../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif

זיכרון של גשם הדופק למקצב כיוון הגיטרות שם בחנות והיינו חבוקים וחום ידינו אחזו בקור מלהיכנס והגשם הרטיב ... ראשך טמון בחזי והבית חם , הג´ינס עדיין מטפטף את עצמו בטיפות גשם כחול ואהבת אותי שם , בחיבוק , ליטוף , חום גוף צרב, ואמרתי לך כמה אוהבת אותך טבועה בגופך...

מקסיקני

New member
יפה פשוט....תגידי זה כבר לא היה ..

פלירטוט ...חחחחחחח זה כבר האקט עצמו....חחחחחחח סתם סתם סתםםםםםםםםםםםםם תנחשי מי המוכר שם בחנות? ומי ניגן שם בגיטרה?

מיתר וגשם.....

טיפות של גשם מלטפות עור לבן זולגות במורד הגב עד לישבן מתחפרות בין קימורים אסורים למגע ידך ולשונך מתמסרים אורו של ירח מצייר על גופה ריקוד הלבנה על גוף שסרח בשדיים , כוכבים נוצצים מבטיחים הבטחות ללילות סוערים ריקוד של אוהבים ילמדו השניים את עצמם לאבד בין הראש לשוקיים צליל מיתר יקרע כשאתם תגיעו לתאווה עת השמש בשערה תשחק על אפה נשיקה תמתק את יצועה בחופזה תסדר פן יוותרו סימנים לאתר... <אפרופו גשם , אין עדיין איקונים:(>

מקסיקני

New member
מיתגנב בלאט....

גשם... מתכרבלים כמו דובונים... חמימים ומתלטפים.. מבטים לעבר החלון ננעצים ... ברקים רצים מסנוורים... רעמים ברקיע רועמים... ושנינו יחד מביטים... ככה יחד באהבתינו מוגנים... ואני בכלל איש של קיץ.....שמש, ים וגופות ללכת בלי להרגיש עם...

קיץ../images/Emo42.gif עבר....

הנה קיץ עבר וחלף סתיו משיל עליו כקלף , הקור שנוגע בחוץ מוצא את דרכו בתוכי לחצוץ, בין רגעים שלך לזכור בי בין תשוקות שלי לנפץ בך... ואתה , אינך ...

קרמבובת

New member
בשושו..בלי שאף אחד ישמע..

גשם.. ריח של טוסטים.. מטריות ומעילים.. אף רטוב.. כפפות שלא נותנות ללחוץ על הכפתורים במכונית..
קרמבו

אמממממ.....

אף קפוא מתחכך בלחי ... סוודר ענק שאפשר לשלוח ידיים לגוף חם... פוך חם וכלום מתחת .. חורףףףףףףףף

למעלה