שימו

אוריה :)

המון המון מזל טוב!!! עד 120 שנההה שכל משאלה ושמאלה שלך תתגשם..לטובה!!! אושר יושר עושר וכושר הצלחה בהכלללל...ו...מתה עלייך!!! שיראלווש.. מווואה

לאוריה החמודה...:)

למרות שאני חדשה פה.. ואני לא מכירה אותך.. בכל זאת.. מגיע לך מזל טבו מאמי... יחיחיח מקווה תשהיהי לך תיוםההולדת הכי יאפהה בעולם.. הרבה אושר.... והצלחה בחיים..... שיתגשמו כל משאלות ליבך.... ו... כל טוב.... אוהבת :) אורוש לוגסייי :) 14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אדם אושרי> חיי

litalg06

New member
לאוריה

עד 27856349047123 שנה! שכל חלומותייך יתגשמו! שתזכי רק לטוב ב"ה ותמשיכי תמיד אבל ת=מ=י=ד לאהוב את הבויז! ואל תשכחי אף פעם שאנחנו כאן בשבילך!

OoנויoO

New member
....

אוריה...מזל טוב ליום ההולדת שלך שתראי תגיים בויז חחח שיהיה לך אושר הצלחה ובריאות!!ואל תשכחי אף פעם שאנחנו א=ו=ה=ב=ו=ת אותךך

לאוריה הכוסית

מתה עליךך יפיופפההה מזל טופפ שיהיה לך עד 1425648 שנההה מתה עליך עדן

OoנויoO

New member
עדנה כנסי שניה ט'חחח

עדןן מאמי ט'חחח תהי אצלי בשלוש וחצי ואל תשכחי תשיר ט'חחחח!!! לא לאחררראוהבת אותך המוניםםם יעפהה!!

לאוריה...../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזללללללללללל טובבבבבבבבב טובבבבבבבב טוב חעחעחע שכל החלומות שלך יתגשמו ושתחיי עד אין סוף...
ירדן טל יוסף

לאוריוש ../images/Emo13.gif

מזל טוב מאמי
עד 120 בלה בלה בלה כל הברכות... נממ אנלא כלכך מכירה אותך אבל אני אשמח להכיר... ו... שכל חלומותייך יתגשמו

לאוריו'ש... ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב עד 1417X1417 שנה... אני עדיין לא כמירה אותך.. אזץץ כנסי אלי לאיסי ונכיר.325429865 טוב קיצקץ, המון מזל טוב, שכל המשאלות שלך יתגשמו.. ואני בכוונה לא אומרת חלומות כי אני שמעתי על כמה וכמה חלומות של בננות בפורום הזה חחח {חלומות קצת פרועים הייתי אומרת} חחח טוב אז..בקצרה?! תשמרי את ליבך למי שאת באמת אוהבת, תתני הזדמנות שניה למי שאת באמת חושבת, אל תפסקי לשמוח כי.. מה תעשי בלי הדבר שממלא את ימייך וזרם בעורקייך? אה ו.. הכי חשוב.. תני סיבה רק למי שבאמת חשוב לך בחייך.. לא יודעת מה בידיוק רשמתי אבל... תנסי להבין כי אני לא ממש הצלחתי חחח זה סתם שטויות שהמצאתי להם חרוזים.. חחח אז יאללה כפרוני בייו'ש והמון מזל טוב
אה בננות, 27.12 --> לא לשכוח !!

yafit93

New member
מזל"ט

המון המון המון המון מזל"ט עד 129856235923429 שנההההההה תצליחי במה שאת רוצה

אוריה מזל טוב מאמי..../images/Emo140.gif

אוריה אני לא ממש מכירה אותך אבל מזל טוב מאמי עד 5646546464654 אושר עושר אהבה ועוד עושר ולי יש מחרתיים תיזכרי 21.2 אושרי חמי אי לוב יו
יו אר מי גיים בוי
מז

אוריוש

New member
תודה לכל הבנות על הברכות ....

בנות אני מתה עליכם תודה על הברכות..מאווווווווווווווההה ענקית

מזלל טוב נשמההההה!!

לומרות שאני לא מכירה אותך מזל טבו והרבה אושר והצלחהה בחיים המון המון המוןן!!

אוריוש

New member
תודה..

תודה כפרות עליכם על כל הברכות ..ה100ממות שלכם אני חולה עליכם..מאוווווההה אוריה..

אורי(ה)קו'ששששששששש

מזל טובבב...! אוהבת אותך... חכו שניה.. ממ...לא כתבתי אותך היומן..=/ עכשיו אני יכתוב.. אוהבת אורנית...

למעלה