Happy New Year My Friends

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo48.gif Happy New Year My Friends ../images/Emo70.gif

והנה שוב מגיעה התקופה הכי מיוחדת בשנה... ולנו החיים בישראל, היא מיוחדת בריבוע. אווירת חנוכה חמימה
מהולה בראש השנה האזרחית, מואר השמחה
... ואנחנו הצברים העולים לשעבר, נהנים מכול העולמות. חבל מאוד שעל רקע הדברים נוצרים סכסוכים ועימותים אוויליים מאוד ובתכלס... חסרי כול תכלית. מחד גיסא, לצערנו, הפורום שלנו מתקיים " בזכותם" ומאידך גיסא, לשמחתנו... למרות הכול, אני רואה בפורום שלנו ובקהילה הדינאמית אותה הוא מכיל משהו מאוד ייחודי וחיובי... אף אחד, מעולם לא טען שמטרתנו ברת מימוש, אך אף אחד גם לא טען אחרת... ובעצם זו היא מהותנו
אני משוכנע שכול מי שחובר בנו לא באמת מבין את המהות שלנו והמגמה הזורמת בדמנו... אבל לכול אחד מכם יש חוליה אחת או יותר מתוך המהות הזאת, היוצרות צרור מרהיב ורב מימדי של ה- " אני מאמין" שלנו. אולי השנה לא הצלחנו לפתור את כול הדילמות שהועלו בפנינו, אבל עכשיו מגיעה שנת תקוות והזדמנויות חדשות. כמו בכול שנה, גם השנה עברנו רעידות אדמה שונות שעיצבו מחדש את פני פורומנו ורעידות אדמה חדשות רבות עוד צפויות לנו בהמשך הדרך... אני מודה לכול אותם האנשים ששרדו איתי את אותן הרעידות, את אלה שהשפיעו והשקיעו וכול אלה שקוראים מילים אלו ברגע זה
אני מזמין אתכם להיזכר איתי בדיון הלוהט " סילבסטר או השנה החדשה" מהשנה שעברה ולתהות בכתב על כמה הדברים השתנו מאז... אם בכלל
וכמובן שנת
יהודית- לועזית מדהימהההההההההה לכולנו... וזיכרו, כולנו כאחד עובדי בוס אחד ומאוחד, שם גבוה במרומים... S NOVIM GODOM

S NOVIM GODOM!

לכולם שנה חדשה טובה ומוצלחת! שנת אהבה,אושר,הצלחה,בריאות,שלום וגם עושר לא יזיק! ושהשנה הזאת תהיה פי מליון יותר טובה מהישנה ושיהיה שלום בעולם!!! אז: SNOVIM GODOM SNOVIM SHASTYE!
ואירוע הלא פחות חשוב... ב נוביי גוד לפני שנה עומרינה התארסו ולכבוד זה אני רוצה לאחל להם המון מזל טוב המון אהבה ביחד,אושר ביחד,כבוד,והמון שמחה ביחד!!!! מקווה שלא תשארו הרבה זמן מאורסים כי אני מקווה שתיתחתנו כמה שיותר וגם שתולידו המון ילדים יפים כמוכם!
נ.ב- זה השנה של הכלבה שלי כי זה השנה של כלבה אדמונית והכלבה שלי אדמונית

ומזל טוב לאימא שלי שנולדה ב-1.1

והיה פה עוד הורים שנולדו ב1.1 אז שיהיה להם גם מזל"ט

M a r U s k A

New member
../images/Emo99.gif

סוניצ'קה תודה לך שאת פה ... השנה אני ועומר לא ביחד ביום המיוחד הזה, לצערי הוא נמצא בבסיס ואני בבית ואני מודה לך ולכל חבריי שלא שכחו אותי ושתומכים בי למרות הכל, ומזכירים לי עד כמה שהיום הזה מיוחד בשבילי!! תודה לך יפיפיה! אוהבת אותך
שנה טובה ומאושרת גם לך ולכל חבריי הפורום!!

חבל מאוד שהוא בצבא ביום כזה

מיוחד כפליים:( אבל אני בטוחה שהוא איתך נפשית בלב ובנשמה=) ומרינצ'קה את לא צריכה להודות לי אני חולה עלייך ואני מאחלת לך רק אושר ואהבה עם עומר
תמשיכו להיות זוג מהמם כל החיים! לאב יו סו מאצ'!

