לסבבב

Nחמן

New member
../images/Emo49.gif לסבבב

סבבב יקירנו היום בן 28 (?) בסימן כ"ח
סבבב - מנהל הפורום לשעבר עד לפני כשנה ומשהו - השארת לנו "ירושה" נאה ומכובדת. גם אם יש כאן כמה ותיקים שפרשו (ואף אני ביניהם), הרי גם זה לזכותך, לאחר שנהנו מפורום תומך ומרגיע ופנו לאפיקים מתקדמים יותר. שיהיה לך מזל טוב באמת, אושר ועושר, ברכה ובריאות ועשה חיל בכל אשר תפנה ו... כמדומני, שזו הפעם השנייה בתוך שבוע, שאנו מברכים אותך במזל טוב. הפעם איש לא יערער על הברכה אבל... הגמרא במסכת "סנהדרין" אומרת: "בית, תינוק ואשה אין בהם נחש (ניחוש)" רש"י: אבל סימן בעלמא מיהת יש בהם. זה אומר, שבעם הבאה, שנברך אותך במזל טוב, כבר תהיה "מסודר" לכל החיים. שתזכה בקרוב! הקטן באדם Nחמן

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo99.gif !!!

מזל טוב!!!

avitano

New member
מזל טוב סבבב יקירי

מאחל לך עוד שנים רבות של אושר ושמחה בריאות ואהבה

סבבב היקר הרבה הרבה מזל טוב../images/Emo49.gif

||סבבב היקר: הרבה הרבה מזל טוב ושירבו השמחות בחייך, כל האיחולים שאתה מאחל לך לאשתך ולבנך הקטן ובכל התחומים אני מאחל לך
וגם: הגיל כ"ח הוא מלא כח ורציתי לשאול: האם זה "הכח רמת גן" " הכח רמת עמידר" או "הכח קרקוב?" כמובן שצחקתי
המשפטים האחרונים לקוחים ממערכון של הגשש החיוור.
שוב מזל טוב ובאהבה אסף.

מזל טוב סבבב האב הטרי...

בסימן טוב ובשעה טובה לאחר שנולד בנו בכורו הגיע גם לחגוג עימו את יום הולדתו לכח שנים הגיע הבחור - האב הטרי שיהיה לנו חזק איתן ובריא רוב אושר ונחת - עד מאה ועשרים עם רעייתך ועם הרך הנולד - פרי ההילולים.

outcider

New member
מזל טוב

וברוך הבא לשלש השנים היפות שבין שלושים לכ"ח
.

אומנם הוא כמעט ולא כותב...

אבל הוא כן כאן איתנו ברמ"ח איבריו ושס"ה גידיו... (לדעתי, סבבב תקן אותי אם אני טועה...)

סבבב

New member
תודה רבה על הברכות...

זה מחמם את הלב לראות שעוד זוכרים אותי פה... אז נכון, אני כבר לא ממש פעיל בפורום, אבל אני כן נכנס לקרוא מידי פעם. וכן, ראיתי את הפולמוס האדיר שהיה פה בעקבות הולדת בני הבכור. היה לי המון מה להגיב, אבל העדפתי להשקיע את הזמן באשתי ובבן שלי. כמו שלפני שהתחתנתי הגעתי למפגש פורום בשביל לספר מה הוביל אותי להחלטה הזו, אני מוכן להגיע למפגש נוסף - שנה אחרי (נשוי+1) להגיע ולשתף על ההרגשות ומה שעובר על הומו דתי נשוי שאשתו יודעת ותומכת. קוניטו, אני כמובן חלוק עליך שהרבה דברים שכתבת שם, אבל תתפלא - אני גם מסכים איתך שזה לא מתאים לכל אחד ושלא אמורים לקחת ממני דוגמא לחיים - אלא כל אחד על פי מה שנכון ומתאים לו. עם זאת, ניתן לראות, קוניטו, כי אתה מאוד טוטאלי במחשבותיך ולא פתוח למצבים בהם ניתן לחיות בשונה ממך. אגב, אני לא כועס בכלל על עמדותיך, כי בעבר הייתי כמוך, מאוד טוטאלי ולא פשרן, מאוד חד משמעי נגד חתונות. מאז השתנתה דעתי ושוב השתנתה ושוב השתנתה. כיום אני יודע שבשבילי (ואני מדגיש בשבילי) זה הדבר הנכון והטוב ביותר שיכול היה לקרות לי. ושוב, תודה על האיחולים.

