היום שלי.

שגיא 1991

New member
יום די מעפן

שעה היסטוריה משעממת , ואז לשון שבכלל לא בא בטוב. אחרי זה שעתיים אנגלית ממש ממש ממש משעממות, ואז שעתיים מת' שדי היה מצחיק.
הודיעו לנו על שינוי המערכת למחר ככה שהיום נגמר ממש ברע.

B a m b o o k

New member
טרלהלהלהלה

שעתיים ראשונות-תורה שלישית-היה אמור להיות לשון, אבל עשו לנו שיחה ל4-5 יחידות במתמטיקה על איזה שיעורים דרך המחשב או משו כזה.. הייתי עסוקה בלצחוק עם חברה על צפרדעים
רביעית-רבע שעה הייתה עדיין את השיחה, רבע שעה המורה לא הגיעה, ורבע שעה המורה לימדה קצת מתמטיקה... חמישית-מתמטיקה. שישית-תורה. חברה שלי צעקה על המורה ואז המורה יצאה לדבר איתה ואז נשאר רק עוד רבע שעה לשיעור:] ואז הלכתי הביתה במקום להשאר לבקיאות ולדינים

Gadook

New member
לענה=../images/Emo190.gif

שעה 1-2 : היסטוריה, אלוהים כמה שהיא חופרת! שעה 3: מתמטיקה, ידעתי משהו!!! זה אף פעם לא קרה!!! שעה 4: חלון במקום ספורט הביתהההה כי... ישבתי על דשא והתחילה לי אלרגיה ללענה. (נראה כמו דשא, מריח כמו דשא, רק גורם לי לרצות למות
) אבא בדרך, אולי אני אגרור אותו לריבולבר להחליף את הנעליים..

Snow fairy

New member
היה סביר.

ספורט יעל הבריזה והייתי לבד. ביולוגיה סתם כזה. ולשון שואה.

חצילע

New member
מממ.

בבוקר קמתי מוקדם בבוקר לקנות לילדה הכי מדהימה בארץ בלונים, ואז גיליתי שיש לי חור עצוווווווווווום במכנס. אבא הביא לי מכנסיים אחרות. ;;;; ואזזזז. היה אנגלית. משעמם פחד, הלכנו לקנות דברים לאופיר. 1-2אמממ. מה היה? אה, מתמטיקה. שעתיים. יו. איזה בזבוז זמן מטורף. אבל זה השיעור היחיד שאני עם מעייני, אז היה כיף. 33> ואמ. 3-4 בשעה הראשונה עשיתי מבחן בלשון,היה חרא. ואחר כך היה ביולוגיה וכל השיעור עמרי וארון הציקו לי.;;; 5-ואמ. היה אמור להיות לשון, אבל התבטל. אמ. זהו.

-

שעה 1- היה ספרות וסתם היה רגיל. התחלנו ללמוד שיר אחד, והוא קצת מוזר. שעה 2- חינוך, לא היה משהו מיוחד. המחנכת חילקה את הדפים עם השעות ליום הורים (שאני לא מתכוונת לבוא אליו
). שעה 3- היה אמור להיות אנגלית, אבל היה לנו חד-פעמי פגישה עם משורר והיה דווקא חביב ביותר. שעה 4- היה אנגלית, אבל לא למדנו. כמה ילדים הרצו על העבודה שלהם ואח"כ המורה שיחררה אותנו רבע שעה לפני. אז הלכתי למחוייבות אישית שלי שזה צער בעלי-חיים ולפני רבע שעה חזרתי. ועכשיו אני צריכה להתכונן למבחן במתמטיקה

זונע

New member
אוקיי...

שעה ראשונה-מבחן בלשון למדתי פחות משעה ועדיין הלך לי מעולה. מגניב ביותר. שעה שנייה-סתם לשון כלום. שעה שלישית-רביעית: צרפתית משעמם שעה חמישית: אנגלית עוד יותר משעמם וזה היה יום מעניין...

