שיחקת אותה

איך שנפתחות הדלתות מתגלה מרחב עצום של שטיחים פרסיים עתיקים על הרצפה ואור חזק שבוקע מ10 שנדלירים של קריסטל ענקיים. ריח עץ אלון שמפיצים הכונניות עם פיתוחים מעשה ידי אומן. ניתן להבחין בדלתות כבדות עטורי פיתוחים המובילים לחדרים ומבואות שונים ומיצידם כדי חרסינה יבוא מסין. לצערי לא נכנסתי יותר פנימה כי המשרת שפתח את הדלת פסק בפני ששמוליק לא בבית ואני ירדתי חזרה בשביל שצדדיו מטופחי צמחיה מגוונת צבעים וריחות. שמוליק גר שם ואני היתי בטוח שבגלל שהמשפחה שלו בחו"ל נוכל להשתולל שם על מסיבות- נראה שלא.

angelitush1

New member
אממממ...

בתוך הטירה .. נמצאים ישויות אור מרהיבות.. מלאכים,פיות,כדורי אנרגיה צבעוניים... והם מסתובבים בתוך הטירה המרוהטת ברהיטי עץ מדהימים.. מפלים..פרחי סחלב נדירים..פרפרים... זו לא טירה באמת.. זה רק נראה ככה.. זה מתחם של אהבה...
הבאתי אותה בהיסחפות....

bזוהר

New member
:)

מלא חדרים בגוונים של סגול.. ובכל חדר גרים שני ילדים.. וכל הילדים כמו אחים אוהבים אחד את השני ומנהיגים את ממלכת הילדים... הכניסה למבוגרים אסורה, אבל הילדים יוצאים לבקר את המבוגרים כל יום מתי שרוצים. ובכל חדר יש מלייאן ממתקים... ויש המון מוסיקה וסרטים מכל הסוגים.. וכולם לבושים בבגדים פשוטים ונוחים כל הזמן ואין דבר כזה איפור או נעלי עקב או חזיות..ומה שעושים במשך היום זה גם ליהנות ולכייף ולעשות מה שרוצים, הרבה ישנים ביום, וכל מי שנהייה לו משעמם, ממשיך בחיפוש אחר הממתקים מאחורי הטירה... כל פעם באים לשם עוד מעדנים חדשים..ארוחת בוקר בנוייה על שוקולד וצהריים על חטיפים מלוחים..אבל אין לזה השלכות בכלל. אז כל פעם הם מביאים עוד ממתקים שמאחורי הטירה..ויש להם בערך 15 כלבים מתוקים, ומלא בובות של דובים,ומשחקים ואם לא הייתי חייבת ללכת הייתי ממשיכה!

../images/Emo24.gifבא לי לבקר בטירה שלכם../images/Emo24.gif

ובטירה שלי... עוד כשפוסעים על השביל בדרך לטירה נטועים בצידיה עצי פרי ומרחוק ניתן לראות אגם מנצנץ. מדרגות מובילות אל דלת העץ הכבדה עם ידיות פליז מוזהבות. פסלים של אריות משני צידי הדלת. בתוך הטירה נפרש אולם רחב ידיים שריצפתו בוהקת ועל התיקרה משתלשלות נברשות זוהרות. מצד ימין אפשר לראות מיזרקה יפה מעוטרת באבנים כחולות וממול חלון ענק שמתוכו משתקף גן רחב ידיים ומטופח. בטירה מקבלים את פנינו פנים מחייכות ונעימות. חיכו לנו שם כבר הרבה זמן. המון שנים הם חיכו לרגע הזה שבו נפתח את הדלת וניכנס. מהאולם הראשי יש מעבר לחדרי שינה מפוארים עם מיטות אפריון. בכל מקום מרחפות בעדינות פיות קסומות ומלאכים נושאים אותנו על כפיהם וכל ייעודם להנעים לנו ולהגשים את חלומיינו....

למעלה