../images/Emo48.gif../images/Emo20.gifHappy Birthday../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif
יום: שלישי
תאריך: 6/6/06
מאורע: שנתיים לפורום שרית חדד בתפוז
אז מה היה לנו השנה
הצטרפו אלינו הרבה חברי פורום חדשים, שמשקיעים לא מעט, מעדכנים, מתעדכנים, ואני מקווה שכולנו נהנים
בנוסף התקיים לראשונה ביוזמת רעות
מפגש פורופ
בעזריאלי
השנה גם הצטרפו שתי מואדמות: רעות שאחראית על העידכונים, וניבה שאחראית על התקנון והמשמעת
בנוסף כל שבועיים מתחלף מואדם אחר בפורום בהתאם לפעילותו בפורום.
והכי חשוב: קיבלנו השנה את האלבום ה- 13 של שרית
"מיס מיוזיק" שכרגיל זכה להצלחה
מתוכו יצאו הסינגלים: "כל האנשים השמחים", "בושם צרפתי", "בין כל הבלגן", "מיס מיוזיק", והדנדש
"חתיכה מחיי".
וקצת כותרות: ב- 28-29/9 שרית הפציצה בפעם ה...
(הפסקנו לספור) את האמפיתיאטרון בקיסריה בשתי הופעות מושקעות במיוחד, בהם היא ביצעה לראשונה מספר שירים חדשים בטרם יצא האלבום האחרון. בניהם: "בושם צרפתי", "למות מאהבה", "הקהל שלי" ועוד'. באוקטובר הודלף לפורום השיר "בין כל הבלגן" שהושמע במקרה באחת מתחנות הרדיו האזוריות ומהר מאוד מצא את דרכו לאינטרנט בגרסה הלא הרישמית- המוכרת מהאלבום המלא. אחרי שיצא האלבום החדש שוחרר הסינגל "בין כל הבלגן" שכבש את תחנות הרדיו והפך ללהיט המוביל באלבום "מיס מיוזיק". ב- 22/2/06 במסגרת קידום האלבום החדש, שרית לקחה חלק בתכנית המצליחה "נולד לרקוד", היא הייתה אמורה לפצוח בריקוד
לצד הכוריאוגרף עידו תדמור , אך יום לפני הצילומים היא שברה צלע במהלך החזרות- דבר שלא מנע ממנה בכל זאת להשתתף בתכנית. בחודשי האביב נסעה שרית להופיעה בלונדון, צרפת, ברזיל, פילדפליה ועוד'. לאחרונה עלה שמה (שוב) לכותרות בעקבות מעריצה מטרידה שלפי החשד שרטה את מכוניתה
ולא הפסיקה לצלצל בביתה
שנה עמוסה ומעניינת נוספת עברה עלינו ואני מאמין שגם על שרית
יום: שלישי