konito

New member
לא משכנע כלל

המניע שלך לנישאין הוא אידיאולוגי (דתי), שכלתני, קר ומחושב. זה בעיני טוטאלי ולא פשרן. אדם ובמיוחד הומו דתי מותר לעצמו ומתפשר עם עצמו ביציאתו מהארון. בהמשך הוא רואה שהויתור היה בעצם ניצחון עצום כי ההקלה אדירה. כן, זה אפשרי להיות עם אשה ואף לעשות ילדים. אבל הרפואה המודרנית גורסת שאדם צריך לפעול על פי נטייתו. זה כלל לא טוטאלי כפי שאתה מצייר. זה פשוט הגיון ובריאות נפש. אבל כפי שיש אנשים שלא שומעים באזני הרפואה ומעשנים, כך יש הומואים שלא מאזינים לרפואה ומתחתנים עם נשים. בשני המקרים הנזקים הבריאותיים מצטברים במשך השנים...

סורנטו

New member
לא משנה מה החלטת,אתה שם

ואם אתה מרגיש טוב עם זה...אחלה ובהצלחה רבה! אני מאחלת לך שיהיה לך המון המון נחת מהבן. אני בעד! ולא כי אני סטרייטית אלא כי אדם עושה מה הוא מרגיש. אם אתה רואה שזו הדרך הנכונה לך-לך על זה. מה שבטוח נחת מהבן וכיף מגידולו - יהיו. זה אני יכולה להבטיח כאמא! לגבי מחקרים בכלל, הכל פתוח...כן לזרום עם מה שאתה אבל אם אתה רוצה לסטות, לשנות-זרום! די התחברתי למשפט שזה לא מתאים לכל אחד וזה לא רק בעניין הזה כפי שדבר א' לא מתאים לבן האחד שלי, יכול להתאים לאחר וההפך. בהצלחה!!!

Nחמן

New member
רק אשמח

אם מישהו יוכל בפניי מחקר רפואי אחד, הטוען, שהומו צריך לחיות ע"פ נטייתו ולמות ערירי. מחקר אחד בלבד. אני מבקר צילום מקור ולא תיאוריה.

טוהרtoar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קוניטו התגובה הנ"ל עבורך

אני גם אשמח, אם כבר אתה מעמיד טענות כאלה נחרצות בשם הרפואה המודרנית,שתיתן גיבוי לדבריך בהפניה למחקרים/פרסומים עליהם אתה בונה את הדברים (ושלא אובן לא נכון, כי זו הנטיה של דברים שקוראים מהכתב ולא מתוך דיבור, הדברים לא נכתבים בציניות אלא ברצינות מלאה)

konito

New member
בבקשה

Coming out is often an important psychological step for lesbian, gay, and bisexual people. Research has shown that feeling positively about one’s sexual orientation and integrating it into one’s life fosters greater well-being and mental health. This integration often involves disclosing one’s identity to others; it may also entail participating in the gay community. Being able to discuss one’s sexual orientation with others also increases the availability of social support, which is crucial to mental health and psychological well-being. Like heterosexuals, lesbians, gay men, and bisexual people benefit from being able to share their lives with and receive support from family, friends, and acquaintances. Thus, it is not surprising that lesbians and gay men who feel they must conceal their sexual orientation report more frequent mental health concerns than do lesbians and gay men who are more open; they may even have more physical health problems. המקור הוא ארגון הפסיכולוגים האמריקאי הנחשב (ה APA). התרגום: יציאה מהארון לעיתים קרובות מהווה צעד פסיכולוגי חשוב ללסביות, הומואים וביסקסואלים. המחקר הראה שהרגשה חיובית לגבי העדפות המיניות של אדם ושילוב שלהם בחייו מטפח שביעות רצון ובריאות נפש. השילוב הזה לעיתים קרובות מערב גילוי הזהות לאחרים; זה גם יכול לכלול השתתפות בקהילה הגאה. היכולת לשוחח על הזהות המינית עם אחרים גם מגבירה את התמיכה החברתית הזמינה אשר הינה קריטית לבריאות הנפש והאושר ושביעות הרצון מבחינה פסיכולוגית. כמו הטרוסקסואלים, לסביות, הומואים וביסקסואלים מפיקים תועלת מהיכולת לשתף את חייהם עם ולקבל תמיכה ממשפחה, חברים ומכרים. לפיכך, זה לא מפתיע שלסביות והומואים אשר מרגישים צורך להסתיר את נטיותיהם המיניות מדווחים יותר בתדירות גבוהה על בעיות בריאות נפש מאשר לסביות והומואים אשר מחוץ לארון, אפילו בהחלט יתכן שיש להם יותר מחלות פיסיות אחרות.

סבבב

New member
המחקר סותר את דבריך...

