מה הקשר?
לבני 17 שמשתוללים חסרי ידע בפחיות, לבני 80 שאין להם מושג? אה, גם הם מסוכנים. אז אם אתה אומר שלרשויות יש אמצעים מוגבלים ושעדיף שיתחילו במסוכנים באמת, אני מסכים איתך. אני לא בטוח שהחבר הנועז שלנו פחות מסוכן. למה זה מגיע לו - כי הוא מסכן את עצמו (לא ממש מטריד אותי, למעט ענין כלכלי - אני אשלם את הטיפולים שלו וכנראה גם את האופנוע החדש שלו) ואת סביבתו. אופנוע שמשתולל בין מכוניות מפחיד נהגים, גורם לתגובות פתאומיות ולא חכמות שלהם, מושך תשומת לב מיותרת, שעלולה להיות מסוכנת ואפילו פוגע בנושא פחות חשוב במקרה הזה, כמו תדמית (כן, מכיר את הדעה של בין-כך-ובין-כך-שונאים-אותנו-אז-לפחות-נהנה). לאופנוענים אחרים זה הרבה יותר מסוכן. כבר חלפו על פני כמה כוכבים כמוהו, במרחק של 10 סמ' ובמהירות כפולה ממני. האפקט מאוד לא נעים. יש השתוללות ויש השתוללות. בעיר שבה אני גר, לא נדיר לראות אופנועים יוצאים בווילי מרמזור, עוצרים בסטופי לפני מעבר חציה (או נכנסים בפגוש האחורי של המיני שלי, כשהבלמים של המונסטר S4 שלהם לא מספיקים לעצור אותם בזמן). בכל המקרים האלה אני מחייך ונהנה, כי בד"כ זה לא נעשה במקום או בתנאים בעיתיים. הנסיבות שתוארו בהודעה הפותחת נראות לי שונות. ולבעל הניק המסובך ששאל אם אני יודע איפה אני... אז כן, אני יודע. פורום אופנועים. לא פורום "אני אראה לכולם מה אני שווה ושימות העולם". אם אתה חושב שאתה אופנוען אמיתי, כי זה נראה לך סבבה לזגזג בין מכוניות ואופנועים בכביש ציבורי צפוף, כשאתה תלוי על רגלית אחת לצד האופנוע, אז בסדר. אני מוכן לקבל את ההגדרה שלך כאופנוען אמיתי ושלי כאופנוען חננה לפלף שקורא הארץ.