שימו

../images/Emo49.gifשימו ../images/Emo23.gif

מחר יש לאוריה מהפורום שלנו מומולדת... כולם לירשום ברכות!!..חחח אני יתחיל.. לאוריה המאמי שלי!! עד 543667 שנה ויותר.. אושר,עושר בריאות וכל טוב!! שכל חלומותייך יתגשמו!! מזל טוב!! מומולדת שמח!! אוריה את מאמוש!!..חולה עלייך!! רשמו ברכותת יאפות..חחחח

לאוריה ../images/Emo13.gif

מזל טוב עד 120 שנה! אושר ועושר בריאות הצלחה בחיים ושכל משאלות ליבך התגשמו [= אוהבת אותך.. קורינושש

לאוריהההההההההה דחוףףףףףףף וכולםם

גמליי יש יומולדת עוד שבועים בעזרת השם ב3.3 אני ירצה גם ברכותת ליומולדת חיחי קיצורר אוריהההההה מזלל טובב מאמי למרות שאני לא מכירה אותךך..אבלל יכירר עד 1200 שנהה המון בריאות אושרר ועושרר תצליחי בחיים ובחיי אהבה אוהבת המונמוןן תהילההההה

אדרררר

New member
לאוריייייה ../images/Emo13.gif

המון המון מזל טוב מאמי! אושר&עושר&שמחה&הצלחה&בריאות&אהבה :)

אוריה מאמי שלי!!

אוריה מאמי עד 1417 כמס' הפורום שלנו ואפילו יותר... הרבה אושר ועושר בריאות כושר והמון יושר... שתמשיכי לאהוב את הבויז.. ושתיהי תמיד מושלמת כמו שאת... שתיהיה לך תמיד שמחה בלב "כי מה הם חיי בלי שמחה רק שמחה תנו שמחה" שלא תוותרי על דברים שאת אוהבת "וותר- זה כל מה שכולם אומרים... אבל הראש חלש ומהלב חייב לומד לך שאני אוהב.." אל תתני לאפ'חד הזדמנות שנייה סתם.. אפילו אם הוא מבטיח שהוא ישמור את ליבך.. לכי תדעי אם זה אמיתי.. "אם תתני לי הזדמנות שנייה, אשמור ליבך אשמור מכל צרה" (למרות שלבויז הייתי נותנת הזדמנות 10000 אפילו.. חח) מצטערת שבילבלתי את השכל ושיהיה לך מומולדת שמח... אהה ותיזכרו לי יש ב-6.3.

אוריוש

New member
להילה כנסי..

תודה וגם תודה לכל הבנות יש לך יום הולדת בתאריך של אחותי גם היא ב 6.3 חחחח

מזל טוב../images/Emo65.gif

המוןןןן מזל טובבב
עד 120 ושכל חלומותייך ייתגשמו
המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר והמון בהצלחהההה
אוהבת
אור

מזלל טובב בובהההה ../images/Emo13.gif

עד 120 ואם בא לך אז יותר
שיתגשמו כל חלומותייך ומשאלותייך בקשותייך ..... שתחיי בעושר ובאושר בכושר ובבריאות!! באהבהה רבה רבה רבה סנדרה

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אוריה
מזל טוב מאמי .. שכול חלומותייך יתגשמו ..
הרבה אושר ועושר שמחה הצלחה בריאות ואהבה :))
עד : 123456789987456123 חחח ..
ו..מומולדת שמח מואעעהה..
גיושש

אוריוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifתודה.....

תודה בנות על כל הברכות שלכם ...חולה עליכם..... אוריה

א-ו-ר-י-ה

אורי נשמהה שיהיה לך עד 120 שנה שיהיה לך הרבה בריאות ואושר ושכל משאלותייך יתגשמו חולה עליך יפה שלייי מדניאלללל
מוואהה

למעלה