לבן מנהל הפורום החדש, עם אליאור
N noyy New member 24/7/05 #3 ../images/Emo28.gifמזלטוב לבןן../images/Emo65.gif אני הראשונה. חהחהחהחה.
D Double U New member 24/7/05 #8 בן../images/Emo99.gif כל הכבוד! כפרעליך בהצלחה בניהול ובכל אלה אני מעריץ אותך רשמית היכנסו ל"אתר" של בן: www.bentza.tk (המבין יבין )
בן../images/Emo99.gif כל הכבוד! כפרעליך בהצלחה בניהול ובכל אלה אני מעריץ אותך רשמית היכנסו ל"אתר" של בן: www.bentza.tk (המבין יבין )
R Rob Van Dam1 New member 24/7/05 #11 מה?!?! יש מנהל חדש? אבל אבל אבל הוא לא היה השתתף בפורום (אני חושב) טוב לא משנה בכל זאת מזל"ט
B B R A Y E R New member מנהל 24/7/05 #14 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתודה לכולם../images/Emo24.gif אני מבטיח להיות מנהל נחמד ולשרת אותכם בכל בעיה שתיהייה לכם לשאלות ובקשות אפשר לשלוח אלי במסר
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתודה לכולם../images/Emo24.gif אני מבטיח להיות מנהל נחמד ולשרת אותכם בכל בעיה שתיהייה לכם לשאלות ובקשות אפשר לשלוח אלי במסר
D Double U New member 24/7/05 #22 בכל בעיה שתהיה לנו?../images/Emo3.gif בן, יש לי בעיה. קצת קשה לי להכין תה? תוכל לעזור לי? אה ואם כבר, אמא שלי ביקשה ממני לשטוף לה את האוטו ומה זה אין לי כוח. תעשה את זה בשבילי?
בכל בעיה שתהיה לנו?../images/Emo3.gif בן, יש לי בעיה. קצת קשה לי להכין תה? תוכל לעזור לי? אה ואם כבר, אמא שלי ביקשה ממני לשטוף לה את האוטו ומה זה אין לי כוח. תעשה את זה בשבילי?