../images/Emo48.gif Happy New Year My Friends ../images/Emo70.gif
והנה שוב מגיעה התקופה הכי מיוחדת בשנה... ולנו החיים בישראל, היא מיוחדת בריבוע. אווירת חנוכה חמימה
מהולה בראש השנה האזרחית, מואר השמחה
... ואנחנו הצברים העולים לשעבר, נהנים מכול העולמות. חבל מאוד שעל רקע הדברים נוצרים סכסוכים ועימותים אוויליים מאוד ובתכלס... חסרי כול תכלית. מחד גיסא, לצערנו, הפורום שלנו מתקיים " בזכותם" ומאידך גיסא, לשמחתנו... למרות הכול, אני רואה בפורום שלנו ובקהילה הדינאמית אותה הוא מכיל משהו מאוד ייחודי וחיובי... אף אחד, מעולם לא טען שמטרתנו ברת מימוש, אך אף אחד גם לא טען אחרת... ובעצם זו היא מהותנו
אני משוכנע שכול מי שחובר בנו לא באמת מבין את המהות שלנו והמגמה הזורמת בדמנו... אבל לכול אחד מכם יש חוליה אחת או יותר מתוך המהות הזאת, היוצרות צרור מרהיב ורב מימדי של ה- " אני מאמין" שלנו. אולי השנה לא הצלחנו לפתור את כול הדילמות שהועלו בפנינו, אבל עכשיו מגיעה שנת תקוות והזדמנויות חדשות. כמו בכול שנה, גם השנה עברנו רעידות אדמה שונות שעיצבו מחדש את פני פורומנו ורעידות אדמה חדשות רבות עוד צפויות לנו בהמשך הדרך... אני מודה לכול אותם האנשים ששרדו איתי את אותן הרעידות, את אלה שהשפיעו והשקיעו וכול אלה שקוראים מילים אלו ברגע זה
אני מזמין אתכם להיזכר איתי בדיון הלוהט " סילבסטר או השנה החדשה" מהשנה שעברה ולתהות בכתב על כמה הדברים השתנו מאז... אם בכלל
וכמובן שנת
יהודית- לועזית מדהימהההההההההה לכולנו... וזיכרו, כולנו כאחד עובדי בוס אחד ומאוחד, שם גבוה במרומים... S NOVIM GODOM
והנה שוב מגיעה התקופה הכי מיוחדת בשנה... ולנו החיים בישראל, היא מיוחדת בריבוע. אווירת חנוכה חמימה