היכרות בסגנון נמל"תי

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo204.gif היכרות בסגנון נמל"תי../images/Emo3.gif

כל אחד אומר את שמו, תפקיד (אם יש), תחביב מוזר ו... צבע תחתונים! שוטו

תשובתי! ../images/Emo8.gif

אני אני אני! אביהו מ. נשיא. תחביב מוזר? נמל"ה :) סתם סתם... אמממ... אין לי משהו יותר מדיי קיצוני. צבע תחתונים: כחול ותכלת.

הו, ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שם: אביאל. ^^ תפקיד: אביהו אמר שאני *סוג של* מתנדב. תחביב מוזר: לתמוך באנשים שזקוקים לעזרה מנטלית. אין הרבה בסביבה שלי שעושים את זה.
צבע תחתונים: ירוק-זית.

sansap

New member
ואם אני בוגרת?!../images/Emo68.gif

מממ שמי שני
תפקיד-הייתי אש"כית יב'
תחביב מוזר-גם לי אין משהו מיוחד
אני אחשוב על זה..:) וצבע תחתונים-תכלת
יובל תמלאי גם את :)

עונה

שם: גילי :) תפקיד: אממממ אמור להיות פעיל... תחביב מוזר: לענות לשאלונים... צבע תחתונים: לבן

SweetFlower

New member
תשובה :)

שמי: ירדן.
תפקידי: חברת סניף. אשכ"ית ט' לשעבר.
תחביב מוזר: לקחת צמר מהצעיף צמר שלי, ללכת לתנור החם ולשים את הצמר מעל התנור כדי שהצמר יעוף למעלה ולבהות בו עף. (הוא עף מהאשים החמים של התנור) :p:p:p
צבע התחתונים שלי: סגול.

עונה../images/Emo152.gif

אור עזבתי בשביל הצופים אבל היתקמבקתי :)) חניכה תחביב מוזר....אוממ..להרעיב את הדג שלי..
צבע תחתונים *בודקת* שחור עם תות גדול בטוסיק=]]]] וזהו אני חושבת

עונה...

שם: מיכאלה (האחות הקרציה של אביהו) תפקיד:חניכה בשיכבת ח' תחביב מוזר:לקרוא מאנגות(ספרים ביפנית) צבע תחתונים:וורוד " *_* 3: T_T

PeleGott

New member
שלומות

שם:פלג תפקיד:לשעבר אחראי פעילות חברתית סניפי (
). בימים אלו משמש כמדריך שכבת ז' בסניף יהוד וכמזכיר הנשיאות. תחביב מוזר:לתכנן אוספים ואף פעם לא להתחיל אותם.. צבע תחתונים:תמונה גדולההההההההההההה של רוני סופרסטאר (לא).

shoosha18

New member
היי.^^

שי. אקס מדריכה, אקס יו"ר הדרכה, אקס יו"ר, ומייסדת העמותה הנוכחית.. תחביב מוזר? לא יודעת, נו..כולי מוזרה, לא? למרות שקשה להתחרות בנוער הבלוגרי-פריקי של היום.. התחתונים שלי בצבע וורוד, אבל אני נכנסת להתקלח עוד מעט, אז אני אחליף תחתונים ואעדכן אתכם בהמשך לגבי הצבע החדש.

chen1litvak

New member
:-O

שם:חנ
תפקיד:אממ..עתודה(?)
תחביב מוזר: אממ..ישרא-בלוג(?!)
וחיבוקייי DD:
צבע תחתונים:בוקסר שחור שכתוב עליו הרבה פעמים HIKE עם הרבה ציורים של ידיים ><
[אני לא אוהבת תפוז#!@$! חוץ מהסמיילים..^^"
]

למעלה