
. כל הכוכבים הראשיים מתו... עם מי נמשיך ? עם מורפיוס !??!?! אוף !!! היו צריכים להרוג אותו ואת ניאובי ולא את טרין וניאו. איך התעצבנתי

LA EyEs

New member
זה הוליווד.. הכל אפשרי..

הם יכולים איכשהו להחיות את ניו.. לא יודע איך.. ולהביא לו מישהי אחרת חח.. זה מטומטם ברור.. אבל כדי להרויח כמו שאמרתי.. הם יעשו את זה.. ואני בטוח שהם יכולים למצוא מליון רעיונות בשביל זה.. אבל אני בכל זאת חושב שאין מצב שיעשו סרט המשך..אבל מי יודע.. חח.. אולי יעשו איזה סרט מקביל כזה... או משהו..

matrixtrinity

New member
אין הרבה סיכויים

הם לא יביאו לו גם מישהי אחרת מפני שזה די ברור שטרין הייתה אהבתו האמיתית. הייתי מסכימה לחשוב אבל על דרך אחרת לסיום. לא שהדרך שבה נגמר הסרט השלישי רעה, אבל אם תחשבו על זה
איך שנגמר הסרט השלישי, עוד לפני שמראים את הנביאה וכל החבר'ה על הספסל בחוץ.. אבל ממש בקטע שניאו מת סופית ואחרי שסמית' מתפוצץ.. אז נראלי שהיה מגניב פתאום לראות את ניאו מתעורר בבהלה מהמיטה שלו, מהמיטה שהוא היה בה בסרט הראשון... שהוא הלך לישון ואז הייתה לו שיחת טלפון באמצע הלילה להיפגע עם מורפיאוס. כלומר, זה הכל היה חלום... גם נשמע מעניין חח

catslover

New member
זה באמת נשמע מעניין... אבל זה קצת

קשה למרוח את זה על שעה וחצי סרט
.... ואתם צודקים... אולי זה באמת יהרוס אם יהיה מטריקס 4... אבל בכל זאת אני מתגעגעת... וחוץ מזה גורל המטריקס לדעתי בכלל לא ברור... ודווקא לדעתי אין אמירה שרומזת על אפשרות לסרט רביעי להיפך.. אומרים שלכל דבר שיש התחלה יש גם סוף... "everything that has a beginning hss an end"... וזה כאילו שזה הסוף של הסדרת הסרטים.. זה מה שאני הבנתי לפחות... ונכון מגניב שבסוף הסרט השלישי יש שיר כזה בעברית... "מזל טוב מזל טוב.."

LA EyEs

New member
יש אמירה..

אני לא אומר שאת טועה בזה..שלכל התחלה יש סוף.. אבל לכל סוף יש גם התחלה..(נראה לי אמרו את זה גם אפשהו בסרטים חח :) ) אממ.. אבל כן נאמר שאולי הוא עוד יחזור..(האורקל אומרת את זה לילדה הקטנה בסוף ה-3 ).. אז הם כן בתכלס השאירו אפשרות ל-4.. אבל כן.. אמרו שזה טרילוגייה.. ולפי מה שידוע לי בטרילוגייה יש 3.. חח

למעלה