עוגי

ננסנס

New member
אומנם קצת באיחור...

כמו תמיד... קבל מלוא ברכות, חיבוקים
ונשיקות מאיש פורום חדש אך חבר ותיק ואוהב
. נשיקות לבמבינו
(מינימלון לא?) ולגברת
נ´

מיהNY

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif ?trick or treat

?Halloween birthday יום הולדת שמח
שולחת חופן של ממתקים ממרחקים מיה ניו יורק

sahr12

New member
מה מאחלים למנהל מתבגר???

שאין לו משכנתא משלימה... שהוא בעל מוח אנליטי ושפה מאוד עשירה שמעדיף כיסא פלסטיק מאשר שררה שמחייך בביישנות שמסתירה חשיבה בהירה שעוגה עושה לו מה שלא עושה שתייה חריפה שעכוזו הוא מאוד מפורסם..גם ללא כל עילה... שבא מידי פעם משאיר בננה בתור חתימה.. שהציניות והשנינות היא לו שפה שנייה.. שאנאלי ובנאלי,ואקסטרוגאנדי..אצלו מילות חיבה... אאחל לך בשפתי הפשוטה.. בריאות טובה לך ולמשפחתך.. אושר.. עושר... חיוכים,עד שיבה טובה... שלך בליקוק..בשל דרגתך הבכירה...חחחחחחחח ס´ יאאלה התחילה מחצית שנייה..

מזל טוב../images/Emo20.gif

יפה השושנה, תגמע טללי אביב. בגן המלבלב הנערה תחרוז עוד שיר. אל תספר על האתמול, חמק, חלף! היה שמח! כי מתוק היום הזיו. רק אושר ממני.

טאקילה~*

New member
אופטימום מאברוק יחמוד...../images/Emo65.gif|בלון

יום הולדת שמח למינהל הכי הכי מקסים שהמציאו בבת ים..אופס בתפוז.. מותק פתח את השער רחב עבור תעבור לשנה מתוקה ונוצצת כזהב. מקוה שהלילה מרימים אותך כי אם לא אני מחכה לך ליד הברזלים בתיכון חשמונאים, תבוא אני ארים אותך 32 פעמים + פעם נוספת. מלאן אושר ואושר יום הולדת שמח...אופטימום.

מישהו כתב פעם...

מכל הדקויות הללו, כבר יכול הייתי להיות עשיר. בין כל המשמעויות הללו, כבר יכול הייתי לבחור לעצמי את היציאה לדרך. מכל הסמלים האלה, כבר יכול הייתי להבין מה מסתתר מאחורי כל הסמלים האלה. תמיד משהו שוקע או זורח בשמי או בשמך, מכל החומרים האלה, כבר יכול הייתי להיות בטוח באהבתך. מכל המסכות הללו כבר יכול הייתי למצוא לי תפקיד. מתנה ממני, ליומולדתך. מזל טוב
ויומולדת שמח סקסופון

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif אופטי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ששון ושמחה לכל ילד ברכה ולך
ו
וצרור
ליום הולדתך עוד שנה ועוד שנה ושוב אותה המנגינה.. עם צליל מיתר שמתנגן החגיגה נמשכת, כיבוי אורות והדלקת
יום הולדת שמח למנהל יום הולדת שמח לך כאן אאחל שתהיה לך שנת המיוחדים שנה של חיוכים וימים מאושרים ובעיקר של מלאןןןןן
אוהבים של חברים

ועוד מזל טוב לך ממני מכל ה../images/Emo23.gif

יום הולדת שמחחחחחחחחחחחחחחח! וסגרת שלושים ילד גדולללללל אתה יודע מה למרות שאתה לא מת עלי
בכל זאת שולחת לך נשיקה חתיכון!

למעלה