../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

לבחור שרכב הערב על כבד (לא הספקתי לראות איזה) בכביש החוף לכיוון דרום: מי צריך את הסרטונים של פליצר כשיש אותך על הכביש! וטיפ קטן לחיים - בדר"כ רוכבים כשהאופנוע בין הרגליים, למרות שהשיטה שלך גם עובדת כנראה...
סע בזהירות!

ועכשיו, כמה הערות קטנות...

1. מומלץ לרכב עם מעיל... וברכיבה כמו שלך הייתי ממליצה על חליפה מלאה. 2. לא כ"כ קרוב למכוניות נוסעות! 3. ממליצה לך בלב שלם - סופרמוטו!!! תאור לכל התוהים: הבחור חותך אותי בכביש החוף, אני הייתי על מהירות "חוקית" והוא היה על מהירות "חוקית"++. בהתחלה התמונה לא הסתדרה לי במוח, ולקח לי כמה שניות לקלוט מה בדיוק הולך שם ואיך הרוכב והאופנוע משתלבים ביחד... הרוכב היה בהטיה בין מכוניות, כששתי רגליו מצד אחד של האופנוע (יענו רגל שמאל על רגלית שמאל ורגל ימין מוצלבת מאחוריה והגוף שפוף ומוטה). באמת שאין לי שום דבר נגד רוכבים כאלו. אני מאוד נהנתי מהשו ובעיקר שמחתי לא למצא אותו מאוחר יותר על שולי הדרך. כולנו אנשים מבוגרים וכל אחד שולט בחייו בדרך שמתאימה לו. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאם לא הייתי שמה לב אליו ואם במקרה הייתי עושה תנועה לא צפויה, היה סיכוי סביר שהייתי מורידה אותו ואני מוכנה לחתום שהוא לא היה שורד, ואז אני הייתי צריכה לחיות עם זה לשארית חיי. אז מה למדתי הערב? לפעמים השרדות זה פשוט עניין של מזל טהור.

DubiStein

New member
זה הייתי אני

סתם... אני נוהג בפחית מסוג מאזדה 3 ונהנה מכל רגע

noy fb

New member
אמרת ווילי ושתי רגליים בצד שמאל ?

ראית אולי אם הקסדה הייתה AGV ובצדדים היה מספר 46 ?

Raffael

New member
וזה מלך בשבילך.. ../images/Emo10.gif

מי יתן ונזכה במהרה בימינו לראות בשלילת רשיונו ובהורדתו מהכביש.

JackR1

New member
למה אתה חושב שמגיע לו?

לפני שמורידים אותו מהכביש, צריך להעיף מהכביש עוד הרבה בני 17 בפחיות שעושים שטויות שנגמרות הרבה יותר גרוע, ובכמות הרבה יותר גדולה. ויחד איתם עוד הרבה בני 80 שכבר אין להם מושג מה קורה סביבם כשהם נוהגים. והבנאדם קצת השתעשע.. אולי הוא עושה את זה פעם בשנה, וכל שאר הזמן הוא פשוט רוכב? הדבר היחיד שיש לי להעיר לבחור - ועוד לכמות גדולה של רוכבים (ראיתי ZX9 כחול יפה נוסע בכביש החוף לידי, והרוכב בלי מיגון בכלל) - לפחות מעיל וכפפות, בבקשה, חבל אחרי זה על ניתוחים פלסטיים, עצמות שבורות ושאר הירקות, שלא לדבר על מקרים יותר גרועים!

tygger

New member
יחד איתם, גם אותו...

לא איכפת לי אם הוא נוסע ממוגן או לא. חיים שלו. אבל לא כאשר עוברים ליד מישהו בצורה כזאת. רוצה להשתולל? סבבה. זיג זאג בין המכוניות בווילי עם מורכב על הראש שאוכל פיצה ומחטט בתחת. תן כבוד ותן מקום לאופנועים אחרים.

Raffael

New member
מה הקשר?

לבני 17 שמשתוללים חסרי ידע בפחיות, לבני 80 שאין להם מושג? אה, גם הם מסוכנים. אז אם אתה אומר שלרשויות יש אמצעים מוגבלים ושעדיף שיתחילו במסוכנים באמת, אני מסכים איתך. אני לא בטוח שהחבר הנועז שלנו פחות מסוכן. למה זה מגיע לו - כי הוא מסכן את עצמו (לא ממש מטריד אותי, למעט ענין כלכלי - אני אשלם את הטיפולים שלו וכנראה גם את האופנוע החדש שלו) ואת סביבתו. אופנוע שמשתולל בין מכוניות מפחיד נהגים, גורם לתגובות פתאומיות ולא חכמות שלהם, מושך תשומת לב מיותרת, שעלולה להיות מסוכנת ואפילו פוגע בנושא פחות חשוב במקרה הזה, כמו תדמית (כן, מכיר את הדעה של בין-כך-ובין-כך-שונאים-אותנו-אז-לפחות-נהנה). לאופנוענים אחרים זה הרבה יותר מסוכן. כבר חלפו על פני כמה כוכבים כמוהו, במרחק של 10 סמ' ובמהירות כפולה ממני. האפקט מאוד לא נעים. יש השתוללות ויש השתוללות. בעיר שבה אני גר, לא נדיר לראות אופנועים יוצאים בווילי מרמזור, עוצרים בסטופי לפני מעבר חציה (או נכנסים בפגוש האחורי של המיני שלי, כשהבלמים של המונסטר S4 שלהם לא מספיקים לעצור אותם בזמן). בכל המקרים האלה אני מחייך ונהנה, כי בד"כ זה לא נעשה במקום או בתנאים בעיתיים. הנסיבות שתוארו בהודעה הפותחת נראות לי שונות. ולבעל הניק המסובך ששאל אם אני יודע איפה אני... אז כן, אני יודע. פורום אופנועים. לא פורום "אני אראה לכולם מה אני שווה ושימות העולם". אם אתה חושב שאתה אופנוען אמיתי, כי זה נראה לך סבבה לזגזג בין מכוניות ואופנועים בכביש ציבורי צפוף, כשאתה תלוי על רגלית אחת לצד האופנוע, אז בסדר. אני מוכן לקבל את ההגדרה שלך כאופנוען אמיתי ושלי כאופנוען חננה לפלף שקורא הארץ.

noy fb

New member
האם אתה חושב שהיית יכול לתמצת את

דבריך למשפט מסכם שמסקנה בצידו ? שילוב אישי של הרבה מידיי שעות קסדה ביחד עם I.Q דשא , אינם מאפשרים לי לתרגם את דבריך למסקנות לישום..

ntchristt

New member
רפאל?אתה בפורום הנכון?

פה זה פורום אופנועים,לא פורום עיתון "הארץ".

למעלה