למישהו מיוחד

../images/Emo49.gif למישהו מיוחד

היום יש יום הולדת למישהו מיוחד מישהו שאני מאוד מכבד וגם אוהב בשבילי הוא לא עוד חבר מהכבאות בשבילי הוא אח וחבר של אמת אז האחל לך אחי חזי מזל טוב ועד 120 ייחד עם האישה והילדים חזי איש יקר לי כבר הרבה זמן אדם משיכמו ומעלה דוגמא של מישהו פשוט אך מיוחד מראה את יחודיותו בלי צורך במשחקים לכן חזי הוא מה שהוא ובכך עוצמתו. פגשתי אותך לראשונה ליפני כ 16 שנה בבא"ח של גבעתי שנינו באותו הגדוד עוברים את אותו הטירונות ואותו המסלול של לוחמי החייר כבר אז למדו כולם שעל חזי תמיד ניתן לסמוך שחזי הוא חבר של אמת עברו הימים ומטירונים הפכנו ללוחמים עברנו ייחד ימים קשים של מות חברים. ניגבנו הדמעות והמשכנו במסלול וכי לוחמים אנו!!! ושוב עברו החודשים סיימנו מסלול עשינו קורס מכים וכמובן המסעיית הכל עבר חלף לו פשטנו המדים ואנו שוב אזרחים. לא עברו חודשים רבים ואנו שוב על מדים רק שהפעם כחולים אנו כבאים אנו לוחמי האש פעם לוחם תמיד לוחם. גם היום כמו אז לא השתנת כלל אותו חזי אחד ומיוחד שבשביל חבר את הנשמה הוא נותן רק תבקש . מוקדש לחברי ואחי להב/מ חזי לוי משירותי כבאות חיפה ממני ומשפחתי משפחת מנשרוב

fireman

New member
מזל טוב!!!

צרור ברכות שלוחות לך חזי ידידי לרגל יום הולדתך המון מזל טוב בריאות אושר ועושר ממני... ערן אייל בשמי ובשמם של עובדי וכבאי איגוד ערים לשרותי כבאות והצלה אזור באר שבע

מזל טוב לחבר

מזל טוב חזי ידידי המשך ותאמין בכל מה שאתה עושה מקווה לראותך בקרוב

אני חושב שעוד מוקדם שההודעה הזו

תעלם במרחבי הפורום אז אני מפיץ אותה קדימה ושוב מזל טוב לך אחי

מזל טוב!

גם בלי להכירך, איחולי, וברכותי! המשך בעשיתך המבורכת, ומצילת החיים! עד מאה ועשרים, מתוך בריאות עושר, ואושר!

למעלה