חן נח

../images/Emo49.gifחן נח../images/Emo68.gif

אז למי שלא יודע חן הוא הספר של קרן...הוא עושה לקרן את הפנים לפני ההופעה (בד"כ).. ובכלל נותן לה טיפול עשרת אלפים לשיער...
אז פסטרמה יקרה שלי, שיהיה לך המון המון מזל טוב.. מקווה שנהנת בחגיגות שלשום ואתמול.. ושתמשיך לחגוג ולהיות מקסים כמו שאתה אתה תמיד מצליח להצחיק אותי
והפעם אל תכנס לפורום רק כדי לקרוא.. תכתוב גם משהו, הגיע הזמן לא?
נשיקות
מתי אתה עושה לי גם פן? (
... טוב, אתה כבר יודע שאף אחד לא נוגע לי בשיער
)

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo49.gif

בריאות ואושר!!!! וטל-ליהיא,שאת הולכת לעשות פן תקראי לי.אני צריכה דחוף להסתפר!!!

לא נראה לי שאני צריכה פן...חח

בקושי לאסוף את השיער שלי אפשר מרוב שהוא חלק..חחח. אבל אם את רוצה אני אשמח לבוא איתך להסתפר.. כלומר שאת תסתפרי.. כי לי לא נוגעים בשיער, אלא אם כן זה מצב קריטי.. (אפילו לחן אני לא אתן לצבוע לי את השיער... זה ראקט, אבל... )

כן מלנדמרק ולכן את מבינה

שזה בכלל לא קשור אליו.. פעם לפני הרבה זמן סיפרו אותי וזה היה נוראי ומאז אני לא נותנת לאף אחד לגעת לי בשיער, אני צובעת לבד, עושה פסים אם בא לי ולפעמים גם גוזרת אם בא.. לשמחתי אני לא צריכה פן, אז זאת לא בעיה.. אין יותר מדי מה לעשות עם השיער שלי חוץ מהצבעים המשוגעים שאני מחליפה.. עכשיו אני כבר הרבה זמן עם אותו צבע.. כי אני אוהבת אותו... וגם חן דרך אגב, אמר שזה מהמם... והוא ספר
חחח

מור נוה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב חן!!

תהנה ותחגוג. ותמשיך לעשות אתקרן יפה כמו תמיד.

מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון איחולים ליום הולדתך שפע ברכות לבביים לכבודך בגיל ורינה קרן תפצח בשירה
כי יום הולדת יש רק פעם בשנה . אני מאחלת לך הרבה שנות שמחה וחיים משוגעים. חשבתי להביא שוקולד,
חשבתי לתת שושנה
אבל אז חשבתי שברכה מכל הלב... זה הכי הכי מיוחד... אז המון מזל-טוב! בריאות אושר ואפילו קצת עושר... המון אהבה ושל חלומותיך יתגשמו השנה

למעלה