לאנה!!

ROXIRAP

New member
../images/Emo49.gif לאנה!!

מזל טוב בובה..שכל החלומות שלך יתגשמו שתיהי מאושרת שתצליחי בלימודים תסיימי כבר בהצלחה! שיהיה לך רק טוב.. ממני רוני

anaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

bobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mazal tovvv!!!!!! ain li eivrit az kash lchtov ccha brecha !!! aval shyaya lech hrba hrba mazl tov!!!!! ved maa vesrimm! thani mayom hza ci ho ba rak pam bshana.. harba briot osher vosher($$( bazhlcha blimodim vbchlel bchyem mata alichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! vaim lo hzhlecht lhvin yesh at hmetergamt---------->hila!...! חחחח hi hychida shmvina oti........ love ya boba vmezal tovvvvvvv!!!!!!!

bLAck hALo

New member
לאנה המתוקה!!!!!!!!!

המון המון (המון) מזל טוב ליום הולדתך - עד 120 (ואף יותר) שנה !!
הרבה בריאות אושר ושמיים בהירים!
שתמיד הכוכבים ינצנצו כשתביטי לשמיים,
שיהיו לך הצלחות רבות
היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים.
שכל משאלות ליבך יתגשמו,
שתהיה לך יומולדת מלא בכיופים ושתמיד תדעי להנות מהחיים,
הרבה הצלחה בכל התחומים!
מזל טוב!! אוהבת אותך!!
---ואם את צריכה אני יפרש את מה שעדי כתבה---

LadySnowBlack

New member
מזל טוב ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

בריאות אושר ושמחה והצלחה בכל אשר תעשי!! |מזלטוב| לולו

k k1

New member
../images/Emo65.gifאנהההההההההההההההההה../images/Emo65.gif

בייבי שלי!!!!!בובה אני חולה עלייך!!!!!!
מזללללללללללללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב |כוכב|שיהיה לך היומולדת הכי יפה שאפשר!!!|כוכב|
שתמיד יהיה לך חיוך על הפנים
שתמיד יהיו לצידך אנשים שאוהבים אותך
שתהני מכל דבר שתעשי
שתמיד תהני מהמוסיקה של אמ
שתמיד תזכרי שאנחנו אוהבים אותך

LadyLuvJess

New member
אנושקההההההההההה

בובתי האשדודיייייייייייייייייייייייית!!!! המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוווווווווווווווב!!!!! שיהיה לך רק אושר, לא בעצם לא רק.. גם ע-ושר... בחיים. שתמיד תהני ממה שאת עושה. שתמיד יקיפו אותך אנשים שאוהבים אותך, ואנשים שאת אוהבת. שתמיד תחייכי, ותראי את הטוב שבדברים. אני מאחלת לך כל מה שאת מאחל לעצמך, ויותר!!! אוהבת אותך המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב!!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo24.gif תודה!!!!!!!!!!!

תודה תודה תודה!!!!!!! אני מתה עליכן!!!!!!!!!!!..... :) היומולדת כבר עבר:( עכשיו מחכים לשנה הבאה.. 18!! חחח מואההההההה ענקית לכולן!!!!!!!!!!!

בבקשה מןתקק!! ומה עשית ביומולדת..??

ואני מקווה שהבנת מה שרשמתי..! אבל זהו העברית חזרה!!..@!

למעלה