הטענה שלך היתה שמי שמתחתן יסבול מבעיות נפשיות וכו'... כל זה נכון אם הוא מסתיר את נטייתו. אבל, אם אשתו יודעת והם יכולים לדבר על זה, ואם יש לו חברים הומואים לדבר איתם, אזי על פי המחקר הוא לא יסבול מבעיות נפשיות כאלה ואחרות, מכיוון שהם יהוו את "היכולת לשוחח על הזהות המינית עם אחרים... והתמיכה החברתית הזמינה אשר הינה קריטת לבריאות הנפש". כי כמו שכתוב במחקר: "הומואים... מפיקים תועלת מהיכולת לשתף את חייהם ולקבל תמיכה ממשפחה וחברים". הומו שמתחתן ואשתו יודעת, אינו בגדר "לסביות והומואים אשר מרגישים צורך להסתיר את נטיותיהם המיניות". ההפך. הם באים לנישואים עם הנטייה. הכל על השולחן. הכל בפתיחות מלאה. יש עם מי לדבר, יש עם מי לשוחח. הטעות שלך היא שאתה הבנת מהמחקר שמי שלא מספר לכולם ויוצא מהארון וחי חיי הומו גלויים - חי בהסתרה. וכאן הטעות שלך. הומו יכול לחיות לא בהסתרה, גם אם לא כל העולם יודע זאת, אלא רק המקורבים לו - עימם הוא משוחח (כפי שמציע המחקר).

konito

New member
אתה טועה מאוד ומטעה את ציבור הקוראים

קרא את הדברים שוב. המדובר על לחיות על פי הנטיה, יציאה מהארון, גישה חיובית לנושא, חיים על פי הנטיה ולשלב את המשפחה, חברים ומכרים בחייך ההומוסקסואלים.

DannyDinn

New member
הבעיה הדתית עדיין קיימת

אני מסכים איתך קוניטו לגבי בריאות הנפש ואינטגרציה מלאה של הנטיה בחיי היומיום, ולא רק בדיבור עליה אלא אף במעשה. אבל הבעיה הדתית למי שמאמין עדיין קיימת, ולפיכך ההפרדה בין להיות הומו לבין לחיות כהומו היא בשורש העניין... גם ממה שציטטת feeling positively about one’s sexual orientation and integrating it into one’s life יכול להתפרש לשני הכיוונים, כאשר הפרשנות שלך מדברת על "הרגשה חיובית לגבי העדפות המיניות של אדם ושילוב שלהם בחייו" כאשר שילוב זה במעשה ולא רק בדיבור. סבבב רואה את הפירוש כדיבור בלבד - להיות חופשי לדבר על העניין אם מי שבאמת חשוב לו, דהיינו אישתו (איני יודע אם הוריו, אחיו או חבריו יודעים ומשתתפים)... וזה בעצם הקושי העיקרי של ההומואים הדתיים- קבלו אותנו עם הנטיה, אבל אנחנו לא מצפים שתתירו לממש אותה, אבל אם נעשה זאת בחדרי חדרים זה עניינינו בלבד.... עדיין רחוק מהמציאות שאתה מנסה לחתור אליה.

סבבב

New member
אכן יש שני כיוונים...

קוניטו, אינני יודע אם אתה אדם דתי, אך על פי זה שבשום התבטאות לא ייחסת לנושא הדתי משקל, אני יכול להניח שאצלך הוא לא מהווה מרכז בשיקוליך. יתרה מזו, דנידין הבהיר יפה את הפרשנות שנתתי לתרגום. יש לי גישה חיובית להומואים, ורבים מחבריי כאלה. אני לא מתכחש לנטייתי, אך אני גם לא מממש אותה. אני חי בחיי משפחה מצויינים ועם חברים רבים שאני יכול לדבר איתם בנושא. אין ספק שתפיסותינו שונות, וזה טבעי. בדיוק כמו שאיני פוסל את דרכך, כולי תקווה כי לא תפסול את ברכי. וזאת כי מסתבר שאין אמת חד חד ערכית לגבי מהי הדרך הנכונה להומו, ובמיוחד אם הוא דתי.

konito

New member
אין כאן שני כיוונים

דעת המחקר והרפואה חד משמעיים כאן. מה שה APA אומר חד משמעית הוא שחיים לא על פי הנטיה רגשית ופיסית זה דבר מאוד לא בריא. יש מצב הרבה יותר טוב משלך, הומו בארון שחבר או שניים יודעים והוא מממש את נטייתו פיסית. גם הוא לא נופל בגדר מה שממליץ ה APA שזה יציאה מוחלטת מהארון.

למעלה