חעעע איזה חמוודדדד מפתאםם אני אשכח בחיים לא לא אותך ואת נבו...המשפחה שלי בפיג'מות חחחחחחחחחחחעעע
ע עדנונית New member 27/10/05 #31 חעעע איזה חמוודדדד מפתאםם אני אשכח בחיים לא לא אותך ואת נבו...המשפחה שלי בפיג'מות חחחחחחחחחחחעעע
ע עדנונית New member 26/10/05 #18 חחעזבי זה ההודעה היי אני חדשה{כשעוד הייתי בין הראשונות} היית רק בדף השלישי חעעעעעעעעע וסוכיה על מקל לא לא אם תהיי לי סוכיה על מקל אני אוכל אותה
חחעזבי זה ההודעה היי אני חדשה{כשעוד הייתי בין הראשונות} היית רק בדף השלישי חעעעעעעעעע וסוכיה על מקל לא לא אם תהיי לי סוכיה על מקל אני אוכל אותה
R Rockamora New member 26/10/05 #20 הו נכון.. את במצור! אסרתי עליך לאכול סוכריות על מקל.. ^^ (ששש אל תספרו לה שזה לא תקף בפורום החדש)
R Rockamora New member 26/10/05 #23 כי יש אלוהים! חח סתם.. אממ.. כנראה בגלל השידורים החוזרים וזה.. אל תדאגי אני מניח שלא רחוק היום שהוא יסגר שוב ואני אופטימי..
כי יש אלוהים! חח סתם.. אממ.. כנראה בגלל השידורים החוזרים וזה.. אל תדאגי אני מניח שלא רחוק היום שהוא יסגר שוב ואני אופטימי..
ע עדנונית New member 26/10/05 #25 כי היה מישהו חמוד שהיה מוכן לסבול אותי ואת נבו.. למרות..............שהזנחנו טיפה NM גם הפיג'מות הזניחו אותנו
כי היה מישהו חמוד שהיה מוכן לסבול אותי ואת נבו.. למרות..............שהזנחנו טיפה NM גם הפיג'מות הזניחו אותנו
ע עדנונית New member 27/10/05 #32 אני בהלםם ../images/Emo10.gif....../images/Emo9.gif פגעת בי אנושות חיחיחיחי
ע עדנונית New member 27/10/05 #33 אולה בולהה מוללהה מאיה ../images/Emo9.gif אני עדן למרות שאני מתארת לעצמי שהבנת לבן חעחעחעע
מ מאיוש לאב שירי מימון New member 26/10/05 #13 ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה
ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה ה ק פ צ ה