ו
ו

שחר .

New member
../images/Emo49.gif ו../images/Emo49.gif ו../images/Emo49.gif

ברכות לפורום החדש, בהצלחה לכל החברים שהתאספו כאן ולאיה :) בלוגים זה דבר נחמד. נחמד לקרוא חוויות של אנשים לא מוכרים(או שכן) ולהזדהות עם מה שעובר עליהם ולהם בראש... בכלל, נראה לי לעשות בלוג זה דבר בריא לנפש. ידוע כמה שיומן עוזר לנפש, להוציא את הכל על דף...אז כאן, באינטרנט, מקבלים גם תגובות על ה"יומן"...נפלא... אני אישית לא יעשה לי בלוג בזמן הקרוב, אבל נחמד לחשוב על זה... ושאלה לשאלה... הסבירו לי את משמעות השם בלוג, האם יש תרגום לעברית? האקדמיה ללשון כבר שמעה על בלוגים...? מחכה לתשובות, כל טוב ובהצלחה

genotip

New member
נו באמת.... ../images/Emo13.gif

מי עוד יכול לשאול שאלות כאלה חוץ משחר |סמילי צוחק, אין לי כוח לפתוח את עמוד הסמיילים, סליחה מראש| איזה פורום נחמד זה.... פתאום האינטרנט לא משעמם כל כך
אריאל www.asd.co.il

איה@

New member
שחר - זה התפקיד שלך../images/Emo6.gif

למצוא את התרגום למילה - ולברר עם האקדמיה. מחכה לתשובות
איה.

שחר .

New member
blog = web-log

הומצא על ידי פיטר מרהולץ בשנת 1999 (http://www.peterme.com) מבוסס על פי דברי ירדן בפורום של קונספציה. לגביי האקדמיה...(שימי לב
, איזה התחמקות אלגנטית), האקדמיה לא עובדת בשבת! אז איה, מתי מתחילה תחרות הבלוגים העבריים האיכותיים ביותר על פי הקטריונים, תדירות עידכונים, איכות עידכונים, עיצוב וכל העולה בלבך.....

איה@

New member
רעיון נחמד ../images/Emo45.gif

בוא נחכה לראות מה שאר חברי הפורום אומרים עליו, ואולי יש הצעות נוספות. צריך גם לחשוב איך מבצעים זאת. יכול להיות מאד מענין - מה אתם אומרים?
איה.

genotip

New member
וואו השאלה נשאלה

כבר כל כך הרבה פעמים שזה מפחיד
תעבור/תעברי בהודעות האחרונות. אריאל

למעלה