שלום לכם

מתחילן

New member
../images/Emo48.gif שלום לכם

שלום, שמי עומרי ואני בן 14 מרגע שקיבלתי אינטרנט (גיל 9) הייתי מתענין בהאקינג אבל לא היה לי שום ידע אפילו בסיסי בהאקינג עד שגיליתי את נטבאס והיום אני "סקריפט קיד/בוי" הייתי מעונין לקבל עזרה/מאמרים (עדיף בעברית) על האקינג אני לא מתענין בקראקינג או פריקינג אלא רק בפריצה למחשבים }"טהורה" תודה מראש וסליחה על האורך

שריר

New member
לא חבל?

אם אתה כל כך מתענין אז תעלה דרגה על תישאר על נטבאס כי אחריי שנה מקסימום יימאס לך כל כך זה שטוות כל ילד יכול להפעיל את זה תגיע לרמות גדולות כמו לבנות תוכנה של נאטבס או פריצה לאתרים לא בברוט פורוס כל מיני דברים יפים אתה סתם מבזבז זמן ככה או למאצו ISP IP יש דברים הרבה יותר יפים מלפרוץ למישהו שלא מבין מה זה ICQ

The_Stakler

New member
חחחחחחחחחח!!

הכי טוב שהיית אומר אני פורץ דרך נט-באס..בעצם זה מה שאמרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר ...יש דברים אחרים ויותר מעניינים כמו שאומרים בפורום הזה בלי סוף עזוב את נט-באס חחחחחח נט-באס!!! יא´ האקר תלמד דברים אחרים :) ואז תעשה מה בראש שלך

מתחילן

New member
אוקי הבנתי... ומעכשיו אני רציני

ראשית שמחתי לקרוא את התשובות ועכשיו לשאלות איפה אני מוצא מאמרים בעברית או אנגלית שיכולו לעזור לי ועוד שאלה האם יש שיטה כלשהיא להרוס מחשב דרך האיסיקיו?

למעלה