True blood S02-1

ייסאן

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo58.gifTrue blood S02-1

אהההההההההההההה!!!!!! כמה חיכיתי!!@#$%#$%^ ואו. כל כך התגעגעתי לסדרה הזו- בלי בולשיט, צילום מעולה(השתפר אפילו עוד יותר), כיוונים חדשים לעלילה(שסוטים מהספר אבל למי אכפת זה מעניין!!!!) ושחקנים שמשחקים את הדמויות /שלהם כל כך טוב-אין מה להשוות בכלל לכל האחרים בז'אנר הערפדים המתהווה בשנים האחרונות. הפרק הראשון היה מצויין- בלי ריקאפ בכלל, ישר מהנקודה בה הפסקנו. מעניין אותי מה הסרט של המריאן הזו, לי היא עושה קונוטציה של נחש צפע, ואני תוהה אם הבחור הזה של טארה אמיתי או שהיא יצרה אותו... היה מסריט לראות את הסיפור של סאם- אני מתה על הדמות שלו(
) והעומק שהם משקפים בכל אחת מהדמויות ממש מרנין. אימאלה!!!#$% מה נסגר עם לאפאייט?!?! אני מקווה שלא יחסלו אותו... אהבתי איך שג'סיקה מנסה את הסוגים של הטרו בלאד- כל הכבוד לביל שהוא משקיע בה
בתכל'ס חבל שלא עשו שני פרקים רצוף- התבאסתי שנגמר הפרק וצריך לחכות לשבוע הבא... we Are Back at The GamE BabY!!!!

Berethor

New member
אני בטוח שכל מי שהיה כאן קרא

פשוט 'דם אמיתי' לא מעניין אותם..

ייסאן

New member
פחח איזו תגובה לא נעימה...

-_- שיהיה. אני היחידה שצופה בתכנית הזו? לדעתי זו סדרה מעולה.

Bartal j

New member
למען האמת ראיתי את הסדרה אז

היא נחמדה לא הכי התלהבתי ממש כך שאולי אצפה אם יהיה לי זמן פנוי מה שאין בשפע (אוטוטו מבחנים). בעונה הראשונה ממה שראיתי מידי פעם היו פרקים סבבה וכאלה שפחות. אהבתי את הדמות של סוקי דווקא.

קרניjack

New member
שמעי...

ראיתי את הסידרה עד איזה פרק 5, הפסקתי, ראיתי אחריי כמה חודשים שוב איזה 2 פרקים ומאז הפסקתי...מצד אחד יש בה משהו מיוחד,אפל ומיסתורי אבל מצד שני חלק מהדמויות מעצבנות ברמות והעלילה מטומטמת, אם קיימת ממש כזאת...ככה שלא

ייסאן

New member
לדעתי חבל שאת שוללת בלי שעקבת באמת..

סדרה מצויינת על ספרים מעולים, אהבתי כבר מן ההתחלה,העלילה מחוכמת ומעניינת למדי, זוויות הצילום מוצלחות, ועל סצינות הסקס והדם (((בכלל אין מה לדבר)))).
אהבתי גם את העיסוק בערפדים והאנשים הדרומיים, המבטא, ההסתכלות, הגישה- לא "הערפד הממוצע של אן רייס" כמו שסוקי אומרת בפרק הראשון בספר(וגם בסדרה נדמה לי) אלא בון טון איזו עיירה שכוחת אל ואלוהים, חור היסטרי שהכל קורה בו.... הסדרה הכי מוצלחת שמשודרת בTV כרגע(אפילו שאני רואה רק באינטרנט) והכי הכי מוצלחת מז'אנר הערפדים המתפתח. הייתי מציעה לך לתת סיכוי- יש מצב שתאהבי ממש אם "תכנסי" לזה.

קרניjack

New member
זהו שאני לא מתחברת לזה או במילים שלך

"נכנסת לזה"...ואני חושבת ש7-8 פרקים זה מספר לא קטן כדי להחליט...אבל אני אראה בהזדמנות. אגב, גם שמעתי את ההקלטה של הספר הראשון (את נראה לי הבאת לי) וחוץ מזה שהמקריאה ממש עושה את זה יפה זה לא נשמע מלהיב..

למעלה