שבת שלום !

../images/Emo48.gif שבת שלום !

שבוע קשה עבר על כוחותינו... הפורום שקט כאילו אין מחר. מה יהיה ? יאללה, חברים, הגיע הזמן לפתרונות. זה הזמן להביא את כל החברים שמתעניינים ביין, אלכוהול וכל תרבות הבאר. חבל שהפורום הזה ייעלם, לא? אז לכבוד סוף השבוע, החורף, הגשם, המצב, צריך קצת להתעודד עם איזה סרט וידאו טוב. אבל לא סתם סרט, הרי התכנסנו כאן מסיבה מסויימת. סרטים על ברמנים. מכירים? כבוד למקצוע חייב שיהיה. אז אנחנו מתכבדים להציג את רשימת הסרטים שכל ברמן חייב שיהיו לו בוידאו (או בדי וי די למי שיש כסף). אתם מוזמנים להרחיב את הרשימה! שבת שלום !

MARMELAD

New member
ענק....

בכלל יש כאן בפורום כמה רשימות מצחיקות כאלה... אני מבטיח לחפש אותן ולהכניס למאמרי הפורום בעתיד הקרוב... ולמי שלא יודע מי היא עינת מירון אז אני אגלה. היא המנהלת (המיתולוגית) של פורום בליינד דייטס. והיא אחראית לזה שאני בכלל כותב בפורומים. (את רואה עינת, מהרגע שאני מתחיל לדבר על משהו.. זה לא נגמר...
)

אין אין.. אתה ווב סלב ../images/Emo8.gif

והנחת.. אוי הנחת מגידולך.. הלוואי על כל האמהות

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף לי על הבוקר.. מחמאות..

בסוף אני אשמין מנחת

ת´אמת.. אני לא ממש בקטע של

אלכוהול.. חצי בקבוק קרלסברג מפיל אותי.. ואלכוהול ממש לא ניסיתי מעולם. אולי קצת מרלו.. אבל בתכל´ס, עדיף וניל טהור (חם או קר תלוי בחשק) של הקופי בין

ishay-to

New member
נו טוב אז אולי...

מרלו ירדן בציר 95 מה את אומרת? תגידי שכן...... לחיים

MARMELAD

New member
אה.. אממ.. שנייה תני לי לבדוק..

(לא יודע) תשאלי את מרסלה, או אייסמן, או מישהו שמתמצא. אני כאן בשביל עבודות הניירת.

מרסלה הוא המומחה לענייני היין..

אני חובב שמנסה לעזור יותר בתחום הקוקטיילים

למעלה