Red Hand

New member
שנה טובה! ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

בשבילי ל-новый год יש 2 עיקרונות: 1. סתם סיבה למסיבה. כמו כל חג, אפשר להגיד. אני חושב שכשיש לנו סיבה לחגוג, זה גורם לנו לכייף הרבה יותר מאשר בלילה רגיל. כמו שתייה: צריך (לא תמיד) לברך לפני ששותים אלכוהול, נכון? וזה בעצם מה שנותן לנו את הלגיטימציה לשתות. ככה גם חגים, הם נותנים לנו את הלגיטימציה לחגוג. 2. התחלה חדשה. אני חושב שאני לא היחיד ששואף להשתפר מבחינת הכל בשנה הבאה. אז בעצם זה מה שאני רוצה לאחל לכולם. קודם כל, תחגגו כמו שצריך! תשתו, תישתגעו, תלכו למסיבה שאתם אוהבים, תירקדו הרבה, תדברו עם האנשים שאתם אוהבים, תתחילו עם הבחורות/בחורים שאתם אוהבים, תהיו עם המשפחה - אל תשכחו מי הכי אוהב אותכם, תעשו הרבה שטויות. אני מאחל לכם לילה מיוחד! אבל אל תשכחו לנהוג בזהירות - ולא לנהוג שתויים! באמת לא איכפת לי אם אתם "מסוגלים לנהוג" או "לא שתיתם כמעט כלום" - אני רוצה לחיות. ואני מאחל לכולם שהשנה הבאה תהיה פי מיליון יותר מעניינת, מוצלחת, מאושרת, מעושרת (
), שתימצאו אהבה (
,
) או לפחות בן אדם שמעניין לדבר איתו, וכמובן שתהיו בריאים. לעצמי אני מאחל שירות נעים בצבא (ולכל מי שעומד להתגייס, או התגייס כבר).... הייתי רוצה שהשירות רק יועיל. שהפורום ייצא מהשוק (חח... ביטויי צבא) ויתחיל להיות יותר אקטיבי. ושיהיו דיונים מעניינים וחבר'ה נחמדים ומצחיקים. יאללה שנה טובה!

Janem

New member
פששש איזה איחול...

קיריל, פוטין קטן לידך... :) אז קודם כל, שנה טובה לכולכם. ש2006 תהיה טובה פי 2006 מ2005... :) שכל מה שלא הספקתם ב2005 יבוא לכם בכיף ב2006 ואף יותר. אישית, 2005 הייתה אחלה שנה בשבילי, מלאה במזל, כיף וחיוכים, נקווה שגם 2006 לא תאכזב. היום החלטתי שאני רואה את slyoxkim parom עד הסוף...חחח אני חוגג בסוף עם ההורים ועם המשפחה, שזה אושר בפני עצמו, זכות. יש אפילו עץ, וגם חנוכיה שכמעט מלאה היום, באמת החג של השנה, סופגניות + שמפניה, רק תחשבו על זה.. זייהו. s nastupayushem vas!!!!!!!1 s novim godom!!!!!!!!!!!!!1

vali האחת

New member
שנה טובההההההההההההההה

לכווווווווווווווווווווווווווווולם........ ומלאת המון המון המון המון אהבההההההההההההההההההההה ונגמרה לי השמפניה.......................

SpyKid

New member
למרות שהיה אפשר להסיק את זה

לפי תוספת האינטליגנציה המרובה לשרשור

Helio

New member
היי חבריי הרוסים,

שנה טובה ומוצלחת,הרבה מזל ואושר. אני הבנתי שגם לפורום נכנסים כל מני אנשים אשר לא תופסים את הקטע של שנה חדשה.אתמול דיברתי עם איזה חבר שלי-הוא עובד במפעל, ולהיום לקח יום חופש כי הניח לחגוג בלילה כמו שצריך.מישהו מעבודה שלו התחיל את ויקוח על זה שהבחור רוצה לחגוג את החג, שזה בושה וכד'.החבר ענה לו "כן, אני חוגג. אני לא יכול להגיד שאני נוצרי.אבל אין מה לעשות-זה באמת שנה חדשה.כל החיים שנלו מנוהלים ע"פ הלוח הזה- היום 2005 ומחר 2006". ישראלי הזה אמר: "אבל השנה החדשה שלנו מתחילה בספטמבר.אין מה לחגוג עכשיו". חבר שלי: "בסדר- אם אתה כזה נודניק- תגיד לי מה התאריך העברי של היום?". הישראלי כמו שאתם כבר הבנתם לא ידע.הוא אפילו לא ידע מה השנה העברית עכשיו.והוא אף טען שהשנה העברית הזו הינה מספר 2006 הנכתבת לאותיות עבריות . לכן אם תתווקחו עם כל מני טמבלים כאלו- תשאלו אותם את השאלה כזאת ותבדקו מה הם יודעים.

למעלה