R o n 2 5 6

New member
יום דיי סבבה

אנגלית-סתם דיבורים לקראת המבחן.עבר לאט צרפתית-למדנו משהו חדש.עבר דיי בסדר תנ"כ-היה קצת משעמם.לא ממש הקשבתי חינוך-המורה ללשון היא גם המחכנת שלנו.עשינו אתמול את המבחן והיא החזירו לנו היום :| כמעט כולם קיבלו מעל 90,אני קיבלתי 102(מתוך 103) :) שעת חלון-הכנתי שיעורים לקראת המבחן בפיזיקה פיזיקה-דיברנו המון והפרענו והוא ממש התעצבן.יש תחרות להטלת ביצה אחרי חנוכה,ואני צריך לחשוב על דרך מקורית לשמור על הביצה שלמה כשזורקים אותה מ-13 מטר. העבודה ללשון נדחתה בשבוע,ונותרו עוד 4 מבחנים עד סוף הסמסטר.אין תלונות

Double U

New member
אוי, אני מכיר את התחרות הזאת!

פעם הייתי במכון וייצמן וזרקו ביצה בתוך כל מיני ריפודים מהמגדל שנראה כמו ביצה. זה מגניב לאללה.

Double U

New member
היום שלי!

התחלתי ב9. שיעור שני-שלישי: פיסיקה. סתם שיעור נחמד עם סינוסים וקוסינוסים רבים
שיעור רביעי-חמישי: לשון. מבחן! הכל היה די קל למרות שכנראה יש לי כמה טעויות בחלק של תחביר, אבל השאר הלך לי מעולה! כל הכבוד לי! הייתי אמור להמשיך לעוד שעתיים מתמטיקה ושעתיים תנ"ך, אבל בגלל שיש יום הורים בערב שיחררו את כולנו מוקדם ובגלל שהשיעור האחרון שלי היה המבחן, הלכתי הבייתה מיד כשסיימתי אותו, כלומר הייתי בבית ספר בערך 3 שעות רגילות
מה התוכניות? ללכת לקנות ספרים באנגלית ובתנ"ך, מועצת נוער ואז יום הורים! שיהיה

Double U

New member
../images/Emo127.gifבוצעו פעילויות אחה"צ

קניתי שני ספרים לתרגול אנסינים באנגלית (כי אני גרוע לאנסינים) ואת הספר "תנ"ך לקראת בגרות". במועצת נוער הייתה מליאה וילד אחד התעלף בכניסה לחדר המועצה. כמובן שהכל היה תחת שליטה וזה הסתיים בטוב. יום הורים - היה נחמד, אחלה ציונים, מועד ב' באנגלית, 96 במתמטיקה, מחמאות מהמורה להסטוריה ועוד

טוב...

