לעמיצורית שהחל מהשבת היא רכזת התנדבות בסנף כפ"ג(אימפריה)
S SGVB New member 8/2/03 #1 ../images/Emo49.gifלעמיצורית שהחל מהשבת היא רכזת התנדבות בסנף כפ"ג(אימפריה)
ע עמיצורית New member 9/2/03 #5 שלום לך ניראה לי ראיתי אותך איזה ערב שבת אחת הלכת עם נדב רוט.... ואכם כפ"ג אמפריה אני שונאת ביציםםםםםםםםם זה דבר מגעיללללללללללל
שלום לך ניראה לי ראיתי אותך איזה ערב שבת אחת הלכת עם נדב רוט.... ואכם כפ"ג אמפריה אני שונאת ביציםםםםםםםםם זה דבר מגעיללללללללללל
C coolit New member 10/2/03 #6 הו../images/Emo12.gif|בלוןכ| אני מעפילים. (כפ"ג כאילו שיו כאילו דהההה כאילו.. )
ע עמיצורית New member 10/2/03 #8 היי אל תשכחו מעפילים בנים מחר ב18:30 אם אני לא טועה יש לכם התנדבות ותבואו היא ממש שווה ומעפילים בנות ביום רביעי ניראה לי ב-5:30
היי אל תשכחו מעפילים בנים מחר ב18:30 אם אני לא טועה יש לכם התנדבות ותבואו היא ממש שווה ומעפילים בנות ביום רביעי ניראה לי ב-5:30
S SGVB New member 11/2/03 #11 אני נורא מצטער ../images/Emo7.gif פשוט ביום ראשון היה אמור להיות לי שיעור ולא יכולתי לבוא וגם ביום חמישי אני לא יכול לבא
אני נורא מצטער ../images/Emo7.gif פשוט ביום ראשון היה אמור להיות לי שיעור ולא יכולתי לבוא וגם ביום חמישי אני לא יכול לבא
S SGVB New member 11/2/03 #12 יש אני יכול לבוא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בסוף הקדמתי את השיעור והרגע חזרתי אני כנראה אבוא להתנדבות
יש אני יכול לבוא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif בסוף הקדמתי את השיעור והרגע חזרתי אני כנראה אבוא להתנדבות
ע עמיצורית New member 11/2/03 #13 שלום לך איש יקר היית בסוף? אין לי מושג מי אתה.... אם היית ספר חוויות...
S SGVB New member 12/2/03 #14 כן הייתי../images/Emo6.gif התרמתי עם שי לוי ועוד ילד מהשבט שלי התרמנו המווווון מצרכים אני מקווה שיועברו במהרה לחילים. נ.ב. אני הילד עם הקורקינט.
כן הייתי../images/Emo6.gif התרמתי עם שי לוי ועוד ילד מהשבט שלי התרמנו המווווון מצרכים אני מקווה שיועברו במהרה לחילים. נ.ב. אני הילד עם הקורקינט.
ע עמיצורית New member 12/2/03 #15 איש יקר אממממ אני זוכרת מישהו עם משקפים וחולצה ירוקה שדומה מאוד למישהו מעזרא... יש לכם בשבט מישהו שעבר אליכם מעזרא?
איש יקר אממממ אני זוכרת מישהו עם משקפים וחולצה ירוקה שדומה מאוד למישהו מעזרא... יש לכם בשבט מישהו שעבר אליכם מעזרא?
ע עמיצורית New member 12/2/03 #17 שי תברר אם יש לו אח בגרעין אחיעד כיתה י' כי הוא ממש דומה למישהו מגרעים אחיעד הבאתם הרבה ממתקים?