ובהפוכה....

perrinat

New member
../images/Emo48.gifובהפוכה....../images/Emo48.gif

עם איזה סלב (מהארץ או מחו"ל) |הדגש\לא הייתם רוצים להתנשק ב-31/12 בשעה 00:00 ולמה
שרשרו לכאן
(אם בא לכם אתם יכולים לצרף גם תמונה)

actress

New member
או קי אז ככה

אם הייתי גבר דפנטלי אבל דפנטלי לא הייתי רוצה לנשק את מירי בוהדנה
ובגלל שאני אישה לא הייתי מנשקת את אלי יצפאן

Lara F

New member
לא היית רוצה לנשק את מירי

בוהדנה?!....
תראי גמני די שונאת אותה, אבל בתור גבר.... אההממ... איך לנסח את זה...
אנ'לא חושבת שהייתי "שונאת" אותה כ"כ

actress

New member
ממש ממש ממש לא

גוועלד הבנאדם האחרון שאני ארצה להיות איתו במגע זו הבחורה הזאת.

Atza

New member
איכס איכס

זה גוש סיליקון בלי להעליב אותה

חחחחחחחחח

אם הייתי גבר, לא הייתי מנשק(ת) את לימור לבנת (יותר מידי חינוכית).... אם הייתי אישה, לא הייתי מנשקת את אריאל שרון (מסריח לו מהפה בריח של הסנדוויץ' שלו...) אם הייתי ילד, לא הייתי מנשק(ת) את מיכאלה אלקין שמשחקת את טלי בסדרה "ראש גדול" (יותר מידי בלונדה)... אם הייתי ילדה (זה מה שאני) לא הייתי מנשקת את תם גל שמשחק את יונתן בסדרה "ראש גדול" (קטןןןן מידי)...

לימור1977

New member
לא הייתי רוצה להתנשק עם

ירדנה ג'עלה חחחחחח. אם הייתי גבר לא הייתי רוצה להתנשק עם ריקי גל, כי באמצע הנשיקה היא הייתה אומרת לי שלא אומרים דה, הא ו צה. בתור בחורה לא הייתי רוצה להתנשק עם עידן רייכל.

Atza

New member
אמממ

בתור גבר לא הייתי מתנשקת עם אניטה פללי , והדוחה הזאת עם המלא מלא מלא סיליקון הבלונדה ...לא זוכרת איך קוראים לה ומרגול ..
בתור אישה לא הייתי מתנשקת עם שמעון בוסקילה

הממ

בתור גבר- לא הייתי מנשקת את אילנה דיין. spooky stuff. בתור אישה- לא הייתי מנשקת את חיים הכט.. בעעעעע

Lara F

New member
חהחה... איזה שירשור חמוד...

נכנסתי אליכם מהשער... ו...אהבתי...!!!
מפרגנת... קבלו ח"ח....
ואם מי הכי פחות הייתי רוצה להתנשק? חחחח... שאלה קשה כי יש כ"כ הרבה כאלה שכן הייתי רוצה....
נראה לי שהכי פחות הייתי רוצה להתנשק זה אם... טל פרידמן חחח כי למען האמת כל פעם שאני מנסה להסכר בו יש לי תתמונה של חלי יחמוביץ' בראש....
ומחו"ל לא הייתי רוצה להתנשק אם מייק מאיירס כי בעצם...מי כן?!

למעלה