ל- Angel lips המדהימה

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vicki16

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

Zot ani 1

New member
מזל טוווווווווב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

יום הולדת שמחחחחחח

tan4ka

New member
מזל טוב וסימן טוב ומזל טוב...

וטרלהלהללהלהלה גדלת בשנה המון מזל ונשיקות טניה

jehudit

New member
אני מממשת את ההזמנה לפורום

וגם אני מביעה ברכות עמוקות למזל טוב. אומרים ששבע עשרה זה טוב, בגלל שטוב שוב 17. ט=9 ו=6 ב=2 אז שיהיה לה רק טוב והמון המון טוב

s h u r i k

New member
אאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo2.gif

את מזכירה לי את המורה שלי (הדוס) לידעית הארץ.... בכל מילה הוא מוצא משהו ומקשר את זה לפי המספרים... או שהוא הופך את המילים ומקבל משמעות אחרת... קבלי דוגמא: בחנוכה הוא לקח את המילים "נר" ו"סופגניה" ואמר ששתי האותיות הראשונות של שתי המילים יוצרות את המילה "נס"... תגובתי לעניין: גם שתי אותיות של הראשונות של "ניסים" ו"סמי" יוצרות "נס"! או שפעם איכשהו הוא הגיעה ששרון = לנאציזם, ובוש = לגרמניה
(WTF???)

jehudit

New member
אני בהחלט מסכימה איתך

שאפשר למצוא כל מיני, גם לטוב וגם ללא טוב. כמו הדוגמא שבהאת. ואם בגללי נזכרת במורה הדוס שלך, אז אני מצטערת. אבל בכל מקרה, למה לא לומר מילה טובה לכבוד יומולדת בת 17. יש איזה פיתגם שאני לא זוכרת מאיפה. הפתגם אומר "נעתרות נשיקות שונא". זה אומר שנשיקות של שונא לא טובים, או משהו כזה. אני שמחה לקבל נשיקה טובה, אפילו שיש כזה דבר שנקרא נשיקות של שונא. אז כמו שיש נשיקות טובים ונשיקות לא טובים, יכול להיות מילה טובה לכבוד היומולדת הזה, אפילו שיש ניסים וסופגניות בריבה.

Angel lips

New member
וואלה איזה מגניבבבב :)

עכשיו אני כל החיים רוצה להשאר בת 17! מתה על מספרים אי זוגיים :)

Sheep From Hell

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

גיל 17 זה כיף!!! (למרות שלא מרגישים כל כך הרבה הבדל בין 16 ל 17) את כאילו לא מבוגרת אבל לא ילדה.. זה נחמד (כי סומכים עליך יותר!!
)

למעלה