שעה ראשונה- לשון: העתקתי את החומר למבחן, ולא הבנתי כלום כל השיעור אז לא הקשבתי
אבי בא לשבת לידי אז דיברנו כל השיעור והוא הראה לי תמונות מהטיול בפלאפון שלו, ואיך לא- המורה תפסה אותנו ולקחה לו את הפלאפון
אבל היא החזירה לו אז זה בסדר. {או שלא
בטח היא אמרה את זה כבר למחנכת. הלך עלי.} אני שונאת את המורה הזאת. פשוט שונאת! והיא גם שונאת אותי, אני בטוחה. שעה שניה- ספורט: היה מבחן ריצת שישים, אבל לא השתתפתי כי כאבה לי הבטן, אז אני מקווה שאני אוכל לעשות את המבחן מחר {היא אמרה שגם מחר רצים...חח טוב.} אז סתם ישבתי שעה ודיברתי עם חברה שלי. הפסקה: הלכנו שתי חברות שלי ואני למורה לאנגלית משנה שעברה, כי יש לה יומולדת היום {מזלטוב לה
}, וראינו אותה ואמרנו לה מזל טוב ונשיקה וחיבוק מכל אחת, והיא "וואי איזה כיף שזכרתן!!!" אז אמרנו לה יש לנו הפתעה קטנה בשבילך אז היא נכנסה שניה לחדר מורים ואנחנו בנתיים ניפחנו שלושה בלונים {זה מה שהבאתי...חח לא היו עוד} וחיברנו אותם ביחד והבאנו לה....והיא כ"כ שמחה, היה לי ממש כיף לראות אותה ככה. וסתם, ישבנו ודיברנו איתה עוד עד שהמורה לערבית קראה לה כזה "עדי בואי רגע אני צריכה אותך שניה" ושלושתינו נבהלנו כבר, כי היא אמרה את זה בטון הכועס שלה {היא פשוט הייתה מורה שלנו, אז אנחנו מכירות את הטוני דיבור שלה} ואז באה המנקה עם העוזר של אב הבית עם עוגה, והיא נכנסה פנימה והתחילה לשיר לה "היום יומולדת" ופתאום היא יוצאת אלינו כולה עם נצנצים....חח זה היה מצחיק...ואז רצינו לחזור כי כמעט נגמרה ההפסקה אז עוד נשיקה וחיבוק ותודה והלכנו לנו....ראינו גם את המורה למתמטיקה ודיברנו איתו ובדיוק היה צלצול
שעה שלישית- חינוך: המחנכת דיברה איתנו על כל מיני דברים שקשורים לבית ספר, לא משו מעניין במיוחד. אבל משו שהיה מפחיד...שהיא הקריאה שמות, אז היא הגיעה אלי והיא עושה לי "טל, הברזת אתמול מפיסיקה?" ואני הייתי בשוק...אז אמרתי לה "אכפת לך שלא נדבר על זה עכשיו אלא בערב?" סתומהההההההה אלוהיםםםם. אוח מעצבנת זאתי. וכל השיעור היא צורחת עלינו......טוב תירגעי מה יש לך אלוהים את לא יכולה לבקש יפה שנהיה בשקט?! אז מה אם את בהיריון וההורמונים הורגים אותך
שעה רביעית- היסטוריה: המורה החזירה לי את המבחן......62 :) זה לא כזה טוב, אבל זה יותר טוב ממה שציפיתי...חחח כרגיל כתבנו וכתבנו וכתבנו, והיא הודתה שהיום זה אפילו טיפה יותר ממה שאנחנו תמיד עושים. שעה חמישית- תנ"ך: באתי למורה להביא לה את האישור והיא כולה החמודה הזאתי "זה האישור שהיית בבית חולים? זה בסדר את לא צריכה להראות לי אני מאמינה לך. את כבר אחרי? את מרגישה טוב? זה הכי חשוב" וחיבקה אותי והלכתי לשבת במקום. די עבדנו על השיעורי בית {שאני לא עשיתי כי אין לי אותם...אני חייבת להשלים דחוףףף}, וקראנו בספר, ונגמר לנו השיעור מהר נורא. שעה שישית- מתמטיקה: פתרנו תרגילים באלגברה, המורה נתן שיעורים. שעה שנגמרה די מהר. אסיפת הורים עוד מעט....אז בנתיים אני הולכת להתכונן טיפה ללשון עם המעט חומרים שיש לי, ואולי גם לקפל כביסה...אח"כ- נראה כבר. אני רעבה
{למה יש לי הרגשה שחפרתי בגדול?? חחח}

יום פאקינג ארוווךךךךךךךךך!#$%^

שעה ראשונה:ספורט-כדורגל היה מצחיק כרגיל
שעה 2+3:ערבית-משעמם כרגיל
שעה 4+5:קומפוזיציה[מחול] -הלכו לי הברכייםם!!! שעה 6+7:סוציולוגיה-דווקא מעניין היה היום
שעה 8+9:קלאסי[מחול]-נחמד כרגיל

ואיי../images/Emo110.gif

איזה הורג זה שיש גם מחול וגם ספורט באותו יום!! ועוד לנו יש את זה רצוף!

../images/Emo4.gif

תכלס התכוונתי ללכת לרכזת שכבה ולדבר איתה על זה שלמגמת מחול יש ספורט וזה לא פייר. נכון שאנחנו לא רוקדים כמו בתלמה אבל גם אנחנו רוקדות הרבה.. אני היחידה אני חושבת מכל השנים שפותחת את הפה שצריך על הבצפר המעפן הזה. הכל אני מוציאה על המחנכת שלי
והיא כמובן מעבירה את זה כמו ילדה טובה
[יצאתי מפגרת וחשה ברמות..לאב יו
] נראה מה יצא מזה בסוף..
לירונית אני מתגעגעת אליךךךך!!!!!

למעלה