על הפורום חחח איזה פורום מצחיק הדמויות הם השחקנים האמיתיים חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא אני חדשה
י ירדן8 New member 17/5/05 #1 ../images/Emo49.gif על הפורום../images/Emo70.gif חחח איזה פורום מצחיק הדמויות הם השחקנים האמיתיים חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא אני חדשה
../images/Emo49.gif על הפורום../images/Emo70.gif חחח איזה פורום מצחיק הדמויות הם השחקנים האמיתיים חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא אני חדשה
י ירדן8 New member 17/5/05 #5 באמתת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחח הם קרועים גם "אבי בעמ" כי הוא לא מסומן באדום כמו האחרים..
באמתת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif חחחחח הם קרועים גם "אבי בעמ" כי הוא לא מסומן באדום כמו האחרים..
י ירדן8 New member 17/5/05 #8 זה תפוז../images/Emo43.gifכתבו בשם כל השחקנים../images/Emo70.gif זה ברוררר הם רשמו בשם רננה,אחרי זה בשם כפיר שיענה לה וכו'..... זה ברור שכל השחקנים לא היו נכנסים ככה סתם כאילו אין להם מה לעשות-וגם כולם באותה שעה
זה תפוז../images/Emo43.gifכתבו בשם כל השחקנים../images/Emo70.gif זה ברוררר הם רשמו בשם רננה,אחרי זה בשם כפיר שיענה לה וכו'..... זה ברור שכל השחקנים לא היו נכנסים ככה סתם כאילו אין להם מה לעשות-וגם כולם באותה שעה