הבטחתי חוויות ../images/Emo3.gif
אמממ אז ככה... יצאנו ב-3 בערך מהבית לכיוון הסינמה סיטי. הגענו לשם בסביבות 16:25 (פקקים איומים!) כשהסרט היה אמור להתחיל ב-17:10. קנינו כרטיסים ובינתיים הסתובבנו במתחם. אבא שלי לקח גלידה ואז קנה לי קרפ
חלום לבן
זה שוקלד נוטלה לבן, מקופלת לבנה ואגוזים. אכלתי (טוב נו יותר נכון אמא ואבא אכלו לי יותר מחצי אבל עדיין אכלתי
) ואז נכנסנו לסרטץ הלכנו לראות את הפוסידון בסינמקס. בעיקרון היה סרט יפה, סרט טוב יחסית אבל מפחיד!!!!!!!!! יעני לא מפחיד בקטע של מפלצות וכאלה סתם בקטע שקרו שם דברים שלא נעים לצפות בהם וחוצמזה שזה משו שהוא כן אמיתי ויכול לקרות במציאות, וזה דיי מפחיד. בכל מקרה סרט מומלץ רק אם יש לכם זמן... אם אין לכם תמצאו כדי לראות את היום שאחרי מחר
(כן אני יודעת שזה סרט ישן אבל זה סרט מעולה!). אחרי הסרט שנגמר בשעה 19:05 נסענו לכיוון ראשון כשהיעד הסופי: חוף הים, מסעדת פרנצ'סקה. בדרך עצרנו בקניון הזהב (אני שונאת ת'קניון הזה!!!!) כי אמא שלי רצתה לנסות להחליף איזושהי חולצה ואז נסענו למסעדה. במסעדה אמא שלי הזמינה מקומות מראש ואמרה להם שיש לי יומולדת אז שמו לנו על השולחן פתק כזה שכתוב עליו המון מזל טוב... אמממ בעיקרון המסעדה זה דגים ובשר יש גם פסטות וכו' אבל הרעיון העיקרי של המסעדה זה שכל סועד משלם 50 ש"ח (גם אם הוא לא מזמין כלום) מכיוון שמקבלים לחם (שאופים במקום) יחד עם מטבלים (חמאה, פסטו, עגבניות, זיתים וכו'- הכל בצורה של מטבל כן?) וכשנגמר מביאים לנו עוד, כמה שאנחנו רוצים
אמממ בעיקרון האוכל היה מעולה (לקחתי חזה עוף בשמנת פטריות...) ואח"כ לקחתי לקינוח עוגת שוקולד חמה, הבעיה היא שאכלתי אולי 2 ביסים ממנה ולא יכולתי יותר
אמממ אח"כ הסתובבנו קצת בטיילת שיש שם ונכנסנו לאוטו וחזרנו הביתה
בלי קשר, אמא שלי בצהריים יצאה במיוחד מהעבודה ובאה הביתה כדי להביא לי בלון שמחובר אליו מקופלת לבנה (השוקולד שאני הכי אוהבת בעולם)... חברות שלי היום הביאו לי בלונים גם ומאוחר יותר אני יוצאת לחגוג איתן... (אוף כמה אוכל!) ואממ זהו
עכשיו באמת בלי קשר... יגאל, ענת אמרה לי לשאול אותך משו... כשהיית איתנו היא טוענת שאתה אוכל לאט והיא אמרה לי לשאול אותך אם אתה תמיד אוכל לאט או שזה בגלל שאני אכלתי לאט (אני אוכלת כמו צב- מודה באשמה) או שלא היה לך טעים או שסתם היית עסוק בלדבר? בכל מקרה, היה חריף
(מילאתי ת'בקבוק בתפוז...)