מזל טובבבבב הרבה מזל טובב אושר ובריאוותת!
L legalyblond New member 12/9/05 #19 ../images/Emo65.gif מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif הרבה מזל טובב אושר ובריאוותת!
N NaaMaZ 17 New member 12/9/05 #20 ../images/Emo79.gif"היום יומולדת, היום יומולדת..." נועם!! מזל טוב!!! שיהיה לך יומולדת שמח וכיפי! תהני כמה שאפשר אושר, עושר, בריאות, והצלחה בכל!! ושכלללל מה שתרצי ייתגשם ב"ה!! נעמה.
../images/Emo79.gif"היום יומולדת, היום יומולדת..." נועם!! מזל טוב!!! שיהיה לך יומולדת שמח וכיפי! תהני כמה שאפשר אושר, עושר, בריאות, והצלחה בכל!! ושכלללל מה שתרצי ייתגשם ב"ה!! נעמה.
T TuTyBoP15 New member 12/9/05 #24 נועמוששששש../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif אני לא הכי מכירה אותך אבל אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם המון המון מזל טוב עד 120 שנה והרבה יותרררר הלוואי ותהיי מאושרת ובריאה כל ימי חייך.. המון עושר כושר אושר יושר בריאות והצלחה בכל מעשייך הלוואי וכל משאלותייך יתגשמו לטובה אוהבת המון תותי
נועמוששששש../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif אני לא הכי מכירה אותך אבל אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם המון המון מזל טוב עד 120 שנה והרבה יותרררר הלוואי ותהיי מאושרת ובריאה כל ימי חייך.. המון עושר כושר אושר יושר בריאות והצלחה בכל מעשייך הלוואי וכל משאלותייך יתגשמו לטובה אוהבת המון תותי
B bigmomentom New member 12/9/05 #25 ../images/Emo49.gifמכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif
../images/Emo49.gifמכל ה-../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif