סופ"ש!

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif סופ"ש!

וואו, כבר עברו שבועיים מהיווסדנו! :) בכל מקרה, איך עבר עליכם יום שישי? מה אתם מתכננים? אני הולכת לבצפר למבחן בתנ"ך, ואחרי זה ישר לכנסניפי (משהו מגניב כזה שמחליפים הנהגות, ההנהגה הקודמת נפרדת והבוגרים נפרדים.. מרגש ואני ממש מתרגשת! גם אני רצה ליו"רית וגם אני נפרדת מהתפקיד הישן.) אחזור ביום שבת אחה"צ! סופשבוע רגוע.

noname202

New member
סופ"ש ../images/Emo99.gif

מתחילה בתשע = > ספורט, של"ח, מוט"ב שעתיים[אתם לא רוצים לדעת] משלוש עד חמש וחצי בשבט, אין עדיין תוכניות לערב וממ...מחר אנה באה אליי :) יאי וזהו בינתיים.

B a m b o o k

New member
../images/Emo182.gif

יש לנו שבת שכבה בירוחם
אבל יהיה נחמד
אני אוהבת ככה להיות עם כל הבנות בלילה וזה...

Gadook

New member
הברזה, שוב ../images/Emo3.gif

לא הולכת לבצפר היום, במקום יש יום הסתובבות עם המשפוחה, פוגשים את החבר החדש של האחות

שלי ../images/Emo9.gif

הסוף שבוע שלי התחיל אתמול כי נודע לי שהיום(יום שישי) לא יהיו שעתיים של מתמטיקה ושעתיים של כימיה , אז מה נירא להם שאני ביוא בשביל שעה של ספורט ? זין עליהם ^___^ היום הולך לבית של משהוא עם כבר חברים קצת להנות לא יזיק [: וביום שבת אורז בגדים כי ביום ראשון אני טס לפריס מחר אני יפרד מכם אל דאגו P:

Double U

New member
../images/Emo45.gifהיום שלי

אנגלית - עשינו שעה של דקדוק ובשעה השנייה קראנו המשך של סיפור (שונא...שונא סיפורים
) ביולוגיה - שעה אחת עשינו ניסוי שמדגים את העיקרון של יחס שטח פנים לנפח (וזה היה ממש מגניב, אני אוהב מעבדות!) ובשעה השנייה היא חילקה את המבחנים (90
) וראינו סרט על הומיאוסטאזיס. לשון - רק בדקנו שיעורי בית. תוכניות לסוף שבוע: (אולי)פגישת מובילי מועדון המוסיקה ללמוד למבחן בתנ"ך (יום שני) לצאת בערב לישון

נמנמ.

היום? יום רגיל לגמרי עד עכשיו....לימודים שלוש שעות, והביתה, ובבית לא לעשות כלום
יום שבת- שיעורים, יחד עם אמא לסדר את הארון במקומות שלא נגעתי בהם כבר הרבה זמן, ולחרוש למתמטיקה. כה בטח, אני אחרוש....חהחה, הצחקתי את עצמי. אני אולי אעשה שלושה תרגילים בכל דבר וזהו. פחחח. בערב הולכים לסבאסבתא.

mad artichoke

New member
סופ"ש +_+

היום לא היה משהו כ"כ מעניין, סתם שעתיים מתסכלות של אומנות, שעתיים מייגעות של מתמטיקה ושעתיים משעשעות של אנגלית. היום סביר להניח שאצא עם חברים
מחר אני כנראה אשן, הרבה, וחץ מזה.. אלך לנוע"ל O: אה וגם יש לי מבחן בצרפתית ביום ראשון, אולי אלמד קצת. סופשבוע נעים ^^

סופ"ש ../images/Emo13.gif

היום בבוקר ידיד שלי וחברה שלי העירו אותי באכזריות רבה, (אחרי ששניהם השאירו אותי ערה מאוד מאוחר אתמול בלילה >.<) והכריחו אותי לקום ולבוא איתם לטיול בנחל עמוד (זה שתי דקות מהישוב שלנו.). והיה כזה נחמד, אני חולה על שניהם, כפרעליהם :] ומצאנו צב!! וקראנו לו פז. וכתבנו לו על הגב: "שי היה פה" (שי זה ידיד שלי). היום בערב אני בטח אצא איתם לאנשהוא, אבל אני לא סגורה על זה. בטח אני אחרוש על מתמ', או לשון או משהו כזה >.< ומחר בבוקר אני סוף-סוף נוסעת לראש פינה לחברה שלי שהמוןהמון זמן לא ראיתי, וסוף סוף מצאנו זמן להפגש
סופ"ש עמוס יחסית לחור העלוב שאני גרה בו, שמצמצם את אפשרויות הבילוי ללשבת בגן שעשועים ולאכול טונה מקופסא. סוף שבוע מעולה לכולנו :)

הסופ"ש המושלםםםםם../images/Emo99.gif

אתמול [חמישי]: ניסתי לעבור תיאוריה ולהתחיל לנהוג סופוספ מה שלא ממש הצליח. אח"כ שופינג בדאוןטאון עם החברות. היה כיף בצורה לא נורמאלית וקניתי מעיל מדהים
היום: מתכונן ללכת לחדר כושר, נראה מה יהיה... שבת: כלום, אולי ללכת לתפילה בבוקר. מן הסתם אורחים יבואו לארוחה... ראשון: טיול או משו

בלאט.

היום? העברתי פעולת שוקולד, היה טעייייייייייים ומפוצץD: אח"כ נחתי והכנתי לי אוכל עכשיו
טוסט בנז:) ומחר בעיקר לחרוש לביו'. חרא דברררררררררר למה, אבל למה אני צריכה לדעת על אנרגיה כימית אגורה למה?!:(

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif

סתם הייתי במסיבת יומולדת שנגמרה ממש מהר וכולם התחילו ללכת... ומחר ללמוד אנגלית בלע

איזה ביצפר מטומטם יש לי! ../images/Emo46.gif

אחרי שבוע שלא הייתי בביה"ס (הייתי חולה.) באתי היום לשלוש שעות ערבית, בשעה תשע... עכשיו כעיקרון לא לומדים בתיכון בביצפר שלי, אבל השנה אחת המגמות שלי (ערבית חחח) יצאה. אז הגעתי, חיכיתי איזה רבע שעה ואף אחד מהכתה לא היה!
כנראה בגלל הגדנ"ע שהיה השבוע (שלא יצאתי אליו) המורה ביטלה ת'שיעור (זה שלוש שעות חח) ופשוט כמו מפגרת הייתי היחידה שבאה
ואף אחד לא הודיע לי גם
אז הלכתי הביתה נרגזת חחח... אח"כ הלכתי עם אמא שלי למרכז ת"א לקנות אולסטאר חדשות
והחלפתי גם טלפון!! ומחר בע"ה אני צריכה ללמוד למבחנים בלשון והיסטוריה
ולהשלים שיעורים מכול השבוע שלא הייתי

../images/Emo3.gif

להתכונן על 50 מילים ב4 צורות שונות + תרגום להתכונן למבחן בגיאוגרפיה. להכין שיעורים בלשון, מתמטיקה, ערבית, היסטוריה,ספרות, תנ"ך ותקשורת. סופשבוע מקסים יש לי הא?

למעלה