"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo47.gif "Songs In Time" ../images/Emo47.gif

ממש לא מזמן היינו בגרסת לייב שלו ובהגרלה הוא יצא שוב, הפעם בגרסת הסטודיו... Kings And Queens פרטים:
נכתב ע"י טום המילטון, ג'ואי קריימר, סטיבן טיילר, בראד וויטפורד וג'ק דגלאס.
שוחחר לראשונה באלבום הסטודיו Draw The Line ב-1977.
כל חברי הלהקה למעט ג'ו מופיעים בקרדיט לשיר. זה מכיוון שג'ו באותו הזמן של הקלטות האלבום היה סגור הרבה עם עצמו ולא שיתף פעולה רבה ביצירה עם שאר חברי הלהקה.
סטיבן סיפר שכתב את מילות השיר על המלחמות הקדושות של פעם ועל כמה אנשים מתו בגלל אמונתם או אי-אמונתם. פינטז גם על אבירי השולחן העגול כשכתב את זה. כדבריו זהו שיר גם על הכנסיות והממשלה, ויש עוד שיר שכתב שמדבר בנושא - St. John (שייצא עשור מאוחר יותר). שאלות:
מה דעתכם על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן?
מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו?
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In TIme - Kings And Queens

AeroTom

New member
אתם מחכים לי? ../images/Emo13.gif עונה -

מה דעתכם על השיר כיום? אוהב אותו מאוד, מהשירים כמובן היותר טובים של הלהקה. תמיד היו שירים האמת ב-Draw The Line שאהבתי יותר, אבל הוא בהחלט אחד הפנינים הענקיות שיצאו מהאלבום הזה ואחד מהדברים היותר טובים שיצאו משנות ה-70 של הלהקה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן? בשמיעות ראשונות חיבבתי אותו לא מעט, אבל לא ברמות של שירים אחרים באלבום כמו Draw The Line או Milkcow Blues. אחר כך הוא נכנס אצלי יותר ומאז אני אוהב אותו מאוד עד היום. מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו? לא שמעתי אף גרסת לייב של השיר שהצליחה להעפיל על המקור בשבילי. אבל לא אתנגד לקבל אותו בלייב מתי שהוא, נגיד ביוני...
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? אני מביא לו 8.5. זה שיר ענק ביותר, אבל לא מהכי הכי ענקיים בשבילי אישית. לפחות בתקופה זו כנראה. שיר גדול, ללא ספק.

AeroSlash

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מה דעתכם על השיר כיום?
כבעבר. יצירת מופת.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן?
הוא תפס אותי מהשמיעה הראשונה והאהבה אליו רק התחזקה עם השנים. יש את השירים האלה שאתה יכול להצביע בדיוק מה אתה אוהב בהם, הריפ, הסולו, המילים, הלחן, ואטאבר. בשיר הזה, זה פשוט מן קסם כזה, שלוקח אותך למקומות רחוקים ואתה ממש לא יודע היכן הוא. פשוט באווירה הכללית של השיר. מעשרת הגדולים של אירוסמית' בסולם האישי שלי.
מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו?
מזמן לא שמעתי אף גרסת לייב של השיר האמת..
איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה?
9.5. יצירת מופת, אמרתי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
../images/Emo47.gif

מה דעתכם על השיר כיום? שיר ענק, האהוב עליי ללא ספק מתוך DTL, יש בו כל כך הרבה ייחוד, אני אוהב את איך שהוא שונה משירים אחרים ועומד בפני עצמו עם כל העוצמה שבו, והוא מלא בעוצמה, מהפתיחה החזקה עם הגיטרות, דרך המילים, החלק השקט והעוצמתי לא פחות, הסולו ועד הסוף. כבר אמרתי - שיר ענק. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן? בשמיעה הראשונה אני זוכר שלא התחברתי אליו, ולקח לי קצת זמן עד שזה קרה, אבל בנקודה מסויימת האסימון נפל, החיבור התחזק ומעולם לא נחלש. מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו? לא פחות טובות לפי דעתי, כבר ציינתי ב-SIT הקודם על K&Q מ-CL (כמה קיצורים
) שלכל גירסה יש את היחוד שלה ושהיא עומדת יפה מאוד בפני עצמה עם הייחוד הזה. נראה לי אבל שאני חושב היום שהסטודיו קצת יותר טוב מהלייב. לא בטוח. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? כרגע אני מביא לו 9, כי הוא באמת יצירת מופת מאוד מיוחדת, והוא מדורג מאוד גבוה בין השירים האהובים עליי של אירוסמית'.

AeroFan

New member
עונה

מה דעתכם על השיר כיום? אחד השירים שאני הכי אוהב בעולם. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן? בשמיעות הראשונות האמת לא כ"כ "הסתכלתי" עליו ולא כ"כ התחברתי... עם הזמן התחלתי לאהוב אותו יותר ויותר. מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו? הסטודיו לוקחת לגמרי איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה? 10!!

Aerosmith2006

New member
המממ.

מה דעתכם על השיר כיום? לא יצא לי ממש להזאין לו הרבה.... מודה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה בזה עם הזמן? פעם ראשונה ששמעתי אותו לא הקשבתי לו עד הסוף, ולא ידעתי את שמו - שמעתי אותו בפנדורה.... והייתי עסוקה בכל השירים האחרים... האמת, שאני לא התעמקתי בו כמו שאני בדרך כלל עושה לכל שיר שאני שומעת ככה שאני לא כשרה לשפוט בכל מקרה מה דעתכם על גרסאות הלייב של השיר מול גרסת הסטודיו? :/ אני עונה על השאלון כי סך הכל גם זו דעה.... שעה נטרלית לחלוטין אבל. איזה ציון אתם מביאים לו מ-1 עד 10 ולמה זה לא יהיה פייר מצידי בכלל לתת לו ציון - כי אני לא לא אוהבת אותו ולא כן - אני לא מכירה אותו ממש.

למעלה