To Do..

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif To Do..

נו, מה אתם צריכים לעשות בזמן הקרוב? יאללה מטלות.

Double U

New member
מטלות../images/Emo127.gif

- עבודה באנגלית ליום ראשון - להתכונן למבחן באנגלית (יום שישי) - לבצע כמה מטלות שהוטלו עליי במועצת הנוער - ייחצון מועדון המוסיקה במרכז הנוער (רביעי) - ראיון במד"א (אולי) זה מה שחשבתי עליו בינתיים.

dragonit12

New member
אממ..

ללכת לאירוסים.. ללמוד למבחן ענקק בחשובנאות..{יום שני} לשנות את החדר.. ללכת לראות את חברות שלי מופיעות.. ויש עוד מלא..רק שאני לא זוכרת..

B a m b o o k

New member
יותר מדי../images/Emo122.gif

ללמוד למבחן בלשון. ללמוד למבחן בתורה. לעשות את המבחן שפספסתי בנביא. לעשות שיעורים במה שלא עשיתי. להתחיל להקשיב בהיסטוריה. לעזור לאמא בבית. להרזות קצת. ללכת לבקר חברות. אוי הרשימה שלי ארוכה...ויש עוד...

eva133

New member
אמ..

-ללמוד למבחן יום אשון בתושב"ע -לגמור עבודה באנגלית -להתכונן לבוחן יום חמישי באנגלית יש עוד כמובן אבל אין לי כח לחשוב

noname202

New member
מממ

- ללמוד למבחן במתמטיקה [יום רביעי :(] - לכתוב פעולה ליום שישי + להתחיל מערך - למיין דברים בחדר [אני עוברת חדר :(] וממ זה מה שחשבתי עליו בערך
אבל יש עוד :(

Gadook

New member
זמן עמוס..

מתמטיקה! להקים קבוצה כבר ראבק... 2 עבודות בסוציולוגיה לצבוע את החדר לסדר את הארון לקנות את הדיסק של Sandi thom להפסיק להילחץ בקשר ל.. לשמוע עוד מוזיקה להתאמן על הגיטרה ולהצליח את הג'אז!

Angel On Earth

New member
הו יש הרבה...

*לסיים את הBook report. *לעבור בשלום את השיחות הורים. *לקבל מעל 70 במבחן בהיסטוריה (!).

Snow fairy

New member
להרוויח כסף.

כאילו, זה לא ממש מטלה, אבל אני רוצה להיות בחנוכה הרבה בת"א, ולעשות אינדסטריאל, והזמנה מהוטופיק, ולקנות מתנות ליומולדת של חברות... בקיצור, אני צריכה כסף... אה, ולסיים למלאות את הטפסים ל-UWC

Snow fairy

New member
אה, ועבודה מגניבה בספרות.

אמנותית כזאת, יהיה מצחיק
[ולהתכונן לתנ"ך, אבל זה סתם כזה>:]

Snow fairy

New member
אבל לא דיברו איתנו../images/Emo10.gif

יכול להיות שעוד ידברו, אבל עדיף לא לקחת את הסיכון ופשוט לחכות שהם יבואו... תחפשי בגוגל UWC IL ושמה תורידי את הטפסי הרשמה והחיבורים שצריך לעשות וכאלה;]

חצילע

New member
נמ.

-לתת לחונכים שלי למלאות דפי משוב. -לתת לגל את המספר של אביבית. -להתכונן לתנ"ך. -לקרוא את הספר שלי השאילה לי. -לברר מתי המועד ב' בלשון. -לקנות את הדיסק של אוונסנס. -לדבר עם המורה לגיטרה. -להביא את הציור לאמנות. -לחפש את האמפי3 שלי. -לנסוע לת"א. מאה אחוז שכחתי מלא דברים.

למעלה