סקאי שילי

חתולהה

New member
../images/Emo49.gif סקאי שילי

סקאי הרבה ברכות ליום הולדתך... מי יתן והשמש תאיר את פניך והרוח תתמוך בך מאחור ורוחות הגורל ישאו אותך לרקוד עם כוכבים...
השאר תמיד מיוחד ומקסים אוהבתותך חבר אמיתי

g i l l i

New member
הופההההה

המעאפן גדל בשנה מזל טוב BIG BOY הלוואי וסוף סוף תמצא סקס לפחות בגוגל אוהבת מלא הזקנה שלך P:

ש י א צ ו

New member
אח שלייייייי גדלת../images/Emo49.gif

אחי היקר שיהיה לך המון מזל טוב אושר נחת אהבה סקס הרבה באנים אוהב אותך המון וכל דבר שרק תחלום יתגשם עד 121 כפרהההההההה

bar35111

New member
סקאייייייי.........../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבבבב ליום הולדתךךךך... עד 120 שנה...טוב נו קבל עוד אחת עד 121 שנה..... הרבה בריאות, עושר, ואושר.... והכי חשוב הרבה סקססססססססססססססססססססססס מזל טוב אח שלייייייייייייייייייייייייי

No-FeaR

New member
רק אל תגדל יותר אתה מספיק גדול

שיהיה לך מזל טוב אחי

בעליייייייייייייייייייייייייי |

מזל טוב מאמי עד 90 שנה שה מה שאני מקציבה... אחר כך העור מקומט כזה ויאק..בעעע מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו (אחת מהן כבר התגשמו פגשת אותי
) חולה עלייך מתוק שלייייייייייי מווווואאאאאאהההההה....

s y r u s

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

לבת ימי הכי מגניב בעיר!
המון מזל טוב הרבה הצלחה בעבודה החדשה בחיים אישה ילדים וכו' עד 120 ידידי!!! מזל טוב

Sigali

New member
מזל טוב אדם מדהים!!!!

אדם שהוא אח!גיס!מאהב ובקיצור...חיה!!! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם עד 121(שנה נוספת להפרד מהח'ברה) שכל משאלותייך יתגשמו וששנה הבאה נראה אותך כבר נשוי לאחותי כפרה עלייה! מואההההההההה

אוףף שכחתי להגיד מזל טוב ..

מצטער הייתי עסוק עם החברה שלי .. אבל תקבל פיצוי אחי .. נשלם עליך על איזה משחק באולינג .. יאללה מה אתה אומר ?? מזל טוב באמת חולה עליך יא מסוקס ( פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח )

למעלה