לפלג!

../images/Emo49.gif לפלג!

הרבה ברכות ואיחולים לבנאדם שאולי השפיע על הטעם המוסיקלי (אם אתם רוצים לקרוא לזה ככה
) של רבים מהאנשים בפורום! אתה עושה עבודת קודש להיפ הופ בארץ ואתה אחלה גבר בכלליות! תראה מה זה... אפילו קאט קמיסט בא לארץ בשבילך! שלא לדבר על לוריין היל... מי ייתן והשנה הקרובה תתעלה על קודמותיה ותזכה לעשות הרבה כסף, בנות ומוסיקה טובה! (לאו דווקא לפי הסדר הזה) מזל טוב אחי

volatile

New member
תודה נשמה

גם על הפידבקים על המיקסים. אנשים כמוך עושים את כל העבודה שווה!

volatile

New member
תודה איש

מי היה מאמין שאי פעם נסכים על מוזיקה ושאר ירקות, אבל הנה זה קרה. מאחל לנו שנים מלאות בספאנק רוק, justice ושאר ירקות.

dod drakon

New member
מזל טוב אחי

תמשיך לעשות את מה שאתה עושה גם בשנה הקרובה והשאר כבר יגיע לבד. ברכות עכשיו ועד ברכות מחר בחניית הברזילאי עם התידלוקים למינהם
holla

volatile

New member
דודו

קדימה תתאפס על העסק שוב :) אחחח הימים של הנסיעות לחיפה איפה הם :)

dod drakon

New member
אני פה אחי

אבל כמו שאתה רואה אנחנו לא נעשים צעירים יותר ואין לי כבר את הזמן כמו פעם של לשבת ולחרוש על הסלוליק ומה לא... אבל מצד שני אנחנו רצים כבר הרבה זמן and we still do our thing לא משנה מה. כל עוד אני בארץ ואני לא חירש אתה יכול לסמוך עלי
holla

moshe alfasi

New member
מזל טוב חבוב! ../images/Emo65.gif

עד 120 שנות מוסיקה טובה, ועד שהמיקסטייפים שלך יתחילו למכור פלטינות :))

TakTik

New member
בן אדם. המון מזל טוב

אחד מהדינוזאורים של הסצנה, אפילו שפרשת 3 פעמים
אתה יודע טוב מאוד כמה את השפעת פה על הטעם המוזיקלי של המון אנשים, וספציפית על הטעם שלי (לטובה חסיד...לטובה)
באמת מאחל לך כל טוב, עם בנות, כתיבה ומוזיקה...הרי בנושאים האלה - הכל בא מאותו המקום... מזל טוב

volatile

New member
מתן

בשביל אנשים כמוך היה שווה להזיע ביקורות והמלצות 2-3 ביום. אתה דור העתיד שסיפרתי עליו לאנשים לפני ארבע-חמש שנים. יש לי סיבה לגאווה.

TeeAnTee

New member
מזל טוב אחי!

הייתי אומר שיהיה לך עד 120 אבל זה לא נראה רחוק מדי עם הגיל המתקדם שלך. אז שיהיה לך עד 140
נתראה בקאט!

למעלה