טוב...
שעה ראשונה- לשון: העתקתי את החומר למבחן, ולא הבנתי כלום כל השיעור אז לא הקשבתי
אבי בא לשבת לידי אז דיברנו כל השיעור והוא הראה לי תמונות מהטיול בפלאפון שלו, ואיך לא- המורה תפסה אותנו ולקחה לו את הפלאפון
אבל היא החזירה לו אז זה בסדר. {או שלא
בטח היא אמרה את זה כבר למחנכת. הלך עלי.} אני שונאת את המורה הזאת. פשוט שונאת! והיא גם שונאת אותי, אני בטוחה. שעה שניה- ספורט: היה מבחן ריצת שישים, אבל לא השתתפתי כי כאבה לי הבטן, אז אני מקווה שאני אוכל לעשות את המבחן מחר {היא אמרה שגם מחר רצים...חח טוב.} אז סתם ישבתי שעה ודיברתי עם חברה שלי. הפסקה: הלכנו שתי חברות שלי ואני למורה לאנגלית משנה שעברה, כי יש לה יומולדת היום {מזלטוב לה
}, וראינו אותה ואמרנו לה מזל טוב ונשיקה וחיבוק מכל אחת, והיא "וואי איזה כיף שזכרתן!!!" אז אמרנו לה יש לנו הפתעה קטנה בשבילך אז היא נכנסה שניה לחדר מורים ואנחנו בנתיים ניפחנו שלושה בלונים {זה מה שהבאתי...חח לא היו עוד} וחיברנו אותם ביחד והבאנו לה....והיא כ"כ שמחה, היה לי ממש כיף לראות אותה ככה. וסתם, ישבנו ודיברנו איתה עוד עד שהמורה לערבית קראה לה כזה "עדי בואי רגע אני צריכה אותך שניה" ושלושתינו נבהלנו כבר, כי היא אמרה את זה בטון הכועס שלה {היא פשוט הייתה מורה שלנו, אז אנחנו מכירות את הטוני דיבור שלה} ואז באה המנקה עם העוזר של אב הבית עם עוגה, והיא נכנסה פנימה והתחילה לשיר לה "היום יומולדת" ופתאום היא יוצאת אלינו כולה עם נצנצים....חח זה היה מצחיק...ואז רצינו לחזור כי כמעט נגמרה ההפסקה אז עוד נשיקה וחיבוק ותודה והלכנו לנו....ראינו גם את המורה למתמטיקה ודיברנו איתו ובדיוק היה צלצול
שעה שלישית- חינוך: המחנכת דיברה איתנו על כל מיני דברים שקשורים לבית ספר, לא משו מעניין במיוחד. אבל משו שהיה מפחיד...שהיא הקריאה שמות, אז היא הגיעה אלי והיא עושה לי "טל, הברזת אתמול מפיסיקה?" ואני הייתי בשוק...אז אמרתי לה "אכפת לך שלא נדבר על זה עכשיו אלא בערב?" סתומהההההההה אלוהיםםםם. אוח מעצבנת זאתי. וכל השיעור היא צורחת עלינו......טוב תירגעי מה יש לך אלוהים את לא יכולה לבקש יפה שנהיה בשקט?! אז מה אם את בהיריון וההורמונים הורגים אותך
שעה רביעית- היסטוריה: המורה החזירה לי את המבחן......62

זה לא כזה טוב, אבל זה יותר טוב ממה שציפיתי...חחח כרגיל כתבנו וכתבנו וכתבנו, והיא הודתה שהיום זה אפילו טיפה יותר ממה שאנחנו תמיד עושים. שעה חמישית- תנ"ך: באתי למורה להביא לה את האישור והיא כולה החמודה הזאתי "זה האישור שהיית בבית חולים? זה בסדר את לא צריכה להראות לי אני מאמינה לך. את כבר אחרי? את מרגישה טוב? זה הכי חשוב" וחיבקה אותי והלכתי לשבת במקום. די עבדנו על השיעורי בית {שאני לא עשיתי כי אין לי אותם...אני חייבת להשלים דחוףףף}, וקראנו בספר, ונגמר לנו השיעור מהר נורא. שעה שישית- מתמטיקה: פתרנו תרגילים באלגברה, המורה נתן שיעורים. שעה שנגמרה די מהר. אסיפת הורים עוד מעט....אז בנתיים אני הולכת להתכונן טיפה ללשון עם המעט חומרים שיש לי, ואולי גם לקפל כביסה...אח"כ- נראה כבר. אני רעבה
{למה יש לי הרגשה שחפרתי בגדול?? חחח}