ל marco23!!

1jojo

New member
ברכות

אני מת על ימי הולדת. אז מזל טוב ענק לכולם. לפני אחרי ובזמן.כמה פעמים להרים (אופס..) את הכסא?

לירונר

New member
הומולדת שמיייייח ~../images/Emo70.gif~../images/Emo70.gif~../images/Emo70.gif~ ../images/Emo25.gif

*alin*

New member
מרקו אנחנו חולקים אותו יום הולדת :)

אז מזל טוב לך!!
וגם מזל טוב קטן לעצמי :)

n o a m 18

New member
ווהוו!!!!!!!!!!

מזל טוף!! גם לי יש אגב ביום שבת.. הממ לא שציפיתי שתדעו, כי לא שמתי את זה בכרטיס אבל אניוואי- מזל טוב!!!!!! אגב, ברשותכם, אני מהפרמיטיבים בהודעותיי לא תמצאו סמיילי´ז אולי סמיילי´ז פרי עטי (כאלה :). אייקונים וכו´ לא יגיעו אליי כנ"ל הדגשות, אני אנקוט בשיטת ה*כוכביות* שוב מזל טוב נועם, דה ניו קיד און דה בלוק :)

spainbar

New member
FELIZ CUMPLEANIOS... והברכות:

- שהשמש תמיד תזרח עליך
- שהירח תמיד יחייך בלילות
- שמישהו ישיר לך סרנדה...
- שתמצא את הנסיך... (לא את לירוי כי הוא תפוס)
-שיביאו לך פרחים
-שהפרחים יהיו יפים
שהפרחים יריחו טוב
- שלא תפסיק לצחוק
שיהיה לך למי לתת, ושלעולם לה יהיה
- סתם למזל טוב
-שתאכל רק דברים בריאים
- ואם לא אז תיהנה ממה שתאכל
-שתטוס לחו"ל כמה שתרצה
שיחבקו אותך כל יום
-שלא תלבש כזה כובע לעולם (אלא אם כן אתה רוצה להיות רפתן)
- שתרגיש תמיד שאתה אדם, יחיד ומיוחד :} מזל טוב ס´

טוב, אני אחרון..

מומולדת שמחחחחחח !!!!
גם ברכה וגם שעשוע לזמן הפנוי (מצא את יוצא הדופן) שתהיה שנת אהבה, צחוקיה ושיגועים לרוב :)

ladybug 007

New member
לא../images/Emo70.gif אני אחרון...

כבר רשמתי מזל טוב.. אבל לא נורא.. עכשיו אני אחרון..

shan17

New member
אין סיכוי לרגע הזה חיכיתי - אחרון!!

אז נכון שזה כבר קצת מאוחר - אבל גם להיות אחרון וגם לזכות להקפיץ? שאני אוותר על זה????????? אז מזל טוב מרקו23 ואני לא יכול להוסיף כלום על כל מה שאמרו כאן... היטיב לנסח את דברי רועי: "הופ הופ טרללה גדלת בש א נ אאא ה... יש לו יום יום חג יש לו יום יום חג...הללויה... מה נעים ומה נחמד שכל בן שכל בת לא נולדו ביום אחד, רק ביומולדת... בין הרים ובין סלעים טסה הרכבת, ומכל הילדים את מרקו23 אני אוהבת... איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאו-או-או-אות..." (Roi Inc.) (כל הזכויות שמורות לרועי - אין להעתיק, לשכפל, לשנות או לקרוא) אז מזל טוב!
שאן נ.ב
מצב האייקונים כאן ממש מפחיד - הם מתרבים מרגע לרגע! עיזרו גם אתם לעצור זאת

taxi555

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo106.gif../images/Emo94.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב גבר עד 127 שנה והרבה אושר ועושר עד עצם היום הזה משה אסולין שנת 2343 אחרי הספירה

marco23

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה על כל הברכות המקסימות

בחיים לא קיבלתי כ"כ הרבה ברכות ועוד כאלה ברכות מרגשות
תודה רבה לכל אחד ואחד ממכם. אין לי מילים להודות לכם על המחווה המקסים הזה. תודה מיוחדת לרועי ולספיינ´ על הברכות והאיחולים, הלוואי וכל מה שאמרתם יתממש! אין אדם יותר מאושר ממני. זה המקום שבו הכרתי את החברים הכי הכי טובים שיש ושאפשר לקבל. אז שוב תודה לכווווווווווווולם
שלכם באהבה,

למעלה